- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #4.201
Kızlar 4.gün embriyosu 10.gün idrarda çıkar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 sabah 2 akşam dedi içtikten sonra çok rahatsız ediyordu 4 tanesini aynı anda iç yat dedi bende içtikten sonra yürüyüş yapıyorum sonrasında yatıyorum çok şükür böyle alıştımNe değişik tedavi şekli var bu doktorların 4 du neden aynı anda acepbelkide aynı anda içeceğin için tok demiştir doz artiyo diye
bilemedim
![]()
evet doktor önerin var mıAylincim hakkınızda hayırlısı olsun canım.Sen İzmir'demi tedavi goruyordun
Benim ikinci kimyasaldan sonra doktorum genetik test isteyecegim dedi ve karyotip analizi diye bir test istedi kanda bakiliyor muhtemelen sizinkide odur Kadin ve erkekten kan alinarak kromozomlar inceleniyor ben ozel labta yptirdim uc haftda cikti sonucum sizin tetkik istem Kagidiniz varmi tam hangi testi istedigini yzmasini rica edin doktorunuzdan ben bahcecide tedavi oluyorum doktorum disardan ama orda yaptirmadim her sey bahcecide disariya gore pahali zaten biruni laboratuvarinda toplam 1000 tl gibi bisey tuttu iki kisi telefonda tetkik fiytini sorup gidip kan verdik test konusunda bikac yere sorabilirsinizMerhaba doktor bana genetiklerinize baktırın karıkoca dedi. Bahçecide yada başka yerde genetiklerine baktıran var mı ?Bu tam olarakne demek fiyat öğrenebilir miyim. Üniv 2 ay sonraya gün veriyor.
CANİM merhaba bana da 2. Denemeden sonra negatif olunca doktorum esimle karyotip gen tahlili yaptırmamizi istedi genetik yaniMerhaba doktor bana genetiklerinize baktırın karıkoca dedi. Bahçecide yada başka yerde genetiklerine baktıran var mı ?Bu tam olarakne demek fiyat öğrenebilir miyim. Üniv 2 ay sonraya gün veriyor.
biz izmire yakınız orda var mıdır böylr bi labaratuvar acaba? peki pgt li tüp bebekle bunu alakası var mı? misal sorun çıkmadı pgt li tüp bebek yapılmıyor mu?Bu testler çıkana kadar ara mı verdiniz tedaviye ? yani hemen bir doktor seçip yeniden başlamak yanlış mı sonuçları mı bekleyelim. Allah razı olsun gerçekten yıkık haldeyim sorularıma cevap arıyordumBenim ikinci kimyasaldan sonra doktorum genetik test isteyecegim dedi ve karyotip analizi diye bir test istedi kanda bakiliyor muhtemelen sizinkide odur Kadin ve erkekten kan alinarak kromozomlar inceleniyor ben ozel labta yptirdim uc haftda cikti sonucum sizin tetkik istem Kagidiniz varmi tam hangi testi istedigini yzmasini rica edin doktorunuzdan ben bahcecide tedavi oluyorum doktorum disardan ama orda yaptirmadim her sey bahcecide disariya gore pahali zaten biruni laboratuvarinda toplam 1000 tl gibi bisey tuttu iki kisi telefonda tetkik fiytini sorup gidip kan verdik test konusunda bikac yere sorabilirsiniz
Ben üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırdım randevu içinde akşam aldım sabah gittim ama 1 ayı buldu sonucun çıkmasıMerhaba doktor bana genetiklerinize baktırın karıkoca dedi. Bahçecide yada başka yerde genetiklerine baktıran var mı ?Bu tam olarakne demek fiyat öğrenebilir miyim. Üniv 2 ay sonraya gün veriyor.
Canim günaydın 5. Gün embriyosu 9. Gün çıkıyor diyorlar genelde ama bence daha erken 2 3 Gün sonra kanında baktırKızlar 4.gün embriyosu 10.gün idrarda çıkar mı?
hangi bölüm canım tıbbi genetk mi? ben ege üni özel muayesi olan doktor srıyorum. çünkü 2 ay sıra dolu aydın ve izmirde.Bu sürede tedaviye ara mı verdiniz? yani sonuçlar çıkana kadar bir ay beklemem gerek dimi? ben yeni bi yedaviye başkayacağım da yeni baştan. Bunu eski doktor dedi ünide genetik test yaptr diyeCANİM merhaba bana da 2. Denemeden sonra negatif olunca doktorum esimle karyotip gen tahlili yaptırmamizi istedi genetik yani
Özel hastanelerde yapılıyor ücretli dışarı gönderiyorlar biz üni hastanesinde yaptırdık 21 gün sonra çıkar dediler.
