Kaç günlük oldunuz canım? Ben de benzer şeyler yaşadım sağacak sütün varsa çok şanslısın bile

Benden doğru düzgün çıkmıyordu sonra sağma dediler artık sağmıyorum..Mama destekli gidiyoruz, büyüdükçe çenesi kuvvetlendikçe daha da çok çekmeye başladı ve öyle öyle süt artacak bence..Kullanmadığım takviye kalmadı

Yeni yeni mama azaltma çalışmalarındayım

Ben de çok takıyorum en büyük düşmanımız stres..
25 günlük olduk canım an itibariyle. Çenesi kuvvetli aslinda epey, nadiren tutup da cektigi zamanlar canimi acitiyor sağlam cekiyor, ama agzi mi kucuk kaliyor acaba diye düşünüyorum. Dedigin gibi buyudukce alir herhalde diyorum, oyle umut ediyorum en azından cnm

sagiliyor sütüm ama bazen 30 cikiyor, bazen 60, 1 kere 90 çıktı, 50 vs o civarlar gidiyoruz. Mama daha fazla sut daha az oluyor böyle olunca. Kesinlikle stres cok etkiliyor haklisin, sakinlesmeye calisiyorum olabldgnce, brkac gundr ağlamıyorum, oncesinde her gun birkac posta agliyordum. Resmen kavga ediyoruz memeyle

senin de çokça artsın sutun, kzuucugun da daha cok emsin insallah canimmm

Aaaa var tabi var.. o bilinçli gülmeler, bi şebeklikler falan başlasın hele
Oyyy yerimmm

Bizde meme mama destekli gidiyoruz süt 30 cc geliyor sadece uyutmak icin kullaniyorum onu da, suan 90 cc mamaya gectik ,35 gunluguz
Biz 2. haftadan beri 90lik iciyoruz neredeyse 2 saatte bir. Aralarda da süt ne kadar cikarsa mamayi o kadar azaltabiliyorum, 30-60 arasi çıkıyor süt, 1kere 90 cikti cok şaşırmıştım daha da çıkmadı öyle... Suan 25 gunluguz biz de. Mama daha fazla oluyor bizde de... Tutuyor mu peki memeyi
Ya evlat iste hem en zor hem en guzel

Rabbim evlat acisiyla sinamasin bizleri
Aminnn, isin şakası tabii

cok tatlilar insanin icine sokasi geliyor farkli bir sevgi
Benimki 15-20dakika bile durmuyo ya. ya uyuyo yada ağlamaktan ememiyo. Anlamadım süt mu fazla geliyo gazi mi var .
Benim gunde 1 ya da max 2 kere tutuyor oyle. Hatta bazi gunler hiç tutmuyor. Dedigin gibi ya uyuyor ya kararıyor, uyku arasi tutmyor zaten.
Nasil yapiyorsun mama destekli mi gidiyorsun sen de cnm? Sagiyor musun?
Ahh kızlar o kadar içlendim ki bu akşam misafir geldi. Kızın da huysuzluk saati tuttu annemle yıkamıştık bugün öyle olunca 11 gibi başlayan huysuzluğu erkenden başladı bu defa.Gelen kişi diyor ki senin sütün yok bu çocuk o yüzden uyumadı niye yiyip içmiyorsun diye ben şok başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki.Mutfağa bişeyler hazırlamaya gitmiştim sanırım o ara kaynanam yiyip içmiyor falan demiş yoksa böyle bir şeyi o kişi demez diye tahmin ediyorum.

İnsanlar neden bu kadar kötü anlamıyorum gidip bi ölçek mama yaptım kız az biraz içti bi miğdesi bulandı gibi, gerisini eşim verdi.Onlar gidince tekrar emzirdim kız memeyle kavga ediyor resmen emip ağlıyor böyle olunca acaba süt mü gelmiyor diye düşündüm.Eve adım attığım andan beri kv sütü hiç yokki diyor

bu kadın benden ne istiyor anlamış değilim.Bebeği hiç tutmayan kızımı bir kez bile sevmeyen kv bana bebeği verde biraz tutim falan dedi ben de vermedim ben de.İnsanların önünde şov yapar ancak iki yüzlü biri.

Gözyaşlarıma hakim olamadım uzun oldu ama ne bilim içimi dökmek istedim size.İyi ki annem ailem var bu kadından hiç bir iyilik görmemiş biriyim.
Off ne gereksiz insanlar ya... Gerçekten kadının düşmanı yine kadın.. cahillik de sebep olyor bunlara. Takma kafana, bizimki mama iciyor yine de bazen belli saatlerde huysuzlugu oluyor, ne yani sütten mi simdi? Gereksiz insanlar icin sıkma canını, yok sütüm, vermicem sut napcaksin de