- 19 Mart 2020
- 371
- 397
- 33
- 40
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #4.641
Anladım canım ben progesterona. Bahsediyorsun sandımtsh 0,02ydi şubat ayında, mayısta 21 oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım ben progesterona. Bahsediyorsun sandımtsh 0,02ydi şubat ayında, mayısta 21 oldu.
Amin canım insAllah Allah büyük biz elimizden geleni yapıyoruz gersini Allah bilir dua etmekten başka yapacak biseyimiz yokCanım sabah 9 da transfer oldum. Bugün 10 günümdü.. Yarın bakalım nolcak. Amin inşaAllah canımçok büyük emek var bu işde. Allah herkese kolaylıkla tez zamanda nasip etsin
![]()
Yok diğer arkadaş hangi değerlerine bakıyorlar diye sormuştu ona cevap vermiştim estradiol ve progrestana bakıyolar transfer öncesi diye söylemek istedim tsh a bakmıyorlarmış.Anladım canım ben progesterona. Bahsediyorsun sandım
İnşallah. Benim de 3. Gün embriyosu,2 tane. Bugün 5. Günüm,şahsen 8. Günde bı kan testi yapacağım. Eger değer biraz iyi çıkarsa 10. Gün tekrar baktiracagim. Çünkü yolculuk yapmam lazım. Uçağa bineceğim. Eğer pozitif olursa doktorla görüşüp soracağım,sakıncalı bulursa otobüse bineceğim. O yüzden beklemiyorum test günü maalesefBirazcık da olsa umudum oldu. İnşaAllah pozitif dir canım.
katılıyorum sana kesinlikle engel olabilecek herşeyi kaldırmak istiyor insan ortadan. Allah ol der ve olur umarım hepimiz için ol der rabbimtsh cok değişkenlik gösterebiliyormuş olabilir. aşılamadan sonra kimyasal gebelik yaşadım ozaman tsh değerimede baktırmıştim 1 civarlarıydı. gittiğim bi dahiliye doktoru senin değerinin kaç katı olup hamile olan doğuran gördüm dedi ya allah nasip edikcekse her türlü nasip ediyor gerçi de bütün alabileceğim önlemleri almak istiyorum işte.
5.gün embriyosu 10.gün kanda pozitif çıktı. 7.gün erken gebelik testi almıştım ucuz olanlardan değil onda negatif çıktıCanım arkadaşının kaç gün embriyosu transfer oldu. Kaçıncı gğn idrar testibde negatif gördü. Kan tahlili kaçıncı gün verdi
Amin inşallahhh..katılıyorum sana kesinlikle engel olabilecek herşeyi kaldırmak istiyor insan ortadan. Allah ol der ve olur umarım hepimiz için ol der rabbim
Bana hiç bakılmadı amaEvet bende bir çok yerde progesteron 1,50 altı olmalı diye okudum.Zaten kafamız çok karışık birde bu farklı uygulamalarla iyice karışıyor.Her Dr'un tedavisi farklı Allah yardımcımız olsun![]()
Canım biraz acık kahve leke geldi şimdi. Ne olabilir ki 10.günde .. Nereye götürüyorsun bebişini inşallah canımİnşallah. Benim de 3. Gün embriyosu,2 tane. Bugün 5. Günüm,şahsen 8. Günde bı kan testi yapacağım. Eger değer biraz iyi çıkarsa 10. Gün tekrar baktiracagim. Çünkü yolculuk yapmam lazım. Uçağa bineceğim. Eğer pozitif olursa doktorla görüşüp soracağım,sakıncalı bulursa otobüse bineceğim. O yüzden beklemiyorum test günü maalesef
canım üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah mucizen seni biryerde bekliyor idrar testi yapmıs mıydın hiç 7.9 degerınden once benımde ilk trabsferinde birebir aynı değer cıktı kimyasal olduDediğim gibi sıfır da çıksa garanti olsun diye birkaç gün daha bekletiyorlar 12.gün o yüzden
Canım biz bence kan testi ile meraktan kurtulalım 10 günüm 3.gün embriyosu. Doktor iç yaptır bugün dedi. Senin ki kaçıncı gün emb.Arkadaşlar bu gün 9. Gün sol tarafım da tuhaf bir ağrı var pozif görenler yada negatif görenler bu şekilde ağrınız oldu mu?Yani bu adet belirtisimi yoksa tutundurma onun belirtisimi i açıdan soruyorum test günüm perşembe öncesinde yapmaya cesaretim yok ama için içimi yiyo bişey mi oldu tutmadı mi diye![]()
Evet canım yapmıştım 5. ve 6. Gün negatif çıkmıştı 10.gün hayalet çizgi olmuştu kuruduktan sonra o 7.9 çıktığı güncanım üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah mucizen seni biryerde bekliyor idrar testi yapmıs mıydın hiç 7.9 degerınden once benımde ilk trabsferinde birebir aynı değer cıktı kimyasal oldu
Verdiniz miBende aynı durumdayım sanırım. Kan ver dediler. 3. Gün embriyosuna
Canım bende de hep adet ağrısı vardı sonuç olumsuz diye bekliyordum ama çok şükür pozitif sonuç aldım test günün gelene kadar olumsuz düşünmemeye çalış isteyen herkesin kucağı bebişleriyle dolar inşallahArkadaşlar bu gün 9. Gün sol tarafım da tuhaf bir ağrı var pozif görenler yada negatif görenler bu şekilde ağrınız oldu mu?Yani bu adet belirtisimi yoksa tutundurma onun belirtisimi i açıdan soruyorum test günüm perşembe öncesinde yapmaya cesaretim yok ama için içimi yiyo bişey mi oldu tutmadı mi diye![]()
Canım diyecek sözüm yok çok üzüldüm insAllah en kısa zamanda nasip olur![]()
Bende hasimato var sadece ilacın devem et dediler o kadar hiç bakılmadı bile. Ben kendim dahiliyeye gidip baktirdimkızlar merhaba,
sorular dönüyor kafamda Allahım cok streslendim transfer günüm yaklaştıkça. Hipotiroidi hastasıyım internette nerde okusam tsh 2,5 altında olmalı diyor benim hiç bi zaman 2,5 olmadıki.. hamileliği en cok etkileyen faktörlerden biride buymuş. bahçecide tedavi görüyorum orda sadece iki kan değerine bakılıyormuş transfer öncesi. benim gibi hastalığı olanlarda ne gibi işlemler yaptınız?
İnşallah olumlu bir lekelenmedir. Kısmet olursa fethiyeye gideceğimCanım biraz acık kahve leke geldi şimdi. Ne olabilir ki 10.günde .. Nereye götürüyorsun bebişini inşallah canımyolculuk bende yapabilirim aslında
öyle mi ya, benim de ağrım var umut oldu bu yazdığınızCanım bende de hep adet ağrısı vardı sonuç olumsuz diye bekliyordum ama çok şükür pozitif sonuç aldım test günün gelene kadar olumsuz düşünmemeye çalış isteyen herkesin kucağı bebişleriyle dolar inşallah![]()
Gerçekten öyle ben hep adet olucam sanıyordum özellikle progestan fitili koyduktan sonra ağrım daha da artıyordu gerçi hala da öyleyim sanki adet olacak gibiyim ama çok şükür cumartesi pozitif sonucu gördük Allah’ın izniyle devamı da güzel ilerler inşallahöyle mi ya, benim de ağrım var umut oldu bu yazdığınız