2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kızlar hepinize ilginiz ve güzel dualarınız için teşekkür ediyorum rabbim kucaklarınızı evlatlarınızla doldursun inşallah. Ama maalesef kötü haber geldi hastaneden olmadı kısmet değilmiş. Dışlarım sizinle 🤲🏻😢
Çok üzüldüm canım benim Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda yüzünü güldürsün inşallah 😞🤲🏻

Ben devlette yaptım.Yumurta toplama sonrası verilen ilaçlar falan 62 tl tuttu. Özelde niye o kadar pahalı ilaç aldırıyorlar. Ben bir yerden duydum doktorlar basi ialc firmaları ile anlaşma yapıyorlarmış sadece i firmaya ait ilaçları yazıyorlarmış ilaç alındıkça doktorlarda kazanıyormuş. Özel yerler belki bu şekilde yapmıştır
63 TL mi biz 750 filan tutunca şükür 1000 bulmadı diye seviyoruz.

Kanda peki ikinci gün embriyosu 7. günde negatif olduysa
Geç tutunma olabilir insan hem umud etmek istiyo hemde umut etmekten korkuyo ama mantık yürütüyorum 5.gun Embriyosu 8 de kanda çıktığını var sayarsak 13 gün olur 3. Gün Embriyosu 13 gün olması için en erken 10 gün kanda çıkar 2. Gün emriyosunun da 11. Gün kanda çıkması gerekkir diye umud ediyorum yani saçma bir mantık olabilir ama insan olsun isteyince tuhaf hesaplar yapabiliyor 🙂 insAllah öyledir ve test için erkendir yani benim hesaplarına göre erken seni umutlandirmaktannda korkuyorum.İnsAllah benim düşündüğüm gibidir ve 4 gün sonra pozitifi görürsün öyle umud ediyorum öyle olsun istiyorum 🤲🤲🤲🤲

Kızlar hepinize ilginiz ve güzel dualarınız için teşekkür ediyorum rabbim kucaklarınızı evlatlarınızla doldursun inşallah. Ama maalesef kötü haber geldi hastaneden olmadı kısmet değilmiş. Dışlarım sizinle 🤲🏻😢
İnan çok üzüldüm ne dyecegimide bilmiyorum ne desem boş zaten tessellisi olan bir durum değil biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum Allah güç ve sabır versin canım Rabbim tez vakitte nasip etsin insAllah.🤲🥺

Ya kan testimin çıkmasına 1 saat kala leke geldi böyle pembe renkte gibi ama adet olacak gibi agri var yerleşme lekesi olabilir ama ben çok korkuyorummm. Bu gün 6. Nci gün. 😥😥😥
Yani canım yerleşme olabilir daha adete çok var stres yapmamaya çalış test sonucun ne zaman çıkacak

vay be 6.gün kan vermek bir cesaret örneği canım. Bir kanaman bir şeyin mi oldu o kadar erken kan verdin yada içine mi doğdu @Cicekbjsj
Ah ah ben de 7.gunde verdim Cok pisdman oldum.
Kizlar gebelik testim pozitif ama doktorum ilişki hakkında bişey demedi sizce yasakmi bı zararı olurmu bebise
Yasak demişti bana uzun bir süre.Kacinci denemeniz Allah kucağınıza almayi nasib etsin

Ablam hep hamilesin tutu dedi bı cesaret yaptırdım 6 gün pozitif gordum 8 gün lekem geldi🤗
Ben de 7. günde saçma bir cesaretle yaptım çok pişman oldum dünden bugüne ruh gibiydim yemek bile pek yiyemedim Tedavi devam ederken..Şuan biraz iyiyim iyi devam eder umarım

15 mi🙈 ne kullanıyorsun canım. Prendol da var mı
yok cnm prednol kullanmıyorum..
estroferm 3
progestan ağız 2
progestan fitil 3
progestan dex göbek iğne 2
aspirin 1
oksapar iğne 1
foliyot 1
tiroid ilacı 1
climara bant 4günde 1 değişiyorum.inşallah kese kontrolünde eksilir biraz..

yok cnm prednol kullanmıyorum..
estroferm 3
progestan ağız 2
progestan fitil 3
progestan dex göbek iğne 2
aspirin 1
oksapar iğne 1
foliyot 1
tiroid ilacı 1
climara bant 4günde 1 değişiyorum.inşallah kese kontrolünde eksilir biraz..
Bazı ilaçlar çift vermiş neden acaba. Estrofem le Climara aynı östrojen değilmiydi. İkisi birden oda. Her doktor ne kadar değişik ya. Benim kide 32 mg Prendol verdi. 🥴 Yaş kaçtı canım

Geç tutunma olabilir insan hem umud etmek istiyo hemde umut etmekten korkuyo ama mantık yürütüyorum 5.gun Embriyosu 8 de kanda çıktığını var sayarsak 13 gün olur 3. Gün Embriyosu 13 gün olması için en erken 10 gün kanda çıkar 2. Gün emriyosunun da 11. Gün kanda çıkması gerekkir diye umud ediyorum yani saçma bir mantık olabilir ama insan olsun isteyince tuhaf hesaplar yapabiliyor 🙂 insAllah öyledir ve test için erkendir yani benim hesaplarına göre erken seni umutlandirmaktannda korkuyorum.İnsAllah benim düşündüğüm gibidir ve 4 gün sonra pozitifi görürsün öyle umud ediyorum öyle olsun istiyorum 🤲🤲🤲🤲
Ay dilerim öyledir ya🤲Allah hepimize şimdi bu transferde şimdi olmaszsa bir dahakinde mutlaka sağlıklı evlat sahibi yapsın.🤲

Benim çocuğum yok maalesef. Hem olsa da ikinci, üçüncü için umutlanmak ve olmazsa üzülmek herkesin hakkı. Benim çocuğum hiç olmadı ama kusura bakmayın çocuğu olan bir arkadaşımın tüp bebek tedavisi negatif gelirse onun için de üzülürüm. Bence kırmayın insanları boş yere.
Yok onun böyle sorunları olmadı hemen kabullenip hayirlsii olsun zaten eşinle söylesin böylesin birsuru birşey söylemişti.Ben de kimlerin kimlerin çocuğu oluyor ben haketmiyormuyum da .Veya kimlerin çocuğu mükemmelki herkese hayırlı gelen bana hayırsız gelecek ,sadece bir musibettir imtihandır dedim.Oyle uzadı o kendi dedigini mndogru olduğunu savundu ben kendimi o da kırılmış ki ben öğrendiğim anda aile grubumd paylaşmıştım bir daha sajinlesmeden kimseyle paylaşmam.Bak şimdi sakinleştim daha sakin karsilardim

63 TL mi biz 750 filan tutunca şükür 1000 bulmadı diye seviyoruz.
Evet ilk ilaçlar 1800 onlar zaten fazla tutuyor gonal f vs yumurta toplama günü de 4 ilaç yazdı onlarda 63 civarı verdik ben coraspin progestan birde 2 tane daha adını unuttum yeşil bi kapsül digeride kortizonlu olan onun dışında ilaç kullanmadım transfer günü de coraspin ve progestan sadece devam ettim

Back
X