2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hello
Hello kızlar 6+3teyim, minnoşumun kalbini de duyduk sonunda

Benide ekle tatlim 29 yasimdayim beklenen dogum 14.11.2021 1. Cocuk kalp atisi ve kese 6+5da goruldu ve duyuldu

Aaaaayy hiç boşuna üzülmeyin öyle de kötü oluyor ben de bulantıyı bastıracağım diye habire yiyorum, kusma yok.Şişiyorum iyice Her türlü alacağız galiba
Ilk gebeligimde ne bulantı oldu ne birsey bana 20 kilo olarak geri döndü. Simdide aynıyım diyetisyene gittim ins bu sefer çok almam
Kim dedi bol bol yuru diye. Bana doktorum kanama leke vs olmamasına rağmen yürüyüşü yasakladı. Bir dusugum var dye riske girmedi bu haftalarda. Sizde dikkat edin yorulmayın yürümeyin ve lütfen annem yanimda olsa dye ağlamayın. Anneyiz biz güçlü olacağız güçlü çocuklar doğuracağız gun gelecek hasta olacak belki o esnada esin bile uzakta olacak ama napacaksin minigine güçlü annesi oldugunu hissettireceksin. Duygusal olmak su süreçte cok normal olsa da bugünleri üzülerek geçirme annesi. Sen sağlıklı ol güçlü ol yeter onun icin

Canım herhangi bir test yaptırdın mı pıhtılaşma falan?

Kızlar gebelikte covid asisi ile ilgili bilgisi olan var mı?Ben hostesim şirketim bana covid asisi planlamış.Henuz gebeliğini bildirmemistim.

Doktoruma sordum bakalım ne dicek.Eger yaptırma derse bütün programim altüst oldu bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…