- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #3.101
Kuzum bence 10 gün çıkar cunki ben 5 gün emriyosu bu erken teste 7 gün silik gordumBizim de arta arta gider Insalalhbenim ki 4.gün embriyosu. Idrar testinde kaçıncı gün çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum bence 10 gün çıkar cunki ben 5 gün emriyosu bu erken teste 7 gün silik gordumBizim de arta arta gider Insalalhbenim ki 4.gün embriyosu. Idrar testinde kaçıncı gün çıkar
ah canım keşke bebişler olsa da tüm zorlukları aşmaya çalışırız.Doğan büyüyor bir şekilde . zaten bizler tüp bebek annesi olmaya çalışıyoruz. .. öyle araya yıllar koymak lükse giriyor, O sağlıklı hemen hamile kalanların düşüneceği bir şey( bana göre)Öyle deme herşeyin hayırlısı 1.si olsunda 2.yi düşünürüz. Görümcemin arka arkaya oldu o kadar zorlanıyor ki. En doğru zamanda gelsin inşallah bebişlerimiz![]()
Bi denemek lazımKuzum bence 10 gün çıkar cunki ben 5 gün emriyosu bu erken teste 7 gün silik gordum
Canım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar sana ilaçlardan dolayı sanırım birsürü şey yaşıyorum belirti olarak görmüyorum ama bildiğin regl olacak gibiyimMerhaba :) bende bugün 5. Gün 2 embriyo transferi yapıldı. Siz be durumdasınız sonuç pozitiftir inşallahbana bir tavsiyeniz var mı :)
Evet 12. Gün ilk testim bakıyım cnmadı mordeno idi hatta bak yaz aramaya sana umut olur12.gün test sonucun bu dimi ilk testin yani
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin miniğin inşallah bende bu sabah 5. Gün yaptım ama negatif çıktı nırmal testAblam hep hamilesin tutu dedi bı cesaret yaptırdım 6 gün pozitif gordum 8 gün lekem geldi![]()
İnşallah artar canımcanım dinlenıyorsun değil mi mart grubund bir arkadaş böyle bi değerle başladı sonra hep katladı![]()
Kuzum ben okan üniversitesi hastanesinde tedavi gördüm bu ikinci transferim benim . Valla ben progestan iğnenin ağrısından başka hiç birşey hissetmiyom inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerimiz :) senin test tarihin ne zamanCanım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar sana ilaçlardan dolayı sanırım birsürü şey yaşıyorum belirti olarak görmüyorum ama bildiğin regl olacak gibiyim
Nerede tedavi oldun ?
Evet 12. Gün ilk testim bakıyım cnm
İnşallah artar canımcanım dinlenıyorsun değil mi mart grubund bir arkadaş böyle bi değerle başladı sonra hep katladı![]()
Canım tavsiye derken 2 günü dinlenerek geçir daha sonrasında ağır işler yapma ama hareketsizde kalmamaya çalışMerhaba :) bende bugün 5. Gün 2 embriyo transferi yapıldı. Siz be durumdasınız sonuç pozitiftir inşallahbana bir tavsiyeniz var mı :)
Ayy inşallah yaa benimde bu 2. Transferim Allah ım hayırlısını versin inşallahCanım tavsiye derken 2 günü dinlenerek geçir daha sonrasında ağır işler yapma ama hareketsizde kalmamaya çalış
Ben eve gelip 1 saat sonra falan duşumu aldım uzandım sonra mutfağa girdim çünkü drum bu hastalık değil dedi
Bundan öncekini yatarak geçirdim ve ilk negatifimi aldım
nasibse Rabbim zaten o gelir inan
İnşallah Güzel haberler alırız hep birlikte![]()
Normal teste çıkmaz kuzum ben normal teste 8 gün silik gordimHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin miniğin inşallah bende bu sabah 5. Gün yaptım ama negatif çıktı nırmal test
Yavaş enjekte ettir canım hızlı basınca iğneyi taş gibi oluyor orada.Benim test tarihim 28 Haziran ama 26sında yapmayı planlıyorum evde de gebelik testlerini yaparım :)Kuzum ben okan üniversitesi hastanesinde tedavi gördüm bu ikinci transferim benim . Valla ben progestan iğnenin ağrısından başka hiç birşey hissetmiyom inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerimiz :) senin test tarihin ne zaman![]()
Maşallah çok iyi rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Evde idrar testi yapmışmıydın tatlım merak ettim?Herkese merhabalar. Bu topiği bikaç haftadır takip ediyordum. Bugün yazmak istedim. 5haziranda çift embriyo transfer olmuştum. 12 gün sonra yani 17 haziranda ilk kan testi yapıldı. 1055 çıktı, 19unda tekrar yapıldı 2190 çıktı. İlk transferimdi, çok mutlu oldum. Gerçekten önce Allah'a sonra druma ve ekibine minnet duyuyorum. Cuma kese görmeye gideceğiz. Buradaki arkadaşlardan ricam lütfen belirti aramayın, her insan bedeni farklı. Herkes ilaçlara farklı cevap veriyor. Çok güçlü bir dayanışma var buralarda fakat belirti arama kısmında insanların birbirini kesinlikle strese soktuğunu düşünüyorum. Allah bu yolda ilerleyen herkese yardım etsin, inanıyorum hepimiz başaracağız inşallah.
İnşallah canım benim 5. Transfer 4. Tüp bebek denememAyy inşallah yaa benimde bu 2. Transferim Allah ım hayırlısını versin inşallah![]()
Hakkısın ben çok aceleci davrandım canım yarın yapmayacağım o yüzdenNormal teste çıkmaz kuzum ben normal teste 8 gün silik gordim
Canım inşallah sağlıkla katlanır değerinKızlar değerim 6.58 çıktı sanırım düşük bi değer doktorla yarın görüşecem ne diyecek bakalım
Ay ben doğuma kadar unutmuştum o işleriKizlar gebelik testim pozitif ama doktorum ilişki hakkında bişey demedi sizce yasakmi bı zararı olurmu bebise
Az kaldı sayilir ama genede gunler geçmiyor yaaaBugun ağrılar beni hiç bırakmadı regl öncesi sendromu yaşıyorum o derece.ayy ne güzel kalmış şurda 2,5 güncükinşallah güzel haberler alırsın canım
Bana 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi ama 12 gün Sonraya test günü verildi artık böyle yapıyormuş merkez normalde 10 gündü ama nasib bakalım ben dayanamayıp önceden yaparım o ayrı