2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

İnşallah ama bence gününü bekle. Ben çok zor sabrettim. Her gün kan vereyim diye defalarca geçti içimden ama doktorumun o tepkisinden sonra en iyisi beklemek dedim. Üstelik sağlık ocağı, hastane hepsi eve çok yakın. Birde eşim bırakmıyodu sürekli vazgeçirdi. Aslında denildiği günü bekleyip yapmak biraz daha rahatlatıyo
Canım senın tek embrıyomu transfer oldu ne gundu detaylarını bulamadım yazabilir misin idrar testi yapmıs mıydın sağlıkla gelsin bizede umut olsun inşalla

Merhaba kese beta hcg 1500 -2000 civarında görünüyor sizin gelecek hafta görünür inşallah hayırlıs ugurlu olsun yogunluğu varsa ondan öyle randevu vermiş olabilir bahceciye mi gidiyorsunuz
hayır ayşe karahasanoğlu. mega medipolde çalışıyordu kendi muayenehanesini açtı. bilmiyorum ki tedirgin oluyo insan ya :)

Arkadaşlar benim bu gün 10.gunumdu öğleden sonra kanama basladi Dr ardim ilclara devam dedi.Yarin kan vericem benim içinde dua edermisiniz arkadaşlar kimin duasının kabul olacağı belli olmaz insAllah hayirlisiyla tutunur.
3. Gün Embriyosu donmus transfer 😔
Kuzum rabbim hayırlı haber aldırsın🤲

Arkadaşlar benim bu gün 10.gunumdu öğleden sonra kanama basladi Dr ardim ilclara devam dedi.Yarin kan vericem benim içinde dua edermisiniz arkadaşlar kimin duasının kabul olacağı belli olmaz insAllah hayirlisiyla tutunur.
İnşallah tutunma belirtisidir hayırlısı neyse o olsun

Kızlar gecen transfrrimde aile hekiminde kan vermiştim beta hcg değeri düşük çıkınca doktor laboratuvara bahanne bulup anlaşmalı olduğu yere yönlendirdi ve 200 tl bayıldım ve aynı cıktı çok pişmanım siz siz olun kendi istediğiniz yerde verin gayette aile hekiminde güzel cıkıyor sonuclar. Bizim verdiğimiz bu betalardan bile prim aldıklarını düşünüyorum artık iyice kazanç kapısı olduk bu umudun peşinde :KK43:
Ya sormayın benim de evimin hemen karşısında ve sonuç hızlı çıkıyor diye Acıbadem'e gidiyorum hep 200tl test geçen sene 140dı çok pahalı keşke bir standartı olsa her yerde aynı olsa fiyat.

Yok canım yaa. Saglık ocagı hızı kötüymüş sanırm

Eger kanama kahverengi ise korkmayın tutunma belirtisi Allah büyük ummadığın anda hersey guzel oluyor 💞

Back
X