2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Canım 5. güne (hatta 6 dedi sonra embriyolog) benim de bir tanesi gitmişti, 2 ay arka arkaya opu oldum ancak 6 embriyo gelişti. Diğer tüp bebek tedavilerimde sadece 1 opu oluyordum taze trasnfer ediliyordu. Tutmuyorlardı. Bu sefer doktor arka arkaya iki ay yapınca kullandığın ilaçların ikinci aya da etkisi oluyor daha çok embriyon oluşuyor. Benim ilk ay sonunda 2 tane 3. gün embriyosu dondurdular. 2. ay 3 tane 3. gün ve 1 tane 6. gün oldu. 3 tane 3. gün ve 1 tane 6. gün şuan donmuş haldeler.Bana 2 tane dondurulmuş 3. gün embriyosu transfer etti hoca. Sen doktorunun illa 5. gün olmasını istediğini söylemiştin. Ama bazı embriyologlar labaratuvar ortamının anne karnı gibi olmadığını 3'ten 5'e giderken deforme olabildiğini söylüyorlar. O yüzden embriyolar kalitelilerse bazen 3. gün iken dondurup anne karnına transfer etmek daha iyi. Ben anlamıyorum doktorların 5. gün ısrarını kaliteli olduktan sonra 3. gün de tutunuyor. Önemli olan kaliteli olmaları, kalitesiz olduktan sonra 5. gün de tutunmuyor.
Aynen öyle canım. Inşallah tek olan yaşar demekten başka diyeceğim birşey yok maalesef. Bir umut acaba geride olanlar yarın gelişebilir mi? Biliyorum zor bir ihtimal ama insan bir umuda tutunmak istiyor.

Canım bende regl belirtisidir yok ben ondan birsey anlamadim 🤣 perşembe ins test günüm ama gunler geçip gitmiyor resmen ins birsey olmadan müjdeli haber alırız senin ne zaman test günün canım?
Bugun ağrılar beni hiç bırakmadı regl öncesi sendromu yaşıyorum o derece.ayy ne güzel kalmış şurda 2,5 güncük 🥰 inşallah güzel haberler alırsın canım 🤲🏻🍀
Bana 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi ama 12 gün Sonraya test günü verildi artık böyle yapıyormuş merkez normalde 10 gündü ama nasib bakalım ben dayanamayıp önceden yaparım o ayrı

Merhaba kızlar bir sorum olacak size. Şuan rahim dinlendirme aşamasındayım 2.adetimi bekliyorum. Bu süreçten geçenler korundunuz mu ? Ne yapsak bilemedim 🙄
Aynı soruyu bende soracaktım bize opudan sonra 8-10 gün sonra serbest dedi bizde ona istinaden olduk ama sonraki gün lekelenince korktum birşey olmuştur diye. Opu sonrası verilen kağıdı okudum transfere kadar yasak yazıyordu. Eşimde bende tereddütte kaldık ben narkozun etkisiyle yanlışmı anladım acaba dedim de😆

