• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar günaydın. Benim de Perşembe günü randevum vardı, her şey normal dedi doktor ama dün göğüslerimdeki hassasiyet azaldı bugün de kayboldu gibi. Doktor belirtilerle hiç alakası yok bebeğin sağlığının ama, siz ne düşünüyorsunuz yaşayan var mı ? Dün de gergin bir gün geçirdim korktum açıkçası
Canım benimde hiç belirtim yok, herkesin farklı ilerliyor sanırım.Doktora gitmişsin, herşey yolundaymiş sevindim 🥰
Vajinal mi yapılıyor karından mi?
Karından genelde ama goruntu alamazsa vajinalde bakabilir.Bende ikiside oldu

Sag ol canım 🤗❤️

Yaaa sag ol canim merak ettigin icin, bazen giremiyorum evet girdiğim zaman da hepsini okumak istiyorum, merak ediyorum 🤭
Şükür canim akinti oluyor ama yolundaymis sukurler olsun 😍😍
Yeni temizlettim ya, 1 gun bekleyeyim en azindan, belki daha iyi olur dedim. Bir de dogal yollar bakiyorum kuzum olmazsa tabii ki kullanacağım mecbur, dedigin gibi kar zarar durumu olacak bu kez 🥰

Maasallah😍😍 uygulamayla fark ediyor hep, benim de 1 hafta fark ediyordu şimdi 5 gune dustu, ona cok takilma. Benim de boş gebelik vardı o sebeple sıkı takip ediliyorum. İnsallah cok iyi olacak o pitipitilar iyi dusun stres yapma😍

Kendimi bildim bileli kulak burun bogaz olayim skntili🙈 alerjik yapım var, coguna o sebep oluyor, sinuzit, astim vs. Akinti oluyor ust bolgede surekli. Kucuklugumde cok fazla ortakulak iltihabi geçirdim, hassas iste maalesef. Yilda en az 1 yogunluga gore (5-6 da oluyor tabii) olmak üzere kbb yolu gorunur bana, arti gogus hastaliklari. Neyse koronadan once zaten gitmem gerekiyordu zamanı gelmisti, bi temizletme kontrol vs icin, ama araya korona da girince ben hep oteledim ihmal ettim, son birkac aydir da kulaklar tıkanıyor, saatlerce duymyorm sonra pat diye aciliyordu vs, hatta sabahlari alarmi duymamisligim cok oldu gece tikandigi için. Vs vs son 1 haftadır da acilmamacasina tikanti, özellikle sol taraf. Sonra da basinc ve agri yapmaya basladi. Neticede tahriş olmus ve antibiyotik verildi. Uzun anlattim kuzum ama anca böyle ifade edebilirdim🤭

Yaaa ama ben de Trakyaliyimmmmmmmm😍😍😍😍 sevilmez mi kizcelerrr🥰🥰 senin kızın mi vardı canim?
Amiiin inşallah 🙏 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Canım benimde hiç belirtim yok, herkesin farklı ilerliyor sanırım.Doktora gitmişsin, herşey yolundaymiş sevindim 🥰

Karından genelde ama goruntu alamazsa vajinalde bakabilir.Bende ikiside oldu
Ay nasıl geçicek bu zamanlar bilmiyorum yaa hareketlerini hissetmeden hep içimde bir şey olacak

Bende cok ıstiyorum 2. De istemistim nasip olmadi bunda olur ins hayırlı şekilde. Destekleyen doktor falan buldunuz mu hangi sehirdesiniz
İnşallah canım ilk gittiğim doktora sordum riskli ama açılman olursa yaptırırız demişti pek içime sinmedi başka bi doktora gideceğim o baya destekliyor inst.hesabında falan birsürü öyle doğumu var onada perşembe gününe randevu aldım. Konyadayım
Benim doktorum çok destekliyor , yaptırıyorda ama nasipse benim doğumumun olacağı tarihte diğer sezeryanımın üstünden 14 ay geçmiş olacak ..Kısa bi süre diye yapılmaz büyük ihtimal hiç konuşmadık,bende normal doğuramam zaten😑
Çok yeni canım daha ben oğlum 18 aylıkken tekrar hamile kalmıştım o zaman gittiğim doktor 2 yaşında olmuş olsaydı denerdik demişti.kısmet olmadı ozaman kürtaj olmuştum kalp atışı olmadığı için.

