2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Dr 5. Gün embriyosu olduğu için bir değer görmemiz gerekirdi dedi. Farklı laboratuvarda tekrar yaptır dedi bir de öyle yapicam hata olmasın diye. Sonuç aynıysa ilaçları birakicam😔
Ins hastane ile sorun vardır canım ins bugün vereceğin kan çok güzel çıkar çok iyi haberler alırsın canım benim 🤲🏻🤲🏻

Bu sabah 8. Gün normal bir test yaptım çok silik çizgi yakaladım cumartesi kan vermeye gideceğim 10. Gün inşAllah bakalım kanda değer de önemli canım Rabbim nasib eylemiş olsun 🤲🏻🍀🥰
Çok güzel canım benim hayirli olsun silindi olsa çok güzel 5.gun embriyomuydu ? Ins cumartesi günü kanda çok güzel degerler görürsün canım benim 🤲🏻🥰

kızlar ben her adetten once vajinal batma yaşarım (baya çok belirgin bi batma bu farkedilmicek gibi değil) . Geçen de negatif sonucumdan bir gün once oldu. Bugün de çok oldu. yarın adet test günüm. Olmadı demek yine ağlıyorum...
Canım moralini bozma adet belirtisi hamilelik belirtisi hepsi birbirine benziyor zaten.Stres yapmamaya calis Allah nasip ettiyse tutunacaksa bütün adet belirtilerini yasasak tutunacak,yok olmayacaksa bütün hamilelik belirtilerini yasasak olmaz o yüzden moralini bozmamayacalis iyi düşünelim iyi olsun kan sonucunu görmeden moral bozmak yok.Allah'ın dediği olur🤲🤲

Merhaba, ben de az önce transferden geldim. 2 adet 5. Gün embriyosu. Hafif lekelenme/ kanama var. Böyle bir şey yaşayan var mı? Doktor kateteri yerleştirirken biraz ağrım oldu, kanama da ondan kaynaklandı diye düşünüyorum.

Allah sabır versin canım zor.Benim bundan önce olmayan denememde genetik olarak pıhtılaşmayı farketmişti doktor genetik test sonrası.Ama sadece corasprin vermişti.Bu gittiğim doktor kan sulandırıcı iğne de verdi.Bakalım hayırlısı.Ama şimdi koyulan 2 embriyoda,3 tane dondurulmuşumda 3.gün embriyosu.Hayırlısı .Tutmayan 5.günler tutan 3.günler var.Hayırlısı olsun,Allah en güzellerini sağlıklılarını versin inşaallah 🤲🤲🤲💜
Canım zaten tutacak olan varsa 3 yada 5 farketmiyor işte burada devreye laboratuvar giriyor 3 veya 5 derken zaten iyiyse o tutunuyor günün önemi hiç yok canım n iyi hücre seçimi ve en iyi yumurta ile birleşim önemli olan
Allahım nasib etmiş olsun inşallah 🤲🏻

Çok güzel canım benim hayirli olsun silindi olsa çok güzel 5.gun embriyomuydu ? Ins cumartesi günü kanda çok güzel degerler görürsün canım benim 🤲🏻🥰
5 canım 2 adet inşallah kanda iyi bir değer görürsem o zaman rahatlayacağım test günüm pazartesi ama cumartesi 10. Gün vermek istiyorum pazartesi de merkezde veririm yine 🍀

Merhaba, ben de az önce transferden geldim. 2 adet 5. Gün embriyosu. Hafif lekelenme/ kanama var. Böyle bir şey yaşayan var mı? Doktor kateteri yerleştirirken biraz ağrım oldu, kanama da ondan kaynaklandı diye düşünüyorum.
Doktorunuza sordunuz mu belkı hafif bir zedelenme falan olmustur kateterden benim transferim cok zor gecti bir türlü yerleştiremediler vs cok hafıf bi lekelenme oldu o yüzden

Doktorunuza sordunuz mu belkı hafif bir zedelenme falan olmustur kateterden benim transferim cok zor gecti bir türlü yerleştiremediler vs cok hafıf bi lekelenme oldu o yüzden
Ben de transfer sırasında biraz ağrı hissettim, doktoruma da söyledim, rahmim retrovert olduğu için kareterin biraz zor girdiğini söyledi. Şu an geçti lekelenme, hafif ağrı var.

Back
X