- 13 Haziran 2011
- 12.779
- 7.969
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.401
Oğlan da yaşamadım ama kizda 38.5 u görmüştüm cnm...insan diş yüzünden mi ateş ondan emin olamıyor o canını sıkıyor zaten...burun akıntısı yada öksürük var mı..huysuz olursa calpol verebilirsin bir kasik37,7 oldu ateş diş kaça kadar çıkarıyordu ki? Emiyor zaten sürekli ama yemek istemiyor
En bilinmedik olayda o yazık neyden öyle bilemiyor insan. Calpol verdim şükür 36,5 olmuşOğlan da yaşamadım ama kizda 38.5 u görmüştüm cnm...insan diş yüzünden mi ateş ondan emin olamıyor o canını sıkıyor zaten...burun akıntısı yada öksürük var mı..huysuz olursa calpol verebilirsin bir kasik
İns cnm .En bilinmedik olayda o yazık neyden öyle bilemiyor insan. Calpol verdim şükür 36,5 olmuşgerçekten anne olmak çok zor büyük olsa derdini anlatır ama daha küçücükler İnşaAllah hiç hasta olmaz bebeklerimiz
İnşaAllah gelmez devamı valla sıkıntı yapmıyorum dersem yalan olur çok stresliydim bugünİns cnm .
İns devamı gelmez ateşin gelirse de sıkıntı yapma çok yukselmedigi surece
İlk gün mi ateş olaliİnşaAllah gelmez devamı valla sıkıntı yapmıyorum dersem yalan olur çok stresliydim bugün
Bugün ilk gün. Ben annemgilin yanındayım abimin düğünü vardı küçük kardeşim hasta oldu çocuk uzak durdu ama yine de korktum ateşte oluncaİlk gün mi ateş olali
Sikinti yapma üç gün surerse ateş o zaman dra git enfeksiyon vardır antibiyotik başlar..ins gerek kalmaz belki basit soğuk algınlığıdir belki dış gelmiş gecmis olsunBugün ilk gün. Ben annemgilin yanındayım abimin düğünü vardı küçük kardeşim hasta oldu çocuk uzak durdu ama yine de korktum ateşte olunca
İnşaAllah çok teşekkür ederimSikinti yapma üç gün surerse ateş o zaman dra git enfeksiyon vardır antibiyotik başlar..ins gerek kalmaz belki basit soğuk algınlığıdir belki dış gelmiş gecmis olsun
Kiraz bunlar öyle çok büyük değil.biz yemek yerken eline hep ekmek veriyorum eme eme bitiriyor ya da oynuyor.sen de güven minnoşuna bak nasıl çıkarmış artık büyüdüler yutabilirler korkmaErikler çok büyük değil mi...ben minicik yapıyorum hala korkuyorumdün ekmek verdim ilk defa kocaman ısırdı korktum çıkardı.
Kıyamam ya hemen toparlarlar inşallahSagol canim sizede cok gecmis olsun. İstah bizimde 1 haftadir sifir. Muzu bile istemiyor. Resmen mama sandalyesine oturunca agzini.kilitliyor. Muzu cok severdi normalde hayir demezdi ama yok
Valla ben de ağzına bakıp duruyorum bardakla su içiyorum diş çıktıysa duyuyum diye ama yok bir şeyAy bizim ateşte böyle bende bakıyorum artık ne sıkaracak
Umarım zayıflamazlarArkadaşlar sanırım herkes aynı dertten muzdarip benim kızda birkaç gündür yemiyo içmiyo öğürme refleksi yapıyor kusacak diye veremiyorum bu dönem ne veriyorsunuz yesin diye. Emziriyorum ama az çok alıştırmıştım yemeğe iyi gidiyordu şimdi yine zayıflayacak gibi geliyo
Valla bugünde var ateşimiz düşüyo duşa girdir şurup içirince ama nedenini bilmiyorum ne yapsam bilemedimKiraz bunlar öyle çok büyük değil.biz yemek yerken eline hep ekmek veriyorum eme eme bitiriyor ya da oynuyor.sen de güven minnoşuna bak nasıl çıkarmış artık büyüdüler yutabilirler korkma
