2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kizlar gecen transferimde karindan progestan yani prolutex igne vurulmustum kimyasal
Olunca bu sefer doktorum
Kalcadan olmami istedi fakat cok agriyor dayanilacak gibi degil cok zorlaniyorum benden baska yasayan varmidir yokmu bunun bir caresi acaba masaj ovma herseyi deniyorum faydasi yok
Progestan iğne ise yapar. Yağlı olduğu için. İğneyi olduktan sonra masaj yap. Yaparken agrimasa bile sonra ağrı yapiyor. Hareketlerini kısıtlıyor. Yürümekte zorlaniyorsun. Ben ilk denememde kullandım. Başka yok mu bu çok agritiyor dedim,prolutex yazdılar. Hatta piyasada bazen bulunmuyor o yüzden progestan yazdık demişlerdi

Progestan iğne ise yapar. Yağlı olduğu için. İğneyi olduktan sonra masaj yap. Yaparken agrimasa bile sonra ağrı yapiyor. Hareketlerini kısıtlıyor. Yürümekte zorlaniyorsun. Ben ilk denememde kullandım. Başka yok mu bu çok agritiyor dedim,prolutex yazdılar. Hatta piyasada bazen bulunmuyor o yüzden progestan yazdık demişlerdi
Evet onceki denememde prolutex kullanmistim o karindandi ve hic acitmiyordu boyle napicam bilmiyorum agridan odadan odaya yuruyemiyorum :(

Kizlar gecen transferimde karindan progestan yani prolutex igne vurulmustum kimyasal
Olunca bu sefer doktorum
Kalcadan olmami istedi fakat cok agriyor dayanilacak gibi degil cok zorlaniyorum benden baska yasayan varmidir yokmu bunun bir caresi acaba masaj ovma herseyi deniyorum faydasi yok
Canım o iğne öyle maalesef yağlı bir iğne olduğundan zor dağılıyor:(

Aa hadi hayırlısıyla güzel haberler gelsin 😍

İşimize geldiği gibi anlıyoruz birazda bende öyle düşündüm 🤣 Bizde opudan 10 gün sonra falan birlikte olduk ama prezervatif kullandık ne olur ne olmaz diye. 🤭 Kanama leke falan olmadı bende ama.
Ya bende opudan sonrada lekelenmem olmuştu 3 gün falan yine ilişlkiden sonra devam ediyor lekelenmem adet olcakmışım gibide karın ağrım oluyor bilmedim 😬

canım ne korunması? Zaten hamile kalamadığımız için bu zor yoldayız.Bilemezsin mucize olur belki tüplerin kapalı değilse
pardon opu filan varsa yakın zamanda onu bilemem . Ben normal zamandan bahsediyordum. Ama doktor bana histereskopiden sonra bile 2 gün bekle sonra da korunma şans şanstır demişti.

Ya bende opudan sonrada lekelenmem olmuştu 3 gün falan yine ilişlkiden sonra devam ediyor lekelenmem adet olcakmışım gibide karın ağrım oluyor bilmedim 😬
Benimde oldu opudan sonra 3,4 gün kahverengi lekeler geliyordu ama geçti. Olmadı birdaha. Dikkatli olmanda fayda var o zaman 😊
canım ne korunması? Zaten hamile kalamadığımız için bu zor yoldayız.Bilemezsin mucize olur belki tüplerin kapalı değilse
Tedavide birsürü hormon ilacı alıyoruz yumurtalıklarımız normalden fazla çalışıyor. Opudan sonra da ilacın etkisi 1,2 ay devam eder belki diye düşündüm. Çünkü femara gibi ilaçlar kullananlarda devam ediyormuş. Fazla yumurta büyüdüyse çoğul gebelik riski olur diye sordum. Aşılamalarda iptal ediliyor ya bu gibi durumlarda. Gerçi olacak olduktan sonra her türlü olurdu şimdiye kadar. 😄

