2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

biz izmire yakınız orda var mıdır böylr bi labaratuvar acaba? peki pgt li tüp bebekle bunu alakası var mı? misal sorun çıkmadı pgt li tüp bebek yapılmıyor mu?Bu testler çıkana kadar ara mı verdiniz tedaviye ? yani hemen bir doktor seçip yeniden başlamak yanlış mı sonuçları mı bekleyelim. Allah razı olsun gerçekten yıkık haldeyim sorularıma cevap arıyordum
Eğer siz pgt yaptırmak istiyorsanız doktorunuzla konuşup embriyolarınızı gönderin. Sonuçta maddiyatı sizi ilgilendirir. Hem bir sorun varsa en başta öğrenmek sonda öğrenmekten iyidir. Siz göndermek istedikten sonra doktorunuz hayır diyemez zaten

Ne demek Allah sendende razi olsun benim ilk denemem ne gatif olunca doktorum bu testi istedi hemen yptir sakin vakit kaybetme dedi cunku bu testin sonucuna gore embriyolari bir daha kullanip kullanmayacagimiza karar verecegiz gec cikabiliyor sonucu dedi negatif sonucumu ogrendimten bir iki gun sora verdim kani ucbhafta sonra cikti o arada zaten iki adet bekleyevegiz demisti doktorum yeni transfer icin iki ay sora ikinci transferi oldum kan verdikten.
Pgt ayri bir sey donmus embriyoya yapilmiyor dedi doktor eger bu karyotip bozuk cikarsa yeni embriyo olusturup pgt ye gonderecegiz dedi benimki esiminki temiz cikti ondan ikinci transferi oldum. Pgt maliyetli bir islem embriyo
Basina 300-400 euro gbi bir fiyati var canim doktor o yuzden hemen herkese pgt onermiyoruz dedi. Izmirde tabiki vardir internetten arastir buyuk laboratuvarlatin hepsi yapiyor bikac tanesine telefonla sor ben oyle yaptim yapmayan yer de ypan yere yonlendirir illaki ama oyle aylar beklememeni oneririm cunku daha once forumda yazmislardi hastanelerde cikmasi cok uzun suruyor diye canim
Dondurulmuş embriyoya da pgt yapıyorlar bizim o şekilde oldu kaç tane gönderebilirseniz gönderin gerisi dondurulur sonrasında tekrar gönderebilirsiniz demişti

Insallah ilaçların etkisi değildir 🙇🏼‍♀️ neden 6.gun de test yapmak istediniz çok erken diye soruyorum bi şeyden mi şüphe edip yoksa meraktan mi 😊😄
Tamamen meraktan şu an 10.günüm ancak tekrar kan verecek cesareti bulamıyorum kendimde. Zaten okuduğum kadarıyla ovitrella nın etkisiyle 12 gün hcg yüksek çıkabilirmiş o yüzden aslında gününü bekklemek en doğrusu ama insan sabredip bekleyemiyo

Doktorumu aramıştım kan verdim diye lütfen bana değer söylemeyin çünkü hiçbir anlamı yok şu an demişti ama yine de kaç gün oldu hala sorguluyorum

Ne demek Allah sendende razi olsun benim ilk denemem ne gatif olunca doktorum bu testi istedi hemen yptir sakin vakit kaybetme dedi cunku bu testin sonucuna gore embriyolari bir daha kullanip kullanmayacagimiza karar verecegiz gec cikabiliyor sonucu dedi negatif sonucumu ogrendimten bir iki gun sora verdim kani ucbhafta sonra cikti o arada zaten iki adet bekleyevegiz demisti doktorum yeni transfer icin iki ay sora ikinci transferi oldum kan verdikten.
Pgt ayri bir sey donmus embriyoya yapilmiyor dedi doktor eger bu karyotip bozuk cikarsa yeni embriyo olusturup pgt ye gonderecegiz dedi benimki esiminki temiz cikti ondan ikinci transferi oldum. Pgt maliyetli bir islem embriyo
Basina 300-400 euro gbi bir fiyati var canim doktor o yuzden hemen herkese pgt onermiyoruz dedi. Izmirde tabiki vardir internetten arastir buyuk laboratuvarlatin hepsi yapiyor bikac tanesine telefonla sor ben oyle yaptim yapmayan yer de ypan yere yonlendirir illaki ama oyle aylar beklememeni oneririm cunku daha once forumda yazmislardi hastanelerde cikmasi cok uzun suruyor diye canim
3.denememden önce eşimden değil ama benden genetik test yapmamı istedi doktor.Evet 3 haftada çıkıyor.Pıhtı sorunu çıktı ,coraspirin verdi sadece.Bu 4.denenemde gittiğim doktor farklı ona genetik sonucumu gösterdim ama kan sulandırıcı iğne verdi ilave olarak.Hatta embriyolarımı dondurdu.Hiç demedi pgt yapalım falan diye.Şimdi tutmazsa bu embriyolar,donmuşlar var ve onlara yapılamayacak o zaman pgt.

Ozlemcim senin test günün bugündu degil mi ? Verdin mi kan tahlilini dualarla :dua: :dua:
Canım yaptırdım sonuç bekliyorum.Gece 4 gibi kalktım,adet ağrım vardı ve göğüslerim acıyordu.Dedim eyvah adet yaklaşıyor.Sabah verdim kanı,bakalım çıkar birazdan .Hayırlısı inşaallah canım 🤲🤲🤲💜🧿🤲

Back
X