Can
Aynen öyle canım. Inşallah tek olan yaşar demekten başka diyeceğim birşey yok maalesef. Bir umut acaba geride olanlar yarın gelişebilir mi? Biliyorum zor bir ihtimal ama insan bir umuda tutunmak istiyor.
Canım hiç sıkma canını. Öyle bir tutunurki sana yeterki ferah tut içini. Yıllar önce 36 yaşındayken çok yakın bir arkadaşım vardı. Ben 1 yıl olmuştu evleneli, o da evli ve benden 2 yaş büyük ama eşi ile hep farklı illerde çalıştıklarından çocuk yapmak istememişler. Sonra eşi tayin oldu geldi yanına. Biz de eşimle çocuk deniyoruz olmuyor, o zaman tabii yapınca olur zannediyorum :) Sonra doktora falan gittik, amh değeri falan istedi. Ben yaptırırken, dur ben de yaptırayım dedi, benim çıktı 4 küsür onun çıktı 0. bilmem ne. Doktor buna illa tüp yaptırman gerekli çok düşük amh, bitiyor yumurta rezervin dedi.Benim de şaşırdı doktor yaşına göre ne kadar yüksek olur olur dedi :))Arkadaşım o kadar çok ağladı o kadar çok göz yaşı döktü ki, sonra 1 ay sonra tatile çıkıp döndüklerinde hamileydi :)) 1 yumurta 1 yumurta yani arkadaşım, kaliteli olsun yeter. Benim ise bir sürü yumurtam oluşur, kalitesizlikten doğru dürüst döllenen olmazdı , hep 2 olurdu bak onlar da tutunmadılar. 5 yıldır deniyorum daha bir kere gebeliği tadamadım. Şimdi işte dondurulmuşlar var bakalım onlar nasıl olacak. O yüzden diyorum yeterki kaliteli olsun. Sayıya takılma. Allah'ım ol deyince ne mucizeler oluyor :) İçime doğdu bak dersin olunca.:anneadayı::anne::emir_bebek::emir_bebek::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Son düzenleme:
1 hafta sonra test günüm inşallah canım Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin 🤲🏻🍀
Aa hadi hayırlısıyla güzel haberler gelsin 😍
Aynı soruyu bende soracaktım bize opudan sonra 8-10 gün sonra serbest dedi bizde ona istinaden olduk ama sonraki gün lekelenince korktum birşey olmuştur diye. Opu sonrası verilen kağıdı okudum transfere kadar yasak yazıyordu. Eşimde bende tereddütte kaldık ben narkozun etkisiyle yanlışmı anladım acaba dedim de😆
İşimize geldiği gibi anlıyoruz birazda bende öyle düşündüm 🤣 Bizde opudan 10 gün sonra falan birlikte olduk ama prezervatif kullandık ne olur ne olmaz diye. 🤭 Kanama leke falan olmadı bende ama.

Aa hadi hayırlısıyla güzel haberler gelsin 😍

İşimize geldiği gibi anlıyoruz birazda bende öyle düşündüm 🤣 Bizde opudan 10 gün sonra falan birlikte olduk ama prezervatif kullandık ne olur ne olmaz diye. 🤭 Kanama leke falan olmadı bende ama.
İnşallah canım cümlemiz güzel haberler alalım 🤲🏻🍀🥰

Kizlar gecen transferimde karindan progestan yani prolutex igne vurulmustum kimyasal
Olunca bu sefer doktorum
Kalcadan olmami istedi fakat cok agriyor dayanilacak gibi degil cok zorlaniyorum benden baska yasayan varmidir yokmu bunun bir caresi acaba masaj ovma herseyi deniyorum faydasi yok

Can

Canım hiç sıkma canını. Öyle bir tutunurki sana yeterki ferah tut içini. Yıllar önce 36 yaşındayken çok yakın bir arkadaşım vardı. Ben 1 yıl olmuştu evleneli, o da evli ve benden 2 yaş büyük ama eşi ile hep farklı illerde çalıştıklarından çocuk yapmak istememişler. Sonra eşi tayin oldu geldi yanına. Biz de eşimle çocuk deniyoruz olmuyor, o zaman tabii yapınca olur zannediyorum :) Sonra doktora falan gittik, amh değeri falan istedi. Ben yaptırırken, dur ben de yaptırayım dedi, benim çıktı 4 küsür onun çıktı 0. bilmem ne. Doktor buna illa tüp yaptırman gerekli çok düşük amh, bitiyor yumurta rezervin dedi.Benim de şaşırdı doktor yaşına göre ne kadar yüksek olur olur dedi :))Arkadaşım o kadar çok ağladı o kadar çok göz yaşı döktü ki, sonra 1 ay sonra tatile çıkıp döndüklerinde hamileydi :)) 1 yumurta 1 yumurta yani arkadaşım, kaliteli olsun yeter. Benim ise bir sürü yumurtam oluşur, kalitesizlikten doğru dürüst döllenen olmazdı , hep 2 olurdu bak onlar da tutunmadılar. 5 yıldır deniyorum daha bir kere gebeliği tadamadım. Şimdi işte dondurulmuşlar var bakalım onlar nasıl olacak. O yüzden diyorum yeterki kaliteli olsun. Sayıya takılma. Allah'ım ol deyince ne mucizeler oluyor :) İçime doğdu bak dersin olunca.:anneadayı::anne::emir_bebek::emir_bebek::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Amenna canım. İnşallah o yaşar.

Back
X