- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #4.821
Yarın hcg baktırsam çıkar mı 21 haziran transfer günüHiçbir bilgim yok ben de sadece HCG bakıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın hcg baktırsam çıkar mı 21 haziran transfer günüHiçbir bilgim yok ben de sadece HCG bakıldı
Yarın 9. Gün çıkması gerek aslında benimde 21 Haziran test günü 1 temmuz perşembe bir günden bişi olur mu kiYarın hcg baktırsam çıkar mı 21 haziran transfer günü
Olmaz heralde iki gün sonra yine baktırılır en fazla emin olabilmek içinYarın 9. Gün çıkması gerek aslında benimde 21 Haziran test günü 1 temmuz perşembe bir günden bişi olur mu ki
BencedeOlmaz heralde iki gün sonra yine baktırılır en fazla emin olabilmek için
Yarın yazarım sonucu dua edin ilk denemem inşallah olumlu olurBencede![]()
İnşallah bakalimmm benimde ilk denemem bakalım ne olacakYarın yazarım sonucu dua edin ilk denemem inşallah olumlu olur
Hayırlısı neyse o olsunda allahım emeklerimizi çektiğimiz acıları boşa çıkarmasınİnşallah bakalimmm benimde ilk denemem bakalım ne olacak![]()
Amin insallahhhHayırlısı neyse o olsunda allahım emeklerimizi çektiğimiz acıları boşa çıkarmasınallahım kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor
Canım senın tek embrıyomu transfer oldu ne gundu detaylarını bulamadım yazabilir misin idrar testi yapmıs mıydın sağlıkla gelsin bizede umut olsun inşallaİnşallah ama bence gününü bekle. Ben çok zor sabrettim. Her gün kan vereyim diye defalarca geçti içimden ama doktorumun o tepkisinden sonra en iyisi beklemek dedim. Üstelik sağlık ocağı, hastane hepsi eve çok yakın. Birde eşim bırakmıyodu sürekli vazgeçirdi. Aslında denildiği günü bekleyip yapmak biraz daha rahatlatıyo
hayır ayşe karahasanoğlu. mega medipolde çalışıyordu kendi muayenehanesini açtı. bilmiyorum ki tedirgin oluyo insan ya :)Merhaba kese beta hcg 1500 -2000 civarında görünüyor sizin gelecek hafta görünür inşallah hayırlıs ugurlu olsun yogunluğu varsa ondan öyle randevu vermiş olabilir bahceciye mi gidiyorsunuz
Kuzum rabbim hayırlı haber aldırsınArkadaşlar benim bu gün 10.gunumdu öğleden sonra kanama basladi Dr ardim ilclara devam dedi.Yarin kan vericem benim içinde dua edermisiniz arkadaşlar kimin duasının kabul olacağı belli olmaz insAllah hayirlisiyla tutunur.
3. Gün Embriyosu donmus transfer![]()
İnşallah tutunma belirtisidir hayırlısı neyse o olsunArkadaşlar benim bu gün 10.gunumdu öğleden sonra kanama basladi Dr ardim ilclara devam dedi.Yarin kan vericem benim içinde dua edermisiniz arkadaşlar kimin duasının kabul olacağı belli olmaz insAllah hayirlisiyla tutunur.
Sağol canım amin insAllah hepimize nasip olsunKuzum rabbim hayırlı haber aldırsın![]()
Sağol canım insAllah oyledir bende öyle olması için dua ediyorum, elimden başka bişey gelmiyoİnşallah tutunma belirtisidir hayırlısı neyse o olsun
Yok canım yaa. Saglık ocagı hızı kötüymüş sanırm yarına çıkacakSağol canım amin insAllah hepimize nasip olsun
Sen nasılsın çıktımı test sonucun
Transferden sonra neden çatlama iğnesi veriyor?anlamadım valla..Bana da verdi canım. Yarın yapacağım. Yani transfer sonrası 3.gün
Ben devletin acilinde yaptırdım direk gebelik testi diyorsunuz beş kuruş vermeden 1 saate çıkıyor çalışıyoruz sgk kesiliyor bir zahmet yapsinlarBizim burda ozel hastanede 250 istiyorlar bi kan icin okadar veremm
Ya sormayın benim de evimin hemen karşısında ve sonuç hızlı çıkıyor diye Acıbadem'e gidiyorum hep 200tl test geçen sene 140dı çok pahalı keşke bir standartı olsa her yerde aynı olsa fiyat.Kızlar gecen transfrrimde aile hekiminde kan vermiştim beta hcg değeri düşük çıkınca doktor laboratuvara bahanne bulup anlaşmalı olduğu yere yönlendirdi ve 200 tl bayıldım ve aynı cıktı çok pişmanım siz siz olun kendi istediğiniz yerde verin gayette aile hekiminde güzel cıkıyor sonuclar. Bizim verdiğimiz bu betalardan bile prim aldıklarını düşünüyorum artık iyice kazanç kapısı olduk bu umudun peşinde![]()
Yok canım yaa. Saglık ocagı hızı kötüymüş sanırm
Eger kanama kahverengi ise korkmayın tutunma belirtisi Allah büyük ummadığın anda hersey guzel oluyorArkadaşlar benim bu gün 10.gunumdu öğleden sonra kanama basladi Dr ardim ilclara devam dedi.Yarin kan vericem benim içinde dua edermisiniz arkadaşlar kimin duasının kabul olacağı belli olmaz insAllah hayirlisiyla tutunur.