- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #4.421
Canım tebriklerGözünüz aydın canım benim de 10.günüm 368 çıktı değerim bu soruların cevabını ben de merak ediyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tebriklerGözünüz aydın canım benim de 10.günüm 368 çıktı değerim bu soruların cevabını ben de merak ediyorum![]()
Ben evde erken gebelik testi yaptım 5.gün negatif çıktı tekrar yapmam dedim ama evde 1 tane dha vardı dayanamadım 7.gün de onu yaptım yine negatif çıktı. Bugün kan testinde çıktı. Umudunuzu kaybetmeyin Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. Benim şu an değerim güzel ama ben hala tamam diyemiyorum daha 2.testi vericem sonrasında kese var kalp atışı var Allah yardımcımız olsunCanım kat kat artsın inşallah bende salı günü beşinci gün embrıyosu tek transfer oldum bekliyorum öyle zaman geçmiyor modum cok düşük banada umut oldun idrarda evde bakmıs mıydın baktıysa ikinci ciZgiyi ne zaman gördün cevabın için şimdiden tesekkur ederm
Merhaba doktorunuz kim acaba gercekten yaklasımı bana dogru gelmedı benım betam 7.98 cıktıgında bıle doktor artar demıstı ayrıca sağlıksız bır gebelık olsa bile betani sevıyenızın düştüğünden emin olunması gerekır yani düşüşü bile takip ediyorlarMerhaba sizede danışmak isterim. benim transferim 14 haziranda yapıldı 12. Gün beta testi yapıldı sonuç 37 çıktı doktorumuz testin pozitif ama bu emriyonun muhtemelen kalbini duyamayız sen ilaçlarını bırak bir sonraki ay gel tekrar transfer yapalım dedi. Ama ben ilaçları bırakmadım tek değerle nasıl karar verebilir o nedenle tekrar test vereceğim katlayarak gitmesi önemli hatta beta 11 ile hamile kalan bile var. Sadece sormak istediğim tüp bebek merkezleri sırf 2. Transfer parası almak için bu embriyo yaşamazmı diyor baktı ki rahim güzel bayağı da embriyo var yolunacak tavuğumu buldum dedi acaba
Çok teşekkür ederim Allahım hiç birimizin kucağını boş bırakmasınCanım tebrikler![]()
![]()
Bende bugün yaptım hıc bısey yok besıncı gunum asırı moralım bozuldu ılk transferımde kımyasalda bıle silikte olsa cıkmıstı besıncı gun sabahtan beri ruh gibiyim Allah razı olsun moral verdin sağlıkla gelsin bebeğinBen evde erken gebelik testi yaptım 5.gün negatif çıktı tekrar yapmam dedim ama evde 1 tane dha vardı dayanamadım 7.gün de onu yaptım yine negatif çıktı. Bugün kan testinde çıktı. Umudunuzu kaybetmeyin Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. Benim şu an değerim güzel ama ben hala tamam diyemiyorum daha 2.testi vericem sonrasında kese var kalp atışı var Allah yardımcımız olsun![]()
İdrar yapmayın bence bende negatifi görünce üzülmüştüm Bi de dedim erken gebelik testi çıkması lazım ama çıkmadı 10.gün kanda 368 çıktı 7.gün de demekki yüksekmiş ki artmış ama çıkmamıştı o yüzden boşverin idrarı kan testini bekleyin hem varsa da bebişinize negatif enerji göndermeyin boşuna anne rahmine düştüğü anda hissetmeye başlar çünküBende bugün yaptım hıc bısey yok besıncı gunum asırı moralım bozuldu ılk transferımde kımyasalda bıle silikte olsa cıkmıstı besıncı gun sabahtan beri ruh gibiyim Allah razı olsun moral verdin sağlıkla gelsin bebeğin
5.gün çok erken ama modelinizi bozmayın benim 9.gün ona rağmen yapmıyorum erken diye yarın 10 olacak yarın yapicam ama belki varsa yine çıkmayabilir en son idrara geçtiği için. Morelinizi bozmayınBende bugün yaptım hıc bısey yok besıncı gunum asırı moralım bozuldu ılk transferımde kımyasalda bıle silikte olsa cıkmıstı besıncı gun sabahtan beri ruh gibiyim Allah razı olsun moral verdin sağlıkla gelsin bebeğin
Canım öncelikle ilaçları bırakmaman iyi olmuş.Uzun zamandır burda o kadar çok form okudumki hiç tek testle ilaç bıraktıran Dr yorumu görmedim ki değerinde çok düşük bir değer değil o yüzden insAllah artacak gönlünü ferah tut ilaçları değil ama sonuç ne olursa olsun o doktoru bıraksan mi acaba bilemedim.Sen testini tekrarla sonuca göre ilaçları bırakırsın insAllah katlanarak artarMerhaba sizede danışmak isterim. benim transferim 14 haziranda yapıldı 12. Gün beta testi yapıldı sonuç 37 çıktı doktorumuz testin pozitif ama bu emriyonun muhtemelen kalbini duyamayız sen ilaçlarını bırak bir sonraki ay gel tekrar transfer yapalım dedi. Ama ben ilaçları bırakmadım tek değerle nasıl karar verebilir o nedenle tekrar test vereceğim katlayarak gitmesi önemli hatta beta 11 ile hamile kalan bile var. Sadece sormak istediğim tüp bebek merkezleri sırf 2. Transfer parası almak için bu embriyo yaşamazmı diyor baktı ki rahim güzel bayağı da embriyo var yolunacak tavuğumu buldum dedi acaba
