2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ne kadar geç söylerseniz o kadar iyi. Çocuklarda zaman kavramı olmadığı için sürekli kardeşlerinin ne zaman doğacağını sorup sizi darlarlar

Canım herhangi bir test yaptırdın mı pıhtılaşma falan?
Yok canım bana smear testi ca 125 mi ne öyle testler yaptılar rahim kanseri filanmğş geliba bişi çıkmadı başka testlerde yaptı ama bilmiyorum ne olduğunu iki ay kontrole gittim kürta sonrası 5 şubatta deneyibileceğimizi söyledi bizde denedik şimdide gelme dedi 7 hafta olunca gel dedi psıkolojuk olarak yıpranmayım duye bekletti belkide

Cok sukur canimmm cok sevindim bebisimin arkadasi ben burdayim demis
Oyyy minnoscuklar arkadss bile oldular
Ilk sayfada yer alan bilgileri, ygmygm etikeyleyerek paylaşırsan tabloya eklenirsin canim hos geldinnnnn
Darısı bizlere canım dualarını bekliyorum
Aminnnnn canimmmm, ahhh cok istiyorum canim duymanizi cokkk

Canım benide yazarmısın listeye 5 haftalık hamile gözüküyorum kan testine göre bugün öğrendim ilk çocuğum

Hoşgeldin Ilk sayfada ki sorulari ( Kacinci gebelik ,anne yaşı, kese ve kalp atısı gordugun haftaları ) yazıp sayfa sahibi arkadaşi etiketleyebilirsin.Etiketleme de şöyle oluyor @ işaretini yazıp yanına etiketlemek istedigin arkadasın adıni yazmaya baslayinca zaten ismi çikiyor.Onu ismi secip mesaja devam ediyorsun

Kist mi vardi yada miyom mi. Ca o yüzden yapiyolar bende kist vardı temiz çıkmıştı şükür her ihtimale karşı yapiyolar

6+3 duyduk çok şükür benide yazın

Kist mi vardi yada miyom mi. Ca o yüzden yapiyolar bende kist vardı temiz çıkmıştı şükür her ihtimale karşı yapiyolar
Evet canım 4 mm ne kist vardı sonra 1.9 a düştü sonra kayboldu ama onu önce çikolata kisti yaptılar sonra kanser yaptılar bi süra şey(daha önce yoktu gebelikte çıkmıştı ilk doktorum da böyle düşünmüştü ama diğer doktorum her ihtimali değerlendirmek istedi bende hak verdim öyle şükür sıkıntı çıkmadı)

Kızlar bugün kırmızı lekelenmem oldu progestan başlattı doktorum 10gün istirahat verdi. Karından kalp atışını duyamayınca yine aynı şeyleri yaşıyorum sandım (12.haftada kalbi durmuştu daha önceki gebeliğimde)ama Rabbime şükürler olsun ki vajinal bakınca kalp atışını duyduk

Muayene etmedı leke var deyınce hemen ıgne attırdı

Aynen öyle yapıyorlar benimde 6 cm di erimiş sukur. Progesteron da eritmis olabilir dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…