2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benim dediğimi bir dene, o da sahlebe benziyor ama şekersiz

Ilerde daha kötü olmayın bu yüzden çare arayın görüşün psıkologlarla

O kadar çok psikoloğa gittim ki, aynı şeyleri söyleyecek. Ezbere biliyorum artık. Ben bu konuda sürekli kitaplar okuyan, psikologların videolarını da izleyen biriyim. Çok yardımcı da oldu zaten çok yol katettim kaygı ataklarıyla başa çıkmada. Önceden olsa elden ayaktan kesilirdim. Bir de çok işinin ehli olmayan psikologlar da adamı olduğundan da berbat hale getiriyor tecrübe ile sabit. Zaten ilaç veremeyecek, psikoterapi de her psikoloğun hakkıyla yapabildiği birşey değil. Yapanlarınki de çokkk masraflı bir süreç. Haftalık çağırıyor, haftada enn az 300 TL. Bir de buna ayırabilecek bir bütçem ne yazık ki yok.
Kaygılarımı yönetebiliyorum ama hani sadece acaba başka yaşayan var mı bunu hamilelikte yoksa benim kendimle ilgili mi bilemedim yazmak istemiştim. Çok teşekkür ederim yanıtınız için.

Ben de ilkinde bos gebelik yasayinca imza olusturmayayim dedim ama heyecanlandırıyor insani, iyi geliyor sanki herkes lekelenme yasiyor canim baksana, herkes ayni seyi yaziyor hemen hemen. Lekelenme benim de azalsa da devam ediyor diyebilirim. Progestan da kullaniyorum, çalışıyorum da. Çalışmaktan kalan zamanlarında olabildiğince dinlenmeye erken yatmaya çalis. Kahverengi ve pembe gibiyse sorun yok, kirmiziya donerse sorun diye soyluyor herkes.

Sahlepte de süt tadi oluyor ya, bu da cubuk tarçınla sütten ziyade Sahlep iciyormus tadi veriyor, birlikte kaynatip, sonradan braz da bal koyunca
Gebelikte daha kac yol uretecegız bakalım
Aynen çok masraflı devlet de bakıyor dıye bılıyorum ama yanlış da bılıyor olabılırım. ALLAH yardımcınız olsun. Iyı seyler düşünmeye çalışın gercı hepımız ıcın kaygılı geçen bır 9 ay olacak orası kesın. En rahatımız bıle acaba larla dolu. Rabbım herkesın yardımcısı olsun. Bu arada olumlu düşüncelerle ılgılı sıkmayan kıtaplar okuyun. Insanı rahatlatıyor gerçekten. Eskıden ınanmazdım ama mesela arkadasım “tuzu biberi” kıtabını vermıştı bana çok ıyı gelmişti ruh halime. Bunun gbı mesela

Bi polar gibi bişi den bahsediyorsın o zaman canım

Canım 7+1 de kalp atışını duydum bın şükür ekleyebılırsın

Kaygılarınız bu dönemde artar bu çok normal hem hormonal hem zaten eğiliminiz var bakın burda yazılanlara geçmişte böyle bi tanısı olmayanlar bile kaygılı. Bence kaygınızla savaşmayın kaygılanacak mıyım diye düşündükçe artacaktır. Okuyunca çok yakından hissettim bazı psikiyatrik durumlara bebek çok iyi geliyor. İnşallah iyileştirir sizi bebeğiniz

Yok ben yillardir severim bunu ama gebelikte de iyi geleceği kesin

Eşimin ablaları dayı cocukları ve anneannem ikiz ama ne bileyim tek kese var. Tek yumurta ikizleri tesadüfen oluyormuş

Sağ ol canım. Normalde ilaçsız iyileşemeyen birisiyim. Bu sefer inşallah öyle olmaz

Teşekür ederim canım kayıplar için çok üzüldüm Allah tekrarını yaşatmasın..
İnsalalh sağ salim kucağına alacaksın
Çocuklar büyüyünce çoğu şeyi hissediyorlar senin küçüğün benim buyugumle aynı yaşta o da çok heyecanlı çok mutlu oldu ben bakarım kardeşime sen üzülme falan diyor sürekli
Kesinlikle katılıyorum her zmaan iyi düşünmek lazım hamilelik aslında çok güzel ve özel bir dönem kurutuntular ile günleri heba ediyoruz. Başlarda haksızlıklar bulantı ağrı oluyor diye hep öyle devam edicej sanıyoruz ama 3 ay sonra bitiyor hepsi. Hele o hareketleri hissetmeye başlayınca hamilelik inanılmaz eğlenceli oluyor Allah kısmet ederse benim bu son çocuk olacak her anın tadını çıkarmak istiyorum şu bulantılar geçsin bir
Ben hamilelik ve kızımın bakımını ev işlerini yürütemiyorum olmuyor olmuyor çok sinirliyim garip ruh hali içindeyim ve kızıma kızar oldum böyle bir insan değildim
Seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayım bunları yaşaman çok çok normal ama üzülme geçici bu hormonlarla alakalı bişey kendini suçlayıp üzme. 3. Aydan sonra her şey rayına oturacak az daha sabır

Hamile olanlar yaptıramıyor zaten diye biliyorum. Hamilelikten önce yaptırmayı düşünüyordum ama şuan düşünmüyorum. Zaten 24. haftadan sonra izne ayrılabiliyoruz. Bu dönem uzaktan eğitim olarak devam ediyor. O yüzden şuan için yaptırmak gibi bir düşüncem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…