3 hafta sonra aradım kanıniz tekrara düştü dediler (birdaha vermeniz gerekiyor dediler )yine verdik sonrasında 2 hafta sonra kadar çıktı sonuc
Kromozomlara bakıyorlar bir anormallik var mi dir çok şükür bizimkisi temiz çıktı
Canim arkadaşa sormuşsun ama benim de şuan başıma geldiği için sana söyleyeyim ben ikinci negatif denememi martta yaptım sonrasında kan verdik eşim ile tahlil için bu arada doktorumuz değişmiştirbiz izmire yakınız orda var mıdır böylr bi labaratuvar acaba? peki pgt li tüp bebekle bunu alakası var mı? misal sorun çıkmadı pgt li tüp bebek yapılmıyor mu?Bu testler çıkana kadar ara mı verdiniz tedaviye ? yani hemen bir doktor seçip yeniden başlamak yanlış mı sonuçları mı bekleyelim. Allah razı olsun gerçekten yıkık haldeyim sorularıma cevap arıyordum
Aynen canım benim de eski doktorum istemişti. İnan İzmiri bilmiyorum ama bizim yaşadığımız yerde bir tek üni hastanesi bakıyordu dediğin gibi sıra biraz geç veriyorlar benim ablam hastanede çalıştığı için sagolsun biraz erken almıştı sırayıhangi bölüm canım tıbbi genetk mi? ben ege üni özel muayesi olan doktor srıyorum. çünkü 2 ay sıra dolu aydın ve izmirde.Bu sürede tedaviye ara mı verdiniz? yani sonuçlar çıkana kadar bir ay beklemem gerek dimi? ben yeni bi yedaviye başkayacağım da yeni baştan. Bunu eski doktor dedi ünide genetik test yaptr diye
Bu arada canim tıbbi genetik bölümü evethangi bölüm canım tıbbi genetk mi? ben ege üni özel muayesi olan doktor srıyorum. çünkü 2 ay sıra dolu aydın ve izmirde.Bu sürede tedaviye ara mı verdiniz? yani sonuçlar çıkana kadar bir ay beklemem gerek dimi? ben yeni bi yedaviye başkayacağım da yeni baştan. Bunu eski doktor dedi ünide genetik test yaptr diye
Canim birde şey söyleyeyim ben mart transferleri yapan topigindeydim sanki sende o arada yazmış miydin o gruba kullanıcı adın aklimda kalmış:)hangi bölüm canım tıbbi genetk mi? ben ege üni özel muayesi olan doktor srıyorum. çünkü 2 ay sıra dolu aydın ve izmirde.Bu sürede tedaviye ara mı verdiniz? yani sonuçlar çıkana kadar bir ay beklemem gerek dimi? ben yeni bi yedaviye başkayacağım da yeni baştan. Bunu eski doktor dedi ünide genetik test yaptr diye
Evet haliyle anomalili çıkarsa transfer yapmıyorlar. Bizim 6 taneden 4ü taşıyıcı çıktığı için onayımızla imha edildi. Zaten pgt durumunda olabildiğince fazla embriyo oluşturmaya bakıyorlar. Genelde 5.gün embriyosu a yapıyorlar pgtyibiz izmire yakınız orda var mıdır böylr bi labaratuvar acaba? peki pgt li tüp bebekle bunu alakası var mı? misal sorun çıkmadı pgt li tüp bebek yapılmıyor mu?Bu testler çıkana kadar ara mı verdiniz tedaviye ? yani hemen bir doktor seçip yeniden başlamak yanlış mı sonuçları mı bekleyelim. Allah razı olsun gerçekten yıkık haldeyim sorularıma cevap arıyordum
Ne demek Allah sendende razi olsun benim ilk denemem ne gatif olunca doktorum bu testi istedi hemen yptir sakin vakit kaybetme dedi cunku bu testin sonucuna gore embriyolari bir daha kullanip kullanmayacagimiza karar verecegiz gec cikabiliyor sonucu dedi negatif sonucumu ogrendimten bir iki gun sora verdim kani ucbhafta sonra cikti o arada zaten iki adet bekleyevegiz demisti doktorum yeni transfer icin iki ay sora ikinci transferi oldum kan verdikten.biz izmire yakınız orda var mıdır böylr bi labaratuvar acaba? peki pgt li tüp bebekle bunu alakası var mı? misal sorun çıkmadı pgt li tüp bebek yapılmıyor mu?Bu testler çıkana kadar ara mı verdiniz tedaviye ? yani hemen bir doktor seçip yeniden başlamak yanlış mı sonuçları mı bekleyelim. Allah razı olsun gerçekten yıkık haldeyim sorularıma cevap arıyordum
Prof.Dr.Sait Yücebilgin var Ege Üniversitesinde çalışan Prof.Muayenehanesi var İzmir Alsancak’ta.O yaptırtıyor Ege’de genetik test.Hoca’nın muayenehanesini ara ve bilgi al.hangi bölüm canım tıbbi genetk mi? ben ege üni özel muayesi olan doktor srıyorum. çünkü 2 ay sıra dolu aydın ve izmirde.Bu sürede tedaviye ara mı verdiniz? yani sonuçlar çıkana kadar bir ay beklemem gerek dimi? ben yeni bi yedaviye başkayacağım da yeni baştan. Bunu eski doktor dedi ünide genetik test yaptr diye
Biz Diyarbakır da özel hastanede baktırmıştık tek kişi için 900 lira verdik 1 ay sonra sonuç geldiMerhaba doktor bana genetiklerinize baktırın karıkoca dedi. Bahçecide yada başka yerde genetiklerine baktıran var mı ?Bu tam olarakne demek fiyat öğrenebilir miyim. Üniv 2 ay sonraya gün veriyor.