2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Hayırlısı olsun canım üzülme sana kan can evlat olur inşAllah 🤲🏻
benimde 2. Günü dondurdular yıkıldık resmen 2. Günü nedir dedik eşim ısrarla ben 5. Gün istiyorum dedi transfere yakın çözüldü ne olacağımı bilmeden bekledik 5. Güne geldikleri gün transfer yapıldı.olumlu düşün canım herşey güzel olsun.
Âmin cnm Allah razı olsun..Rabbim ol desin yeter ki..Artık çok yoruldum ben.

kızlarrr merhaba :) bende blasokist transferi oldum 17 haziranda bu gün 6. günüm. dün sabah ilk idrarda erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. bu gün sabah kan verdim sonuç gece 12 de çıkacak dualarınızı bekliyorumm :)) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bütün güzel dileklerim güzel haber bekleyenlerle :))

kızlarrr merhaba :) bende blasokist transferi oldum 17 haziranda bu gün 6. günüm. dün sabah ilk idrarda erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. bu gün sabah kan verdim sonuç gece 12 de çıkacak dualarınızı bekliyorumm :)) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bütün güzel dileklerim güzel haber bekleyenlerle :))
Hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız ? Acaba hangi idrar testini yaptınız markası ne erken gebelik testi mi ?

Ne kadar guzell insallh iyi deger cikar. Peki 6.gune kadar olan herangi bir belirtiniz varmiydi

Canım daha erken.Bence en güzeli kan testi.Ben de ağlayıp duruyorum,bu aralar çevremde çok hamilelik haberi aldım.Bugün de aldım.Allah analı babalı büyütsün herkesin evladını,sağlık ve sıhhat versin.Ağlayıp rabbim diyorum ,bu da benim kaderimmiş demekki.Belki de anne olma yazısı benim alnıma hiç yazılmadı. Belki benim anne olmam hayırlı değil.Olabilir 😞😣 O kadar yoruldum ki 5 yıldır uğraşmaktan.Yine negatifi göreceğim diye test falan yapasım yok.Ama mecbur yapacağım Cumartesi.
Ah canım benim sorma bende çok ağladım bu sabah kızımdan sonra bende cok uğraştım 5 aylık kızlarımı karnımda kaybettim sonra birdaha denedim olmadı bu da zaten son dedik eşimle öyle çok yoruldum ki :(
Rabbim sana en hayırlı zamanda tattırsın canım çok zor sınavlardan geçiyoruz Rabbim yardımcımız olsun dün yine iyiydim duygusal olarak ama bugun saldım artık inşAllah güzel haberler alırızda bu üzüntüleri unuturuz

Hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız ? Acaba hangi idrar testini yaptınız markası ne erken gebelik testi mi ?
predictor early erken gebelik testi. var oldugunu hissediyorum zaten ama emin olmak istedim düşük de olsa bir değer görmek beni çok daha fazla rahatlatıcak o yüzden yaptım bakalım.

Ne kadar guzell insallh iyi deger cikar. Peki 6.gune kadar olan herangi bir belirtiniz varmiydi
transferim sabah olmuştu . akşam üstü iğne yaptıktan 1, 1.30 saat sonra tuvalete gittiğimde silince peceteye gelen pembe akıntım oldu çok hafifdi. ama ben o günden beri tutunduğunu hissediyorum içimde öyle bi his var. inanılmaz gaz oluştu bende içimde bombalar patlıyo sanki. bi de belim uzun süre ayakta kalınca çok ağrıyo. bakalım. akşam görücez ak mı kara mı. rabbim yanıltmasın. inşallah içime doğan gibi gelir sonuç. inşallah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün rabbim içinde benimde :)

Hayırlı olsun canım 🤲🏻🧿
bende 16 haziranda transfer oldum normal test yaptım 5.6. Ve bugün 7. Günü ama negatif çıktı

Hayırlı olsun canım 🤲🏻🧿
bende 16 haziranda transfer oldum normal test yaptım 5.6. Ve bugün 7. Günü ama negatif çıktı
amin canım hepimiz için hayırlısı olsun.hiç belli olmaz negatif görüp pozitif olan var pozitif görüp negatif olan var. bende testi yaptım ama sonra yorumları okudum test hakkında yanılma payı var diye yazan çok olmuş o yuzden gidip kan verdim. bende tam gebelik değil yani içimde ki his inşallah beni yanıltmıyordur. akşam belli olacak.

hayırlı olsun cnm.inşallah betanda güzel çıkar 🙏🙏🙏

amin canım hepimiz için hayırlısı olsun.hiç belli olmaz negatif görüp pozitif olan var pozitif görüp negatif olan var. bende testi yaptım ama sonra yorumları okudum test hakkında yanılma payı var diye yazan çok olmuş o yuzden gidip kan verdim. bende tam gebelik değil yani içimde ki his inşallah beni yanıltmıyordur. akşam belli olacak.
Kaç embriyo koydular canım sana lekelenmen ilk gün mü oldu ? Benim bugün 8.günüm az önce çok ama çok az kan geldi böyle açık bir renk . Yattım bende şimdi dinleniyorum bakalım artacak mi ? Senin miktar olarak ne zaman gelmişti ?

Kızlar ya az önce hastaneden aradılar. Heyecanla bekliyordum.3.gün 4 embriyonun gelişimi güzeldi demişlerdi.bugun 5.gün için aradılar. 4 embriyodan 2 sinin gelişimi durmuş. Biri 5.günle uyumlu onu hemen dondurmuşlar.son embriyo ise 5.günün başlangıcında dedi embriyolog. Bugün onuda takip edecez gelişirse onuda ptt için dondurcaz dedi.suan tek sağlam elimizde onunda pgt si yine kötü gelirse diye çok üzülüyorum. Moralim kalmadı inanın. Çok kötüyüm...
canım tek embriyoyla hamile kalan o kadar çok ki sen onun içn dua et altın yumurtam o olsun pgt den sağlam gelsin diye dile Allahtan. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

transferim sabah olmuştu . akşam üstü iğne yaptıktan 1, 1.30 saat sonra tuvalete gittiğimde silince peceteye gelen pembe akıntım oldu çok hafifdi. ama ben o günden beri tutunduğunu hissediyorum içimde öyle bi his var. inanılmaz gaz oluştu bende içimde bombalar patlıyo sanki. bi de belim uzun süre ayakta kalınca çok ağrıyo. bakalım. akşam görücez ak mı kara mı. rabbim yanıltmasın. inşallah içime doğan gibi gelir sonuç. inşallah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün rabbim içinde benimde :)
aynı şeyleri yaşamışız cnm.benim de 3. gün bezelye tanesi kadar kahve akıntı gördüm çamaşırımda. 4. ve 5.gün belim yatarken bile çok fazla ağırdı.şimdi de ayakta biraz durunca belim yine ağırıyor.birde ayaklarımı ısıtamıyordum transferden beridir.bu belirtilerden tutunduğunu düşündüm.şükür ki tutmuş 🙏🙏🙏

maşallah en azından annelik duygusunu biliyosun canım benim ne kadar büyük bi şans :) bende 1 tane olsun diye 4 senedir uğraşıyorum. 1 aşılama 2 tüp bebek denedim.
Allah herkese tattırsın canım Rabbim nasib eylesin kızım çok kardeş istiyor senelerdir deniyorum ama maalesef ikiz kızlarımı da kaybettim karnımda :( inan tekrar yaşamak istiyorsun anneliği ama nasib tabi eğer bu şekilde yazıldıysa yapacağım birşey yok Allah evladıma uzun ömür versin olmayan herkesede nasib etsin inşallah 🤲🏻

Back
X