- 16 Mart 2021
- 99
- 123
- 43
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.441
Kaç haftalık sizin ve ne zamandır kullanıyorsunuz? Değeriniz çok mu düşüktü acabaD vitaminini en fazla kullanan benim galiba 20 damla kullanıyorum her gün
Hayır yani 2 kullanıp bırakınca zararı olur şeklinde bişey okumadım demek istemiştimNey yazmıyo kız anlamadım
bende okuyorum prospektüsü de onda yazıyo demedim ki
E doktor dedi zaten üzerine yapıştırılan banknotta yazıyo benim
Bana iyi geldi en azından
İkişer ikişer alınıyor acaba ağır mı geldi kilonuz düşükse tek hap da yeterdi belki deGözümü açamıyorum ya içince öyle böyle değil midem bulansın kusarım dedim bıraktım en son
Bende oğlumda 6 ay boyunca çektim göğüs ucu yarasından denemediğim krem kalmamıştı aventin kalkanlarınıda kullandım ama onu kullanınca hiç iyileşmiyordu sadece göğüs ucu tişörte falan değmediği için iyiydi. en son göğüs ucumu kendi sütümle ıslatıp öyle emziriyordum emzirme bitincede aynı şekilde sütümle ıslatıp öyle bırakıyordum göğüs ucumu ondan sonra düzeldi.Yani o şekilde yapmammı düzeltti yoksa artık 6ayda alıştımı bilemem tabi :)Kızlar çok çok çooook ama çooooook fazla göğüs ucu için bir öneri arıyorum? Daha aramaya araştırmaya başlamadım erken gerçi ama ben çok çektim oğlumda, o yüzden şimdiden yazayım sorayım dedim
Benim biraz da canımın çok tatlı olmasından sebep aslında, oğlum zamanında çok acı çekmiştim. Ağlıyordum yani. Aslında görünürde yara olmadı, kanamadı hiç ama bebek emerken sanki damarlarım çekiliyordu. O kadar canım acıyordu ki, dayanamayıp sağmaya başladım ve 6 ay günde en az 3-4 kez makine başına oturup sağıp verdim. O zamanlar doğumdan önce başlayıp Lansinoh krem kullanmıştım ama hiç işe yaramadı bende.
O yüzden aklıma gelmişken önerisi olan varsa alırım bi dal? Şimdiden uçları feci acıyooooooo bile
Canım soğuk lahana yaprağı mastit falan olunca rahatlıyor göğsü yoksa göğüs ucu yarasına bişey yapmıyor.Geçenlerde instagramda gördüm lahana yaprağı sarıyorlarmış eskiden göğüslerine bir araştırın derim. İçindeki bir madde hem süt yapıyormuş hem de damarları rahatlatıyormuş. Gayet doğal ve denenebilecek bir yöntem.
bende çatlak kremi araştırıyorum ama en iyi kremle yağla ilgili bile olumsuz yorum var
Heee bende onu diyorum bende okumadım ama ona da doktor arkadaş demişHayır yani 2 kullanıp bırakınca zararı olur şeklinde bişey okumadım demek istemiştimarkadaş demiş ya doktor söyledi diye prospektüsünde yazmamışlar dedim bana da iyi geldi ya içeriğindeki maddelerden biri unisom(uyku ilacı) etken maddesi olduğu için çok uyku yapıyor ama varsın yapsın yine bulantı çekmekten iyidir
6 ay uzun bir süre. Bence kendi kendine alışmıştırBende oğlumda 6 ay boyunca çektim göğüs ucu yarasından denemediğim krem kalmamıştı aventin kalkanlarınıda kullandım ama onu kullanınca hiç iyileşmiyordu sadece göğüs ucu tişörte falan değmediği için iyiydi. en son göğüs ucumu kendi sütümle ıslatıp öyle emziriyordum emzirme bitincede aynı şekilde sütümle ıslatıp öyle bırakıyordum göğüs ucumu ondan sonra düzeldi.Yani o şekilde yapmammı düzeltti yoksa artık 6ayda alıştımı bilemem tabi :)
Kızlar 2 ayda göbek çıkar mıErken mi yoksa bana çıkıyo gibi geliyo
Benim rahatsızlıgım var canım ilaç kullanmayı red etsemde vucudum ona malesef müsade etmiyor 40 kiloya dustugum gunleri bilirim doktorun odasına sedyeyle gittiğim günleri..Ağır somatik bozukluk anksiyete hastasıyım malesef
Kızlar 34 bedenim,yemek yiyemiyorum ve daha 9 haftaligim ama resmen bı göbek oluştu bendebenim gibi olan var mı?
Beeen 49 kiloyum göbeğim var çok erken şişkinliktir diye düşünüyorum
Bende de durum aynıı normalde geçen haftalarda kabız ve gazdan diyordum ama bu hafta sorun olmamasına ragmen karnım şiş baya baya, ilginç şekilde dakikalarca baktık kaldık eşimleKızlar 2 ayda göbek çıkar mıErken mi yoksa bana çıkıyo gibi geliyo
Bende 49 kiloyum ondan farkettirmeden çünkü karnım düzdür genelde ama tuhaf geldiBende de durum aynıı normalde geçen haftalarda kabız ve gazdan diyordum ama bu hafta sorun olmamasına ragmen karnım şiş baya baya, ilginç şekilde dakikalarca baktık kaldık eşimlebu arada bende 44 kiloyum o yüzden hemen anlaşıldı şişlik
Bencede çıkıyo pantolonun fermuarı da tutmuyorBence çıkıyo
Benim zaten vardı, şimdi bide daha da çıktı gibime geliyo.
Kendime not : Olmuyo ama böyle şiiiişşş hoooop sen daha 2 aylık bile olmadın kendine gel
Bende 49 kiloyum ondan farkettirmeden çünkü karnım düzdür genelde ama tuhaf geldi
Benim de pantolonlar olmuyor kesin çıkmış bizim göbek yaBencede çıkıyo pantolonun fermuarı da tutmuyorHamile pantolonu alıcaz gibi duruyo
Bencede çıkıyo pantolonun fermuarı da tutmuyorHamile pantolonu alıcaz gibi duruyo
MerhabaHerkese iyi pazarlar
Bir şey sormak istiyorum sizlere. Folik asit dışında başka birşey kullanıyor musunuz?
D vitamini başla dedi doktorum ama kullanan var mı? Varsa kaç damla kullanıyorsunuz günlük?
Bende de aynı sorun var , kabızlık gaz sancı şişlik çok rahatsız ediciKabızlığım tam geçmiş gibiydi kızlar tekrar başladıof çok rahatsız ve şiş hissediyorum kendimi sizlerin durum nasıl
Bende o durumdaKızlar 2 ayda göbek çıkar mıErken mi yoksa bana çıkıyo gibi geliyo
Bende aynı durumdayım canım çıkmıyormuşKızlar 2 ayda göbek çıkar mıErken mi yoksa bana çıkıyo gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?