Sag ol canım

Yaaa sag ol canim merak ettigin icin, bazen giremiyorum evet girdiğim zaman da hepsini okumak istiyorum, merak ediyorum

Şükür canim akinti oluyor ama yolundaymis sukurler olsun

Yeni temizlettim ya, 1 gun bekleyeyim en azindan, belki daha iyi olur dedim. Bir de dogal yollar bakiyorum kuzum olmazsa tabii ki kullanacağım mecbur, dedigin gibi kar zarar durumu olacak bu kez
Maasallah

uygulamayla fark ediyor hep, benim de 1 hafta fark ediyordu şimdi 5 gune dustu, ona cok takilma. Benim de boş gebelik vardı o sebeple sıkı takip ediliyorum. İnsallah cok iyi olacak o pitipitilar iyi dusun stres yapma
Kendimi bildim bileli kulak burun bogaz olayim skntili

alerjik yapım var, coguna o sebep oluyor, sinuzit, astim vs. Akinti oluyor ust bolgede surekli. Kucuklugumde cok fazla ortakulak iltihabi geçirdim, hassas iste maalesef. Yilda en az 1 yogunluga gore (5-6 da oluyor tabii) olmak üzere kbb yolu gorunur bana, arti gogus hastaliklari. Neyse koronadan once zaten gitmem gerekiyordu zamanı gelmisti, bi temizletme kontrol vs icin, ama araya korona da girince ben hep oteledim ihmal ettim, son birkac aydir da kulaklar tıkanıyor, saatlerce duymyorm sonra pat diye aciliyordu vs, hatta sabahlari alarmi duymamisligim cok oldu gece tikandigi için. Vs vs son 1 haftadır da acilmamacasina tikanti, özellikle sol taraf. Sonra da basinc ve agri yapmaya basladi. Neticede tahriş olmus ve antibiyotik verildi. Uzun anlattim kuzum ama anca böyle ifade edebilirdim
Yaaa ama ben de Trakyaliyimmmmmmmm

sevilmez mi kizcelerrr

senin kızın mi vardı canim?