Amin inşallah canım saat 2 de içimde olcak inşallah canına can katabilirim 🤲
Sıkı sıkı tutunsun annesine hiç bırakmasın inşallah cnm..
Çok teşekkür ederim, inşallah siz de anne olacaksınız. Ben 2 ay rahim dinlendirme için bekledim opudan sonra. Bu süreçte, sağlıklı beslendim. Kendim omega3 kullandım. Aret Bey herhangi bir vitamin eksikliğinden bebek olmaz diye bir durum olmaz dedi. Normal beslen, zaten sağlıklı görünüyorsun demişti. Ben transfer öncesi çok sıkı spor yaptım, zaten hareketi ve sporu seven biriyim. Hatta transferden 1 gün önceye kadar spor yaptım çünkü beni motive ediyordu. Transfer günü eşimle taksimde gezdik yedik eğlendik, zamanım gelince de odaya aldılar, sıkışık olmam için su içtim ve odada yürüdüm. Çok su içmişim bikaç defa wcye çıktım hatta. 3-4 defa mesane kontrolü yapıyolar zaten, zamanın gelince de hemen seni sandalyeyle götürüyorlar ve 5 dkda işlem bitiyor. Ne ağrı ne sızı hiçbir şey hissetmedim. Sadece vajinaya sokulan o cihazın varlığını hissediyorsun, zaten drum beni çok rahatlattı ve işlem hemen bitti. Hayırlı olsun kızım dedi, inşallah kucağıma alırım. Transferden sonra da asla belirti aramayın. Bu sizi strese sokar. Herkes farklı yaşıyor bu süreci. Ben test günüme kadar da asla test yapmadım. 12. Gün testi mi yaptım.
Âmin Cnm inşallah. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Benimde oldu opudan sonra 3,4 gün kahverengi lekeler geliyordu ama geçti. Olmadı birdaha. Dikkatli olmanda fayda var o zaman 😊

Tedavide birsürü hormon ilacı alıyoruz yumurtalıklarımız normalden fazla çalışıyor. Opudan sonra da ilacın etkisi 1,2 ay devam eder belki diye düşündüm. Çünkü femara gibi ilaçlar kullananlarda devam ediyormuş. Fazla yumurta büyüdüyse çoğul gebelik riski olur diye sordum. Aşılamalarda iptal ediliyor ya bu gibi durumlarda. Gerçi olacak olduktan sonra her türlü olurdu şimdiye kadar. 😄
yok canım yok, nerde çoklu gebelik olacak biliuorum 2 ay femara kullandık. Rahim filmi- histereskopi gbi işlemler anestezili oldupu halde doktorlar o aynı ayı bile değerlendirin diyor, yani benım doktorum dedi belki mucize olur diye ( olmadı😂) Allah nasip eder de 1. bebeğim olırsa bir daha korunmayacağım isterse 5 ay arayla olsun ama yeter ki olsun....

Can

Canım hiç sıkma canını. Öyle bir tutunurki sana yeterki ferah tut içini. Yıllar önce 36 yaşındayken çok yakın bir arkadaşım vardı. Ben 1 yıl olmuştu evleneli, o da evli ve benden 2 yaş büyük ama eşi ile hep farklı illerde çalıştıklarından çocuk yapmak istememişler. Sonra eşi tayin oldu geldi yanına. Biz de eşimle çocuk deniyoruz olmuyor, o zaman tabii yapınca olur zannediyorum :) Sonra doktora falan gittik, amh değeri falan istedi. Ben yaptırırken, dur ben de yaptırayım dedi, benim çıktı 4 küsür onun çıktı 0. bilmem ne. Doktor buna illa tüp yaptırman gerekli çok düşük amh, bitiyor yumurta rezervin dedi.Benim de şaşırdı doktor yaşına göre ne kadar yüksek olur olur dedi :))Arkadaşım o kadar çok ağladı o kadar çok göz yaşı döktü ki, sonra 1 ay sonra tatile çıkıp döndüklerinde hamileydi :)) 1 yumurta 1 yumurta yani arkadaşım, kaliteli olsun yeter. Benim ise bir sürü yumurtam oluşur, kalitesizlikten doğru dürüst döllenen olmazdı , hep 2 olurdu bak onlar da tutunmadılar. 5 yıldır deniyorum daha bir kere gebeliği tadamadım. Şimdi işte dondurulmuşlar var bakalım onlar nasıl olacak. O yüzden diyorum yeterki kaliteli olsun. Sayıya takılma. Allah'ım ol deyince ne mucizeler oluyor :) İçime doğdu bak dersin olunca.:anneadayı::anne::emir_bebek::emir_bebek::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
o kadar doğru anlatmışsın ki... Düzenli adet olurum, vajinal muayenemi oldum bebek istedikten sınra tek bir sorun yok. Adet görmeyen 4 ayda bir kez ilaç yardımıyla adet görebilen insanlar ilk ilişkide hamile kaldı

canım farklı bir yerde vurulmayı dene. Ben ikincisini devletin acilinde vuruldum . Hiç ama hiç ağrım yok.

Cevabım olsa verecem cnm 😊 sağlık ocağında vermiştim kanı oda diğer güne çıkıyormuş bilmiyordum artık yarın öğrenicem 😣😔
Aaa evet canım sağlık ocağı öyle. Ama tanıdık varsa laboratuvarı aratip akşamda söyleyebiliyorlar. 😊 Yarın 10.30 11.00 gibi git sor. Şansın varsa çıkar,ya da ogleyi bekleyeceksin

Back
X