2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Anladım canım morfoloji %2 olmuş yani artmış sayıyı en çok keçi boynuzu kürü ve pekmezi arttırıyor.Gerci herşeyden etkilenimiyormus stres yemek içmek yorgunluk fazla hareketsizlik ama insan bir umuda sarılmak istiyo.En doğru sonuç için aynı merkerzde belli aralıklarla testi tekrar etmek gerekiyormuş.Hayirlisi Rabbimden ol derse olacak insAllah 🤲
2 olmuş ama 2017’ye göre 1 artmış.Bu sene tedavi öncesi ve sonrası (yani progeny M’i kullanmadan önce ve sonra) iki sperm analizinde de sonuç 2.Yani bu vitaminler de belki kısa süreli birşey yapmıyor olabilir.2017’den beri denediğimiz için ara ara doğaderm markasının Emodex adlı vitaminini de denedi.Bu da benzer içerikte.Hayırlısı olsun arkadaşım.Bu kadar uğraşıyoruz inşaallah olur bizimde bir bebeğimiz ❤️🤲🤲🤲🤲

Kızlar ya az önce hastaneden aradılar. Heyecanla bekliyordum.3.gün 4 embriyonun gelişimi güzeldi demişlerdi.bugun 5.gün için aradılar. 4 embriyodan 2 sinin gelişimi durmuş. Biri 5.günle uyumlu onu hemen dondurmuşlar.son embriyo ise 5.günün başlangıcında dedi embriyolog. Bugün onuda takip edecez gelişirse onuda ptt için dondurcaz dedi.suan tek sağlam elimizde onunda pgt si yine kötü gelirse diye çok üzülüyorum. Moralim kalmadı inanın. Çok kötüyüm...

Amiiin canım.Umarım sağlıkla kucağına alırsın.Bundan sonra tek duamız o.Bak belirtim yok diye üzülüyordun 😊Benim de yoktu bugüne kadar ama bugün göğüslerimde hassasiyet başladı.Hayırlısı bakalım 🤔
İnşallah iyiye işarettir canım 🤲🏻
ben bugünde idrar testi yaptım 5. 6. Ve bugün 7. Gün ama maalesef birşey yok :(
Tabi daha erkende olabilir ama insan da görünce moral bozuklugu olmuyor değil cumartesi günü 10. Gün kan verip kurtulayım bu belirsizlikten diyorum.o güne kadar sabahları idrar testine devam ederim yinede

Kızlar ya az önce hastaneden aradılar. Heyecanla bekliyordum.3.gün 4 embriyonun gelişimi güzeldi demişlerdi.bugun 5.gün için aradılar. 4 embriyodan 2 sinin gelişimi durmuş. Biri 5.günle uyumlu onu hemen dondurmuşlar.son embriyo ise 5.günün başlangıcında dedi embriyolog. Bugün onuda takip edecez gelişirse onuda ptt için dondurcaz dedi.suan tek sağlam elimizde onunda pgt si yine kötü gelirse diye çok üzülüyorum. Moralim kalmadı inanın. Çok kötüyüm...
Hayırlısı olsun canım üzülme sana kan can evlat olur inşAllah 🤲🏻
benimde 2. Günü dondurdular yıkıldık resmen 2. Günü nedir dedik eşim ısrarla ben 5. Gün istiyorum dedi transfere yakın çözüldü ne olacağımı bilmeden bekledik 5. Güne geldikleri gün transfer yapıldı.olumlu düşün canım herşey güzel olsun.

İnşallah iyiye işarettir canım 🤲🏻
ben bugünde idrar testi yaptım 5. 6. Ve bugün 7. Gün ama maalesef birşey yok :KK43:
Tabi daha erkende olabilir ama insan da görünce moral bozuklugu olmuyor değil cumartesi günü 10. Gün kan verip kurtulayım bu belirsizlikten diyorum.o güne kadar sabahları idrar testine devam ederim yinede
Canım daha erken.Bence en güzeli kan testi.Ben de ağlayıp duruyorum,bu aralar çevremde çok hamilelik haberi aldım.Bugün de aldım.Allah analı babalı büyütsün herkesin evladını,sağlık ve sıhhat versin.Ağlayıp rabbim diyorum ,bu da benim kaderimmiş demekki.Belki de anne olma yazısı benim alnıma hiç yazılmadı. Belki benim anne olmam hayırlı değil.Olabilir 😞😣 O kadar yoruldum ki 5 yıldır uğraşmaktan.Yine negatifi göreceğim diye test falan yapasım yok.Ama mecbur yapacağım Cumartesi.

Back
X