2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

cnm bende 3 adet dinlenme geçirdim.korunmadık cnm.korunma belki mucize olur😍😍
Ah keşke nerde o günler 😅 Hamile kalırım diye değilde tahriş olur falan enfeksiyon kaparım diye merak ettim. Keşke mucize olsa 🤩 Senin mucizen gerçek olmuş sanırım. Tebrik ederim kucağına aldığın günleri de gör inşallah 🥰
Bize yasaktı canım doğal florasını bozmamak için
Teşekkür ederim cevabın için
Güzel sonuçlanmıştır inşallah tedavin 😊

Bende öyleyim birazdan regl olacakmışım gibi his dışında birşey yok ateşler basıyor bu regl dönemimde de olur yA nasib artık test gününe kadar delirmeyelim de :)
Canım bende regl belirtisidir yok ben ondan birsey anlamadim 🤣 perşembe ins test günüm ama gunler geçip gitmiyor resmen ins birsey olmadan müjdeli haber alırız senin ne zaman test günün canım?

Ah keşke nerde o günler 😅 Hamile kalırım diye değilde tahriş olur falan enfeksiyon kaparım diye merak ettim. Keşke mucize olsa 🤩 Senin mucizen gerçek olmuş sanırım. Tebrik ederim kucağına aldığın günleri de gör inşallah 🥰

cnm transfer tedavisine başladığında antibiyotik veriyorlar enfeksiyon varsa gidermesi için.belki olur hiç belli olmazzzz.benim bir arkadaşım tüp bebek randevusu aldı.aldığı hafta gebe olduğunu öğrendi😊
evet cnm çok şükür 15 gün sonraya randevu alacağım ilk kontrol için inşallah🙏🙏

Benimde 6. Günüm bugün ve doktor hamile kalsan da 12. Haftaya kadar iğne olucaksın dedi 🙄 transferimi oldum bugün şükür şimdi sıra beklemekte 🥰
Hayırlı olsun canım benim ins güzel sonuçlar alirsin 🥰 henüz o konuşmayı dr yapmadık ama 12 haftaya kadar bilemedim 🤭 artık pozitif görüp hamiş olalımda ne yapalım başka dayanacagiz 🤗😆

Herkese merhabalar. Bu topiği bikaç haftadır takip ediyordum. Bugün yazmak istedim. 5haziranda çift embriyo transfer olmuştum. 12 gün sonra yani 17 haziranda ilk kan testi yapıldı. 1055 çıktı, 19unda tekrar yapıldı 2190 çıktı. İlk transferimdi, çok mutlu oldum. Gerçekten önce Allah'a sonra druma ve ekibine minnet duyuyorum. Cuma kese görmeye gideceğiz. Buradaki arkadaşlardan ricam lütfen belirti aramayın, her insan bedeni farklı. Herkes ilaçlara farklı cevap veriyor. Çok güçlü bir dayanışma var buralarda fakat belirti arama kısmında insanların birbirini kesinlikle strese soktuğunu düşünüyorum. Allah bu yolda ilerleyen herkese yardım etsin, inanıyorum hepimiz başaracağız inşallah.
Kaçıncı gün embiriyosuydu

Kızlar dün 4ü embriyo oldu dediler. Bugün sadece birisi gelişme göstermiş. Diğerleri de tekrar gelişebilir mi? Var mı deneyiminiz
Canım 5. güne (hatta 6 dedi sonra embriyolog) benim de bir tanesi gitmişti, 2 ay arka arkaya opu oldum ancak 6 embriyo gelişti. Diğer tüp bebek tedavilerimde sadece 1 opu oluyordum taze trasnfer ediliyordu. Tutmuyorlardı. Bu sefer doktor arka arkaya iki ay yapınca kullandığın ilaçların ikinci aya da etkisi oluyor daha çok embriyon oluşuyor. Benim ilk ay sonunda 2 tane 3. gün embriyosu dondurdular. 2. ay 3 tane 3. gün ve 1 tane 6. gün oldu. 3 tane 3. gün ve 1 tane 6. gün şuan donmuş haldeler.Bana 2 tane dondurulmuş 3. gün embriyosu transfer etti hoca. Sen doktorunun illa 5. gün olmasını istediğini söylemiştin. Ama bazı embriyologlar labaratuvar ortamının anne karnı gibi olmadığını 3'ten 5'e giderken deforme olabildiğini söylüyorlar. O yüzden embriyolar kalitelilerse bazen 3. gün iken dondurup anne karnına transfer etmek daha iyi. Ben anlamıyorum doktorların 5. gün ısrarını kaliteli olduktan sonra 3. gün de tutunuyor. Önemli olan kaliteli olmaları, kalitesiz olduktan sonra 5. gün de tutunmuyor.

1 hafta sonra test günüm inşallah canım Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin 🤲🏻🍀

Back
X