• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Prilam kullanıyorum. Birkaç gündür çok iyiydim bulantım yok diye kesmiştim ilacı . Bugün fenalardayım ben de ama iyi geliyor.
Doktorun bana yazdığı da bu sanırım bugün Alicam teşekkürler inşallah beni de rahatlatır
Zolfer verdi doktor. her zaman etkili olmasa da fena değil. Bende bulantı mide asidi artınca başlıyor. karbonatlı su içiyorum o iyi geliyor.
Bende sodaya limon sıkıp içiyorum rahatlatıyor dediğiniz gibi mide ortamı dengesi bozuluyor sonra karışıyor her şey 🤐

Selamlar herkese
Benim bugün sata göre 6+6 ama doktor crlden (3mm) 6+0 ile uyumlu olduğunu söyledi ve alttan muayene etmesine rağmen kalp artışı Duyamadık. Beta ölçtürdü. 17.000 değerim.

Cumartesi günü aç gel işlem yapmamız gerekebilir dedi ve çok üzgünüm...
8 haftaya kadar duyulmayabilir diyorlar ama neye inanacağımı şaşırdım.
Evet aslında bi hafta daha beklenebilir ama.islem yapmadan yine bakar bence

İyiyiz çok şükür, dun biraz kasıklarım agridi, midem cok agridi korkuttu, zor bir gundu. Bugun iyiyim çok şükür ama Bayık haldeyim 🤣 dun cok az leke de geldi ama tek seferlik oluyor her gun, o yüzden bi yandan tedirginim bir yandan normaldir diyorum. Gecen hafta carsamba gitmistim, Normalde 2 hafta sonra gel demisti ama acaba cuma gunu gitsem mi diye dusunmuyor degilim canim valla. Umarim her şey yolundadır. Cok merak ediyorum. Of yine uykum vaaaarrrr🥴🥴🥴🥴
Rahat edemiyorsan git valla ben seni iyi anlıyorum 🙈
inşallah kalp atışını alırsınız 🙏🏻 Zamanında çok araştırmıştım, kalp atışı için crl 5-7mm olana kadar bekliyorlar, inşallah herşey yolundadır 🙏🏻❤️
Ay bir de bas agrisi icin wicks filan kullanmayi denedin mi cnm?
Onu hala almadım bir alıp deneyeyim alnıma mı süreceğim

Yaaaaaaa sorma teyzoşu tosbik bizi korkuttu bu sabah :KK57:nerelerdesin valla meraktaydım iyisiniz değil mi :KK19: Kontrolün ne zaman :KK6:uyuklama bende de var akşam 9u zor görüyorum şimdi dozu da artırdık bakalım ne olacak:uykucu: Fitil kullanamıyorum ben bir de benim doktor ağızdan al demişti zaten:confused: Bende baş ağrısı tam gaz devam, hamilelik programında sıcak veya kompres iyi gelebilir yazıyordu, dün akşam soğuk kompres denedim değişiklik olmadı, sıcağı deneyemeden uyudum:KK70:Bu akşam deneyeceğim inşallah
Ya bende cuma günü d vitaminine başladım o günden sonra baş ağrısı başladı vitamine bağlıyordum açıkcası ,ama gebelikte olabiliyormuş galiba🥺Mide bulantısına baş ağrısı eklenince baya sarsıyor beni😑Ama yeterki bebişler sağlıklı olsun biz dayanırız 🙏🏻🌸

Herkesin sıkıntısı farklı farklı 😌 benimde ara sıra kasıklarkmda adet sancısı hissediyorum yavaş yavaş hareket ediyorum öyle mi yoksa başka bişey mi hissediyorum yarın kan verecem iğne korkum sardı beni 🙄😂 bu nasıl bişeydir 😂😂

Ya bende cuma günü d vitaminine başladım o günden sonra baş ağrısı başladı vitamine bağlıyordum açıkcası ,ama gebelikte olabiliyormuş galiba🥺Mide bulantısına baş ağrısı eklenince baya sarsıyor beni😑Ama yeterki bebişler sağlıklı olsun biz dayanırız 🙏🏻🌸
Aynen öyle canım, onlar sağlıklı olsun, büyüsün gelişsin sağlıkla gelsinler, insan herşeye katlanır :dua: :KK200: Şükürler olsun bugünlerimize

Rahat edemiyorsan git valla ben seni iyi anlıyorum 🙈

inşallah kalp atışını alırsınız 🙏🏻 Zamanında çok araştırmıştım, kalp atışı için crl 5-7mm olana kadar bekliyorlar, inşallah herşey yolundadır 🙏🏻❤️

Onu hala almadım bir alıp deneyeyim alnıma mı süreceğim
Sorma valla, icim cok karışık 🥴
Evet canim alnina ve burun çevrene ☺️

Back
X