2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kaç oldu ateşi.
Dış değil de soğuk algınlığı geçiriyor olabilir cnm burnunu temizle sıksık
Şifa olsun inşallah Ben dışardaydım ilk kez bebek bisküvisi aldım suyla ezip meyve kattım.az yedi.Akşam da az tarhana içirdim buna da şükür
Abimin eşide yaptığım tarhanayı vermiş ama sonra istifra etti bizde doktora götürdük orada ateş çıkmadı ama boğazı kötü olmuş dedi doktor antibiyotik verdi salgın varmış dikkat edin hepiniz

İnsallah gelir canim hepimizin ayni anda ayni belirtileri yadamasida tuhaf insallah hepsife duzelir
Gecmis olsun canim. Bende 3 gun iri birer dis sarimsak yuttum DusunceBulutu nun dedigi gibi. Faydasi olduguna inaniyorum.

İnsallah gelir canim hepimizin ayni anda ayni belirtileri yadamasida tuhaf insallah hepsife duzelir

Gecmis olsun canim. Bende 3 gun iri birer dis sarimsak yuttum DusunceBulutu nun dedigi gibi. Faydasi olduguna inaniyorum.
Dün yuttum ama bugün yutamadım daha teşekkür ederim yine de herkes dikkat aşırı salgın var

Kıyamam ya çok geçmiş olsun Yine mi salgın Rabbim tüm yavrularımızı korusun

İnşallah Salgın sanırım bilmiyorum neden böyle oldu.hala aynı az az yiyor bir haftada kilo verdi çocuk.bugün sarımsak yuttum faydası olur inşallah

Çok teşekkür ederim evet salgınmış ne çektik şu salgınlardan.... Benim kızda toparlamıştı gerçekten süzüldü birkaç günde

Çok geçmiş olsun
Benimki kaşığı yaklasitirinca sinirleniyor ağzını tutup veriyorum hem yiyo hem agliyo sevdiği bişey yokki sevdiği şeyi yesin zorlamayın diyeyim ama yok her yiyeceğe aynı tepki
Aynen benimkide hem yiyor hem zirliyor
Arkadaşlar emziren anneler c vitamini takviyesi alabilir mi dra soran varmi

Arkadaşlar dünden beri benim kız yutkanmak istemiyor ne yapabilirim emiyordu artık onu da zor emiyor başka şehirdeyim kendi doktoruna ulaşamadım da

Arkadaşlar dünden beri benim kız yutkanmak istemiyor ne yapabilirim emiyordu artık onu da zor emiyor başka şehirdeyim kendi doktoruna ulaşamadım da
Boğaz ağrısı olabilir mi acaba. Boğaz ağrısı için doğal yöntemler var ama bebiş küçük olmaz ki...ne desem bilemedim ins Dr döner cnm

Serum mu taktılar bebise.. şaşırdım nasıl durdu ki benimki çeker koparır neden serum taktılar peki beslenme acisindan mi. çok geçmiş olsun
Evet bugün ne yedi ne içti o yüzden mecburduk valla eline taktılar bi elini tuttuk birine de oyuncak verdik durdu öyle ağladı ama durdu bende ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…