2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kızlar ilaçlara takılmayın lütfen her doktorun tedavi protokolü farklı oluyor vede hasta durumuna göre değişiyor ben daha öncede yazmıştım önceki transferim kimyasal oldu die bu tedavimde ilaçlarımın birkaçı değişti bunun kesin bir sebebide yok doktorun kendi ağzıyla bir de bunu deneyelim dedi lütfen buna takılmayın
Transfer süresince neler kullandın canım

Merhaba hanımlar kan sonucum 8.gun 68 10.gun 130 çıktı sizce normal mi az degermi ? (5.gun embriyosu 2 tane) dr 1000 kadar test verdi bu olurmu ki olması çok surermi ?🤔 yani her anı ne kadar zormuş allahim tabi isteyen herkese nasip etsin inş 🥰🤲🏻
Değerlerin gayet normal artış göstermiş

Merhaba hanımlar kan sonucum 8.gun 68 10.gun 130 çıktı sizce normal mi az degermi ? (5.gun embriyosu 2 tane) dr 1000 kadar test verdi bu olurmu ki olması çok surermi ?🤔 yani her anı ne kadar zormuş allahim tabi isteyen herkese nasip etsin inş 🥰🤲🏻
Hayırlı olsun canım doktorun sağlama iştemiş Allahın izniyle yükselir 2ye katlana katlana gidecek 2 kez daha verince görürsün 1000leri Allah’ın izniyle 🥰🤲🏻

Hayırlı olsun canım doktorun sağlama iştemiş Allahın izniyle yükselir 2ye katlana katlana gidecek 2 kez daha verince görürsün 1000leri Allah’ın izniyle 🥰🤲🏻
Allah razı olsun canım darısı tüm isteyenlere ins 🥰🤲🏻 bilemedim böyle az az olunca 1000 olurmu nasıl diye de ins dediğin gibi 2 testinde olur allahin izniyle Rabbım geri kalan herseyi nasip etsin inş 🤗💚

kızlar ben her adetten once vajinal batma yaşarım (baya çok belirgin bi batma bu farkedilmicek gibi değil) . Geçen de negatif sonucumdan bir gün once oldu. Bugün de çok oldu. yarın adet test günüm. Olmadı demek yine ağlıyorum...
Canım hiç stres yapma ins yarın test gunun güzel haber ve sonuç senden de alacağız hem hamilelikte adet belirti aynı olur derler ins seninde ağrın bebis senle olduğu içindir 🤲🏻🤲🏻

8 ve 10 . Gunlerde testi aynı saattemi verdiniz eğer yam aynı saat değilse cok minik sapma oluyor sizinki gqyet guzel

Merhaba, ben de az önce transferden geldim. 2 adet 5. Gün embriyosu. Hafif lekelenme/ kanama var. Böyle bir şey yaşayan var mı? Doktor kateteri yerleştirirken biraz ağrım oldu, kanama da ondan kaynaklandı diye düşünüyorum.
benimde sabah transferim olmuştu akşam üstü iğne yaptım 1saat sonra falan lekelenmem oldu ama ben tutunmaya yormustum. çünkü 5. gün embriyosu blastokist aşamasında olduğu için 48 saat içinde tutunuyor. yani aynı gün yada sonraki gün inşallah seninde tutunmuştur canım. içini ferah tut bol bol film izle kitap oku takılmamaya çalış. inşallah güzel sonuç alırsın :))) dualarım seninle :)

Canım sen zaten erken yapmışsın testi oyuzden endişe etme iki katlanmış önemli olanı 2test sonra 1000 bulursun.Hayirli olsun hamileliğin 🧿Allah bizlere de nasip etsin insAllah 🤲🤲

Kızlar, buraya ben elendim yazacağımı düşünüyordum ama bir mucize oldu sanki. sanırım anne oluyorum. tahlil sonuçlarım geldi betahcg 1239 . hiç bir belirti yok diye çok umutsuzdum ve stres yapıyordum ama demekki belirti ile olmuyormuş bu işler. düşünmeyin sadece bekleyin .. Allahım herkesin beklediğini versin inşallahhhh
maşallah cnm.kat kat artsın inşallah🙏🙏

Back
X