Amin amin canım

Geçmiş olsun size de.inşallah en kısa zamanda atlatırsınız alerjiyi
Tüm bebelerimize maşallah

Aynen ben de korkudan nohut ve fasulyeye geçmedim gerçi taze fasülye arada yediriyorum onda sıkıntı olmadı.domates de seviyor ama pişik olunca vermeyi bıraktım poposu çok hassas yarım saat kakalı dursa pişik..
Ev işi hiç biter mi sabah yapılsa akşam batıyor ben de kendime vakit ayırıp diziydi elişiydi çoğu zaman boşluyorum ama 2.çocuk da tamamen dağılacakmışım gibi geliyor

eşim dağınıklığı görünce sen 2 çocukla yapamazsın diyor haklısın diyorum

ama 2.çocuğu kızımın tuvalet eğitimini verdikten sonra düşünüyorum.hamileyken bunlarla uğraşmak zor olur.tabi Allah bilir ne zaman olacağını

İnşallah o zamanlarda da yine gebeliğimizi beraber geçiririz.burdan destek olmak çok işime yaramıştı
Çok geçmiş olsun canım

Ben de çok halsizim ocean mummy multivitamin sipariş ettim.hamilelikte çok faydasını gördüm
ses dinletmek mantıklı ama dediğin gibi biz tv izleyemez oluyoruz arada açıyorum daldığını görürsem kapatıyorum.
Bağlanma bizde de aynı hep benimle aynı odada olmak istiyor memede uyuyor.bazen memeden hiç ayrılmıyor arkamı bile dönemiyorum.gündüz çok çok çok uykusu varsa bazen başkasının kolunda uyuyor.bu sabah ilk kez kendi kendine yerde uyumuş olarak buldum ah keşke hep böyle uyusa kurban olduğum
biliyorum canım az izletiyorum ama daha da azaltıcam inşallah.. dün sadece ses dinlettim ekran açmadım yine öyle devam ederim sanırım.keyif yapması güzel de dediğin gibi dikkat eksikliği kötü olur