2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Bende benimkini öyle hissediyorum Özlem 😞 inşAllah senden güzel haberler alırız canım 🤲🏻
Canım yapmıyacağım yapmayacağım dedim ama gittim mahalledeki eczaneden erken gebelik testi aldım.Az önce yaptım ,negatif.14 Haziran’da olmuştum transferimi.3. Gün embriyoları.Kanda baktıracağım ama 12. Günde (Cumartesi).İlaçlara devam.Olmazsa da rabbim büyük.Hayırlısı değilmiş demekki.

Bazı ilaçlar çift vermiş neden acaba. Estrofem le Climara aynı östrojen değilmiydi. İkisi birden oda. Her doktor ne kadar değişik ya. Benim kide 32 mg Prendol verdi. 🥴 Yaş kaçtı canım
doktor herhalde işi şansa bırakmadı herhalde ilaçlar konusunda hiç konuşmadım.ona bakarsan progestanı günde 7 farklı ilaç olarak alıyorum..
32 yaşındayım cnm

Ya kan testimin çıkmasına 1 saat kala leke geldi böyle pembe renkte gibi ama adet olacak gibi agri var yerleşme lekesi olabilir ama ben çok korkuyorummm. Bu gün 6. Nci gün. 😥😥😥
cnm korkma dua et sonucunu bekle.. 00.00 de çıkacaktı sanırım sonucun çıkmadı mı halen..

Canım yapmıyacağım yapmayacağım dedim ama gittim mahalledeki eczaneden erken gebelik testi aldım.Az önce yaptım ,negatif.14 Haziran’da olmuştum transferimi.3. Gün embriyoları.Kanda baktıracağım ama 12. Günde (Cumartesi).İlaçlara devam.Olmazsa da rabbim büyük.Hayırlısı değilmiş demekki.
Dur bakalım canım o testler insanı dağıtıyor inan ki 😞 kan gününü bekle canım inşallah çıkar güzel sonuçlar
Bende öyle yaptım dağıldım bugün
Allahım yüzünü güldürsün inşallah canım 🤲🏻

Yani canım yerleşme olabilir daha adete çok var stres yapmamaya çalış test sonucun ne zaman çıkacak
12 de çıkacaktı ama aile hekimliğinden rapor numarası almayı unuttum e nabıza düşsün diye sabahı beklemek zorundayım. Iğne yaptırdım her ihtimale karşı. Allahım hicbirimizin ümitlerini boşa çıkarmasın 🙏🙏🙏🙏

Kızlar dün dayanamayıp kan testi verdim. Akşam 10da.transferin 9. Günü sonuç 0.57 sanırım olmamış dimi. Bu gün Dr la paylasicam 😔

Ozlemcim 3.gun için çok erken kanda bile belki de daha çıkmaz nolur sabırlı ol :dua: :KK66:

Ozlemcim 3.gun için çok erken kanda bile belki de daha çıkmaz nolur sabırlı ol :dua: :KK66:
Canım evet yapacağım kan testini Cumartesi günü bir umut. Sağol desteğin için.Senin kaçıncı gün oldu transferden sonra?3.gün embriyosu muydu seninki de?umarım hayırlı haberleri biz de alırız 🤲🤲🧿🙏❤️💜

Back
X