- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #32.221
İnşallah sizin sürmez canım6 yaşına kadar sürmez umarım babasının da izin vereceğini düşünmüyorumbu yaz odasını yapıp ayırcam nasipse.yaş ilerledikçe daha zor olur.
Niye taşınmak istiyordun? Rahat ediceğimi düşünüyorum çünkü gideceğimiz çok insan var yatmaya bir tek eve gireriz.bir de iş güç yapmıyıp gezip oturup yiyip içicemyılda birkaç kere gidiyorsan masrafı düşünme.soğuk havayı da pek düşünmüyorum kalın mont hediye geldi beresini atkısını taktım mı oldu bitti
İleri derece pişik bizde de oluyor hamezinc krem sürüp üstüne pudra döküyorum.1 günde geçiriyor.
oy maşallah prensese nice yaşlaragüzel konsept olmuş
AminncnnAy keşke yarasaydı bazı şeyler bizde de olmuyor İnşaAllah hasta olmazlar bi daha
Bende genelde karanfil batırmam daha ağır kokar burnunun direği sızlar. Ona rağmen açılmaz bazenAmin cnmKesinlikle işe yarıyor kızlar bu soğan işi ama yatak odam soğan kokusundan geçilmiyorkaranfil saplamamıştım kuru soğanı direk kabuğuyla 4e bölüp baş ucuna koydum rahat uyumasına burun tıkanıklığına iyi geldi
Öyle yaparız aynenOlsun ilk yaşını büyük kutlarsın diğerlerini kendi aranızda en güzelimaşallah biz de yürümeye başladık 1 aydır üst 2 dişimiz de var 7 aylıkken alttakiler çıkmıştı 11 aylık olmadan üsttekiler çıktı bebekten bebeğe değişiyo bu diş olayı galiba
aynen geçen sene bende yapmıştım oda leş gibi kokmuştu ama hırıltı kesilmiştiKesinlikle işe yarıyor kızlar bu soğan işi ama yatak odam soğan kokusundan geçilmiyorkaranfil saplamamıştım kuru soğanı direk kabuğuyla 4e bölüp baş ucuna koydum rahat uyumasına burun tıkanıklığına iyi geldi
İnşallah gönlünüzce bir ev bulursunuz ya da rahatınız bozulmasınİnşallah sizin sürmez canım
Guzel geçer diyorsun iyi o zaman canım. Valla taşınma işi hayaldi aslinda bu şehirden taşınma hayaliama ev sahibi ile sorunlar oldu malum ev sahipleride eski kiracıları çıkarma pesinde bakalım ne olacak
Baya oldu gitmeyeli gidince superde gecmiyor. Kurutma istediğim içinde şu sıra gidersem o kalabilir ve bu kadar iş içinde ona ihtiyacim var açıkçası :) fikir değişimi olmazsa gitmem. Annemler nerede bilmiyorum ama bizim memleket soğuk oluyor annenlerin evde çok sıcak olmuyor
Sen beni gör beşiğin içine giriyorumBenim kızda gece sürekli memede dönüp dönüp emiyor.arada beşiğine yatırıyorum ama çoğunlukla yorulduğum için yanımda.ilerde memeden nasıl kesicem beşiğine tamamen nasıl alıştırcam bilmiyorum.alışmazsa diye de korkuyorum
Kızlar merhaba, Kasım geldi1 yaşları kutlamaya baslicaz çok heyecanlıyım
Dogum gunu organizasyonlarına baktim fiyatlar çok çok yuksek diyorlar. Ayrıca dışarıda mekan tutmak istedim güzel hır yer bulamadım. Hadi evde kutlayalım dedik ama organizasyon fiyatları min 4000 tl max 8000 tl başlıyor. Biz safari konseptini düşünüyoruz. Sizlerin anlaştığı uygun fiyatlı bir organizasyon var mı?
İstanbul Eyupsultan tarafındayım
Ben aldırmadım ama çok ağrı yapmaz sadece birkaç gün dikkat etmen gerekiyorKızlar gömülü yirmilik dişini aldıran var mi
Buraya geliyorun heÖyle yaparız aynenkızımda 8 9aylıkken çıkarmıştı ama üstler hala yok.dediğin gibi bebekten bebeğe değişiyor bakalım ne zaman gelecek
aynen geçen sene bende yapmıştım oda leş gibi kokmuştu ama hırıltı kesilmişti
İnşallah gönlünüzce bir ev bulursunuz ya da rahatınız bozulmasınBen de olsam kurutmayı seçerdim bizimkiler İstanbul’da soğuk oluyor tabi iç Anadolu ve doğuya göre soğuk sayılmaz benim annemlerin evde soğuk oluyor ama mecbur doğalgazı iyice açtıracağım
Ben aldırdım ameliyatla canım hamilelikten önceKızlar gömülü yirmilik dişini aldıran var mi
Nasıl geçti cnmBen aldırdım ameliyatla canım hamilelikten önce
Benim için kötü Bi tecrübeydi çok sağlam Bi dişmiş doktor hatta bu diş gömülü olmasaydı baya iyiymiş demiştiNasıl geçti cnm
Sorma ya haftaya cumartesi aldiracagim ama çalışıyorum da tam işe başladım ağrı başladı... ameliyatta birşey hissettin miBenim için kötü Bi tecrübeydi çok sağlam Bi dişmiş doktor hatta bu diş gömülü olmasaydı baya iyiymiş demiştibenim çene yapım dar baya uğraşmışlardı ondan dolayı da aldırdıktan sonra yüzüm çok şişmişti beslenme konusunda sürekli çorba içmiştim Bi süre Bir tane daha var gömülü ama erteliyorum emzirmeyi bırakana kadar en azından sende mi aldıracaksın
Ben aldırdımKızlar gömülü yirmilik dişini aldıran var mi
Geçmiş olsun yok yani başta hissettim ama zaten kolay kolay uyuşmuyorum ben hissediyorum dediğimde tekrar iğne yapmıştı tamamen uyuşup hissetmediğim anda yaptı merak etme çok zor birsey değilSorma ya haftaya cumartesi aldiracagim ama çalışıyorum da tam işe başladım ağrı başladı... ameliyatta birşey hissettin mi
Nasıl geçti ameliyat. Ve sonrasiBen aldırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?