- 13 Haziran 2011
- 12.780
- 7.969
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.361
Daha çok kucukler yemiyo demeyelim iyi düşünelim iyi olsunMaşallah Denize o zaman.Kuru fasülye için erken bize 8. Aydan itibaren deneyebilirim ama önce yemek yemeyi sevmesi lazım sonrası daha kolay yarın kabak dolması deneyeceğim bakalım sevecek mi ne zormuş yemeyen çocuk büyüğe yeme artık diye kızıyorum bazen küçükte tam tersi yesin diye uğraşıyorum
Daha çok kucukler yemiyo demeyelim iyi düşünelim iyi olsunemiyor mu..benimkisi fazla emdiği için az yiyor sanirim
Bizde gece memeye yapisigiz birlikte yatıyoruzEmiyor evet özelliklere gece memeye yapışık yatıyoruz bende öyle düşünüyorum sanırım memeden doyuyor ilerleyen zamanlarda inşallah alisirlar ama şu dönem çok zor bugün kahvaltıda peynirli yumurta yaptım yedi annem kayısı kaynatmisti ondanda içti azda olsa midesine biseyler girdi diye seviniyorum artik
Sağlıkla buyusunlerde ne zaman bitecek acaba bu uykusuz geceler bilen varsa söylesinBizde gece memeye yapisigiz birlikte yatıyoruz
Meme emmeyi bıraksın iki aya düzeliyor kızım iki yaşında bıraktı iki üç ay sonra anca uyanmamaya başladı.az kaldı kısmetse bir buçuk seneSağlıkla buyusunlerde ne zaman bitecek acaba bu uykusuz geceler bilen varsa söylesin
Surekli antibiyotik icme durumunda kalmasida kotu insallah yarin gecer su ates. Oyle inanayim gecer insallah3 gün bekle ateş devam ederse mutlaka dra git enfeksiyon vardır antibiyotik vermeden geçmez.. eğer çok mizmizsa huysuzsa yeme reddi varsa bekleme tabi ki
Yok canim gayet alisiyor. Zaten daha tatsiz bir yemekten tatliya gecip alismamadi zor sanirim. Bana buyugunde surekli bu cocuk tuzlu yemeyecek ileride diyorlardi ama cok sukur oyle olmadi ilk 1 yil tamamen sifir tuz sifir sekerdi. Simdi miniktede oyle gidiyoruz tadina bile bakmadan insallah onda da ileride problem olmazVardı bizim yedigimiz sarmaydi..kızımda çok kastım bır gram bile vermedim ama o kadar abartmamak lazım bence..1 yaşına kadar vermeyin diyorlar sonrada ev yemeklerine alismasini bekliyorlar bebeklerin. Çocuk drum bile çok az koyabilirsiniz bizler ev yemekleriyle büyüdük diyor bende çok çok az koyuyorum arada kendi yemeklerimizden de tattirdigimiz oluyor.
Seninki de mi Deniz
İnsallah canim. İnstagramda emziren anne sarimsak yutup.bol.emzirsin diyor. Deniyorum bakalim yutuyorum sarimsakEvet ustte de çıkabiliyor canım, sen atesi biraz daha takip et, belki de vucut savasip yenecek her ne ise, umarım hemencik de gecer minnosum iyi olur
Maaşallah kuzucugabizde de henuz bir alerji durumu olmadı.
Blw dissiz bebekler icin de uygun menulerden oluşmuyor mu, cok vakif degilim ben karışık takıldığım icin, içgüdüsel gidiyorum
Himm karabugday aklimda olsun, hic dusunmedim ben onu cidden.