Canım çok sevindim katlanarak artsın insAllahİdrar yapmayın bence bende negatifi görünce üzülmüştüm Bi de dedim erken gebelik testi çıkması lazım ama çıkmadı 10.gün kanda 368 çıktı 7.gün de demekki yüksekmiş ki artmış ama çıkmamıştı o yüzden boşverin idrarı kan testini bekleyin hem varsa da bebişinize negatif enerji göndermeyin boşuna anne rahmine düştüğü anda hissetmeye başlar çünkü![]()
Çokk teşekkür ederim canım içim rahatladı Allah razı olsun güzel duların içinCanım öncelikle ilaçları bırakmaman iyi olmuş.Uzun zamandır burda o kadar çok form okudumki hiç tek testle ilaç bıraktıran Dr yorumu görmedim ki değerinde çok düşük bir değer değil o yüzden insAllah artacak gönlünü ferah tut ilaçları değil ama sonuç ne olursa olsun o doktoru bıraksan mi acaba bilemedim.Sen testini tekrarla sonuca göre ilaçları bırakırsın insAllah katlanarak artar![]()
Merhaba canım benim de 10.gün testim 7.9 çıktı bugün 12.gün ilaçlara devam ediyorum yarın tekrar test vericem ona göre bakicaz artık. Bence sen de ikinci testini bekle . Mart grubunda 19 dan çıkmış değerleri birisinin ve suan 19 haftalık hamile. Testlerde yanılma payları da var kesinlikle ilk testle bakılmıyor
Bence de
Çok teşekkür ederimBence de testinizi tekrarlayın ilaçlarınızı bırakmayın tek test sonucuna göre değerlendirme yapılmazki
Çok teşekkür ederim canım dün çok moralim bozuktu ama bugün içim biraz olsun rahatladıMerhaba canım benim de 10.gün testim 7.9 çıktı bugün 12.gün ilaçlara devam ediyorum yarın tekrar test vericem ona göre bakicaz artık. Bence sen de ikinci testini bekle . Mart grubunda 19 dan çıkmış değerleri birisinin ve suan 19 haftalık hamile. Testlerde yanılma payları da var kesinlikle ilk testle bakılmıyor bu işlere
Amin inşallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım çok sevindim katlanarak artsın insAllahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
Aynen canım bende öyle düşündüm dedim hoca birçok deneyim yaşıyor ama ikinci testi istemeyince şüphe düştü içime inş hakkımızda hayırlısı olur yarın test vereceğim çok saolun bilgilendirme içinBenim 2018 yılında yaptığım denemede 12. Gün 37 küsür ile pozitifti.Hoca bıraktırmadı ilaçları ama 12.gün için daha yüksek değer bekleriz normalde dedi.Ama 2’şer gün ara ile tekrar yap test dedi.Değerler 21 ve 4 küstüre düşmüştü sonrasında.Bu kimyasal gebelik oluyor.Doktor onu çok hastasında yaşadığı için demiştir. Ama benimki yine de bıraktırmadan test yaptırmıştı.
O OolalaaaMerhaba kızlar 4 gün önce yazmıştım. 6.gün beta testi 32.1 çıkmıştı. Bu gün 10. Gun 230.15 cıktı fakat doktorum 6. Güne bakmadığı için salı günü tekrar test istedi sizce keseyi ne zaman görebilirim? Allah isteyen herkese nasip etsin bu arada sabahtan beri bütün aile ağlıyoruz az önce şükür namazı kıldım kendime ve isteyen herkese dua ettim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Hayırlı olsunMerhaba kızlar 4 gün önce yazmıştım. 6.gün beta testi 32.1 çıkmıştı. Bu gün 10. Gun 230.15 cıktı fakat doktorum 6. Güne bakmadığı için salı günü tekrar test istedi sizce keseyi ne zaman görebilirim? Allah isteyen herkese nasip etsin bu arada sabahtan beri bütün aile ağlıyoruz az önce şükür namazı kıldım kendime ve isteyen herkese dua ettim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Çok sevindimmmm, hayırlı olsun canım. Darısı bizlere. Evdeki testler negatif olmasına rağmen kan da pozitif çıkmış. Çok güzel yaGözünüz aydın canım benim de 10.günüm 368 çıktı değerim bu soruların cevabını ben de merak ediyorum![]()
Evet gördüm şimdi kalp atışını bekliyorum. Kese için çok sıkışık olmanız gerekiyomuş göbekten görmek için bilginiz olsun ben sıkışıktım ama çok değildi o yüzden zor görüldü görülmeseydi alttan bakıcaktı. Kalp atışı içinde öyle dedi eğer göremezsem alttan bakarım ona göre dediAmin Allah razı olsun10 gün sonra keseyi gördünüz yani değil mi
Amin inşallah en güzeliyle darısı sizlere olsunÇok sevindimmmm, hayırlı olsun canım. Darısı bizlere. Evdeki testler negatif olmasına rağmen kan da pozitif çıkmış. Çok güzel ya