2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Sana ilaç verdimi hiç bana folbiol verdi başka bişi vermedi canım bu gebeliğinde
Folbiol fıyat olarak da uygun ama gebelık ıcın folık miktarı cok yuksek bunu arastır arak yenı bır ilaca basladınız daha ıyı olabılır eczacınızla konusun 400mg lık bır ılac tavsıye edıcektır ben aktif folic 1 kullanıyorum folıday kullananlarda memnun

Kızlar kahverengi lekelenme oldu ama böyle tam kahverengi de değil, böyle hardal rengi gibi sümükümsü? Ne yapmam lazım
Merhaba aslında korkmamamız gerekıyor mus benımde Az mıktarsa hardalla kahve arası lekelenme oldu doktoru aradım normal dedı rahme yerlesme ye calısırken olur arada lekelenme ler dedı sonra lavaboda peceteye de gelınce panık oldum ozaman hemen bı ıgne attır rıske atmayalım dedı kendısı muayene bıle etmedı dusunun telefondan attr dedı bende attırdım. Igne atılır atılmaz kesıldı lekeler. Lekelenme varken mıde bulantı da yoktu. Igne atılıp leke ler bıtınce tekrar mıdem bulanmaya basladı ıyıkı attırmışım dedım hatta, bı yandan da acaba dogru mu yaptım dıyorum

Mmm anladım canım 15 nisanda gidecem doktodumla görüştükten sonra değiştiririm teşekküd ederimBen kendim möllers omega 3 kullanıyorum birde bunu doktoruma söylemedim normaldedi kullanılması gereken takviye diye bebeğin sağlığı içinde iyiymiş

Çok şükür bizde kalp atışını duyduk 6+3 dedi fazla dinletmedi çünkü daha çok küçük herşey yolundaymış darısı inşallah sıradaki arkadaşlara
Maşallahçok sevindim
Geçmiş olsun. Lütfen aklına kötü şeyler getirme iyi düşün inşallah bişey olmicak Allah tekrarını yaşatmasın sağ salim kucağına almayı nasip etsin güzelce dinlen geçecek insallah
Kızlar kahverengi lekelenme oldu ama böyle tam kahverengi de değil, böyle hardal rengi gibi sümükümsü? Ne yapmam lazım
Aslında korkulacak bir durum değil ama yine de doktoruna haber verirsen iyi olur geçmiş olsun

Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Bana da folbiol verılmısti sonra kendim arastır arak aktif folık e gectım sızde bı google tın baska doktora da danışabılırsınız aklnızda bulunsun

Progestan içmeye başladığımda hemen lekelenmem kesilmişti 10 gündür filan yoktu bugün balkon yıkadım yine lekelenmem başladı. Umarım bişey olmamistr
Canım o lekelenmelerin kesilmesine güvenme seni korkutmak gibi olmasın riskli bir gebelik olarak düşün ve çok dikkat et ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı bunda yine kanamam oldu progestan kullanıyorum dikkatli ol bol bol dinlen

Sana ilaç verdimi hiç bana folbiol verdi başka bişi vermedi canım bu gebeliğinde
Evet sadece folbiol. Ama ben folbiol yerine folidaceye gectim. Folbiolun dozu yüksek ve yüksek folik asitde iyi değil bu konuda çalışmalar var ama nedense sadece yarari konuşuluyor fazlasının zararı umursamıyor o yüzden folbiolu biraktim

' Adet kanaması gibi yoğun bir kanaman olmadığı sürece önemli değil' demişti benim dr um. coraspin kullanıyorsanız kesmeniz lazım , progestan kullanmanız lazım ; dr unuza danışarak tabii ki . Geçen hafta benim de oldu , geçti şükür. Kontrolde de baktı, bitmiş dedi . Ama ben yine de progestana devam ediyorum , tedbir amaçlı. Coraspine de tekrar başladım, kanama alanı kalmadığı için.

Anladım canım folidaceye geçebilirm bende o zaman

Aaaaayy hiç boşuna üzülmeyin öyle de kötü oluyor ben de bulantıyı bastıracağım diye habire yiyorum, kusma yok.Şişiyorum iyice Her türlü alacağız galiba
Kritik soruyu soruyorum o zamannn!
Hanımlaar kaç kg aldınız? Ben kilolu olmama rağmen 10.haftaya başlıyorum yarın ve 1kg aldım şimdiden bir senedir aralıklı oruçla 16kg vermiştim şimdi hepsini geri alacağım diye üzülüyorum

Aynen canım tecrübe ediyorum yavaş yavaş

Bence çok almamışsn ilk 3 ayda 1-2 kg alınması normal
En son dün tartıldım ne almışım ne vermişim
Doğumdan sonra gider hepsi sıkma canını
Ben de üzülüyorum bazen iki kere verdim simdi de veririm diyorum

Bende diyet yapıp 4 kilo vererek ideal kiloma düşmüştüm şimdi -1deyim

Benim bulantim yok ,birde kanamamdan dolayi sürekli yattığım için 2 kilo aldim şimdiden Benimde destek almam lazım

Ne kadar geç söylerseniz o kadar iyi. Çocuklarda zaman kavramı olmadığı için sürekli kardeşlerinin ne zaman doğacağını sorup sizi darlarlar
Evet haklısın aslında ama oğlum hareketli ve gece tuvalete sadece benle kalıyor ve hep kucakta gidiyor tuvalete bu bakımdan 8.haftamizda kalp atışını duyduğumda söyleyeceğim sanırım
Şişlik hissediyormusunuz patlayacağım sanırım
Eveet akşama doğru sigamiyorum hiç bir yere midem şişiyor daha çok..az yememe rağmen

Aaaaayy hiç boşuna üzülmeyin öyle de kötü oluyor ben de bulantıyı bastıracağım diye habire yiyorum, kusma yok.Şişiyorum iyice Her türlü alacağız galiba
Evet aslında bulantı da yediriyor leblebi kraker meyve derken ağzım hiç boş durmuyor her türlü alınacak bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…