Kilo alimi bizde de cok iyi çok şükür, ek gidaya başlamadan once doktor 7 ay civari 3. Ogun olarak demişti, biz de daha yeni yeni basladik ztn 8 aya az kaldi. Cok saatli veya kati takılıyorum zaten, ihtiyacina ve duruma göre ilerliyorum. Anne sütü, mama, ek gida karisik gidiyoruz biz de. Yarasin tüm kuzucuklara yedikleri içtikleri
Meme emmeyi bıraksın iki aya düzeliyor kızım iki yaşında bıraktı iki üç ay sonra anca uyanmamaya başladı.az kaldı kısmetse bir buçuk senezüğürt tesellisi gibi oldu
Eskisi kadar gür olmadıEski halini almış muydu yenileri çıktığında
Bakımlarla falan saç kalitenizi arttırabilirsiniz yine deEskisi kadar gür olmadı
Kızımda hic katmadim ne tuz ne salça ..çok yemek seçer baklagil hiç yemez mesela... oğlana çok çok az katiyorum tuz...ama yavaştan ev yemeklerine başlamayı da düşünüyorum. Bakalım ins oğlum secmez.Surekli antibiyotik icme durumunda kalmasida kotu insallah yarin gecer su ates. Oyle inanayim gecer insallah
Yok canim gayet alisiyor. Zaten daha tatsiz bir yemekten tatliya gecip alismamadi zor sanirim. Bana buyugunde surekli bu cocuk tuzlu yemeyecek ileride diyorlardi ama cok sukur oyle olmadi ilk 1 yil tamamen sifir tuz sifir sekerdi. Simdi miniktede oyle gidiyoruz tadina bile bakmadan insallah onda da ileride problem olmaz
İnsallah canim yemek secen olunca zor . Kac gundur atesli olunca bizimki agzini acmiyor umarim kalici olmazKızımda hic katmadim ne tuz ne salça ..çok yemek seçer baklagil hiç yemez mesela... oğlana çok çok az katiyorum tuz...ama yavaştan ev yemeklerine başlamayı da düşünüyorum. Bakalım ins oğlum secmez.
Ates ne durumda ins geçmiştir
Hadi inşallah cnmİnsallah canim yemek secen olunca zor . Kac gundur atesli olunca bizimki agzini acmiyor umarim kalici olmazates cok sukur bugun dustu. İnsallah gecede cikmaz atlatmistir yavrum
Canım oyle birsey yok inan. Çünkü bu aylarda zaten açlıktan değil aliskanliktan uyanıyorlar...kızım mama alırdı genede on kere uyanirduCanlarım napıyorsunuz giremiyorum ama iki sayfa bakabildimbu arada tekrar hastalandık acaba üst dişler mi çıkıyor anladım zor geceler geçirdik 7 ay 2 haftalık olduk bu haftaya kadar zor gece olmamıştı neyse gece yatarken tok tutsun diye yaptığınız mama tarifleriniz var mı ??
Öyle mi diyorsun ya çok sıcak buralar uyumamak için bahane çok hastalandı sıcaktan mı klimadan mı herkes öpüyor seviyor ne kadar çok okusakta nazar mı değiyor dişler de olabilir üst dişleriCanım oyle birsey yok inan. Çünkü bu aylarda zaten açlıktan değil aliskanliktan uyanıyorlar...kızım mama alırdı genede on kere uyanirdu
Neyi var grip mi oldu geçmiş olsunÖyle mi diyorsun ya çok sıcak buralar uyumamak için bahane çok hastalandı sıcaktan mı klimadan mı herkes öpüyor seviyor ne kadar çok okusakta nazar mı değiyor dişler de olabilir üst dişleriAllah sağlık versin yinede hepsi geçer inşallah
Artık yemek hazırla uyut oynat bi yandan ev işleri ve gezmeler derken herkes eskisi gibi yazamıyoCanlarım napıyorsunuz giremiyorum ama iki sayfa bakabildimbu arada tekrar hastalandık acaba üst dişler mi çıkıyor anladım zor geceler geçirdik 7 ay 2 haftalık olduk bu haftaya kadar zor gece olmamıştı neyse gece yatarken tok tutsun diye yaptığınız mama tarifleriniz var mı ??
Geçmiş olsun. Ihlamur verebilirsiniz. Boğazını yumuşatır. Bi de burada da daha önce yazılmıştı zeytinyağı ve sarımsağı ayak tabanına sürüp çorap giydirirseniz rahatlatıyormuş. Ben ara ara sarımsaklı yoğurt yediriyorum önlem amaçlı. Üzerini ince giydirin. Allah şifa versin.Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var oğlum dün gece ateşlendi 37 37.5 civarı diş dönemi malum ciddiye almadım gün içinde de öyle devam etti ama yine bugün akşam başladı döşünde hırıltı öksürük sanki sigara kullanan amcalar öksürür ya kış günü hastalanmış gibi fazlasıyla korktum doktora götüremedim eşim nöbette sabaha anca gideriz
geceyi rahat geçirebilmesi için öneriniz var mı ılık Bi duş aldırıp calpol verdim Bi ara 37.9 gibiydi ateş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?