İnşallah canım ilk gittiğim doktora sordum riskli ama açılman olursa yaptırırız demişti pek içime sinmedi başka bi doktora gideceğim o baya destekliyor inst.hesabında falan birsürü öyle doğumu var onada perşembe gününe randevu aldım. Konyadayım

Çok yeni canım daha ben oğlum 18 aylıkken tekrar hamile kalmıştım o zaman gittiğim doktor 2 yaşında olmuş olsaydı denerdik demişti.kısmet olmadı ozaman kürtaj olmuştum kalp atışı olmadığı için.
Ayy memleketimdeymissin canim cok şanslısın bende konyada yapmak isterdim doğumu rengin karatayli var medicana da anit hastanesinde zehra hanim var birde kizilayda bi doktor vardi bunlar hep destekliyor ve ebeler de var orda instagramda face de devamli paylaşıyorlar ssvd leri sana da nasip olur ins iyi arastir hangisi içine sinerse devam et😊

Ayy memleketimdeymissin canim cok şanslısın bende konyada yapmak isterdim doğumu rengin karatayli var medicana da anit hastanesinde zehra hanim var birde kizilayda bi doktor vardi bunlar hep destekliyor ve ebeler de var orda instagramda face de devamli paylaşıyorlar ssvd leri sana da nasip olur ins iyi arastir hangisi içine sinerse devam et😊
Zehra hanıma gideceğim bakalım canım inşallah istediğimiz gibi sağlıkla doğar kuzucuklarımız sende gel olmazsa buraya doğuma 🤗

Zaten hiç istemiyorum canım normal doğum çok imkansız geliyor bana asla yapamam gibi😑🥺Normal doğuranlarada hep gıpta etmişimdir maşallah diye😊🧿

Zaten hiç istemiyorum canım normal doğum çok imkansız geliyor bana asla yapamam gibi😑🥺Normal doğuranlarada hep gıpta etmişimdir maşallah diye😊🧿
Çok normal doğum istedim ama kısmet olmadı.hatta oğlumda 5 saat suni sancı çekip 8 cm açılmayla sezeryana gittim sıpam aşağı inmediği için. Sağlıklı olsunlar da yine sezeryan olurum sıkıntı yok ama deneyeceğim inşallah. Sen zaten normal doğumu kafanda bitirmişsin 🤭 içinden nasıl geliyorsa öyle olmalı dediğim gibi sağlıklı olsunlar yeter.

Zehra hanıma gideceğim bakalım canım inşallah istediğimiz gibi sağlıkla doğar kuzucuklarımız sende gel olmazsa buraya doğuma 🤗
Düşündüm annemlerde mi yapsam diye ama doğum okullar acikken olacak çocuk 1 e gidecek mecbur burda olmalıyız eşimde öğretmen o da okula gitmek zorunda o yüzden antepte yapacağım bende burda buldum bi doktor o da iyo destekliyor insAllah nasip olursa. Bu arada sende konyali misin?😊

Düşündüm annemlerde mi yapsam diye ama doğum okullar acikken olacak çocuk 1 e gidecek mecbur burda olmalıyız eşimde öğretmen o da okula gitmek zorunda o yüzden antepte yapacağım bende burda buldum bi doktor o da iyo destekliyor insAllah nasip olursa. Bu arada sende konyali misin?😊
İnşallah sağ salim gelsinler dünyaya. Yok canım ben konyalı değilim izmirliyim.

Back
X