Kıyamam ya hemen toparlarlar inşallahmuzu Ece de çok seviyor iki gündür alamadım belki onu yer.akşamda yemek yemedi.bu sabah daha iyidi en azından yarısını yedi Ateşleri olmasın da iştahları geri gelir herhalde
Valla ben de ağzına bakıp duruyorum bardakla su içiyorum diş çıktıysa duyuyum diye ama yok bir şeyAra ara ateş oluyor düşüyordu bu sabah olmadı bakalım.üşüttüyse de geçmiştir umarım
Umarım zayıflamazlaryemeyince emziriyorum senin gibi başka da bir şey yapamıyorum.birkaç gündür sadece emiyordu geçici dönemdir inşallah sabredelim
Ben ekmek verdim sabah ağzından çıkardım o kadar fazla atmış.Kiraz bunlar öyle çok büyük değil.biz yemek yerken eline hep ekmek veriyorum eme eme bitiriyor ya da oynuyor.sen de güven minnoşuna bak nasıl çıkarmış artık büyüdüler yutabilirler korkma
Kıyamam ya hemen toparlarlar inşallahmuzu Ece de çok seviyor iki gündür alamadım belki onu yer.akşamda yemek yemedi.bu sabah daha iyidi en azından yarısını yedi Ateşleri olmasın da iştahları geri gelir herhalde
Valla ben de ağzına bakıp duruyorum bardakla su içiyorum diş çıktıysa duyuyum diye ama yok bir şeyAra ara ateş oluyor düşüyordu bu sabah olmadı bakalım.üşüttüyse de geçmiştir umarım
Umarım zayıflamazlaryemeyince emziriyorum senin gibi başka da bir şey yapamıyorum.birkaç gündür sadece emiyordu geçici dönemdir inşallah sabredelim
Ben huysuzluk olmadığı için ve 38 olmadığı için vermedim.eğer durmuyorsa bir doktora göster istersen.belki ağrısı vardırValla bugünde var ateşimiz düşüyo duşa girdir şurup içirince ama nedenini bilmiyorum ne yapsam bilemedim
ilk başta kızım da öyle atıyordu ağzına.eline vere vere alıştı herhalde artık çok koparmıyorBen ekmek verdim sabah ağzından çıkardım o kadar fazla atmış.
Hayırlı bayramlar arkadaslar
Huysuz değil ama hali olmuyor yemiyor ondan verdim bakalım nolacakBen huysuzluk olmadığı için ve 38 olmadığı için vermedim.eğer durmuyorsa bir doktora göster istersen.belki ağrısı vardır
ilk başta kızım da öyle atıyordu ağzına.eline vere vere alıştı herhalde artık çok koparmıyor
Hiç yutamam mideme dokunuyor ama bende yutayım kıza da meyve püresi falan yapıp verdimachoi sarımsak yutmak da iyi geliyormuş benim kız durmazsa öyle yapıcam günde bir tane antibiyotik niyetine yutucam. sütten geçiyormuş
Kaç oldu ateşi.Valla bugünde var ateşimiz düşüyo duşa girdir şurup içirince ama nedenini bilmiyorum ne yapsam bilemedim
Bizdede ateş var dün hiç uyumadi gündüz bugünde baktık ateslenmis hastanedeyiz şu an 39 dereceye kadar çıkmış boğazında hafif kizariklik var dedi doktor tahlil sonuçlarını bekliyoruz idrar yolunda enfeksiyon var sanırım kan vardı bezindeKaç oldu ateşi.
Dış değil de soğuk algınlığı geçiriyor olabilir cnm burnunu temizle sıksık
Benimki kaşığı yaklasitirinca sinirleniyor ağzını tutup veriyorum hem yiyo hem agliyo sevdiği bişey yokki sevdiği şeyi yesin zorlamayın diyeyim ama yok her yiyeceğe aynı tepkiİştahsızlık bizde de var asla ek gıda kabul etmiyor sinir krizi geçircm yakında. Aç aç geziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?