2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ney yazmıyo kız anlamadım
bende okuyorum prospektüsü de onda yazıyo demedim ki
E doktor dedi zaten üzerine yapıştırılan banknotta yazıyo benim
Bana iyi geldi en azından
Hayır yani 2 kullanıp bırakınca zararı olur şeklinde bişey okumadım demek istemiştim arkadaş demiş ya doktor söyledi diye prospektüsünde yazmamışlar dedim bana da iyi geldi ya içeriğindeki maddelerden biri unisom(uyku ilacı) etken maddesi olduğu için çok uyku yapıyor ama varsın yapsın yine bulantı çekmekten iyidir

Bende oğlumda 6 ay boyunca çektim göğüs ucu yarasından denemediğim krem kalmamıştı aventin kalkanlarınıda kullandım ama onu kullanınca hiç iyileşmiyordu sadece göğüs ucu tişörte falan değmediği için iyiydi. en son göğüs ucumu kendi sütümle ıslatıp öyle emziriyordum emzirme bitincede aynı şekilde sütümle ıslatıp öyle bırakıyordum göğüs ucumu ondan sonra düzeldi.Yani o şekilde yapmammı düzeltti yoksa artık 6ayda alıştımı bilemem tabi :)
Canım soğuk lahana yaprağı mastit falan olunca rahatlıyor göğsü yoksa göğüs ucu yarasına bişey yapmıyor.

Bende d vitaminini 20 damla iciyorum.oncelerde icerdim 15 damla,doktor 20 ye cikardi.nari diyer forumda kizlar ilk gaftalarda dusuk yapiyor dediler,onlarin doktoru yasaklamismis,bende son randevuda keseyi,icindeki bebeyi gormekde zorlandigimiz icin nar sebep ola bilir dusuncesine girdim.kanima baktirdim normal ama ilk haftalarda benimde ayaklarim buz gibiydi,kar yagmiş gibi usuyordum,simdi normale dondu azcik

Heee bende onu diyorum bende okumadım ama ona da doktor arkadaş demiş
zaten hamilelik halsizlık yapıyo ama bulantı daha fena bende uyku yapsın yeterki diyorum
Kusmaktan felan korkuyorum

6 ay uzun bir süre. Bence kendi kendine alışmıştır Çünkü kendi sütümü sürmeyi de denedim ben, o da işime yaramamıştı. Zaten herkes “max. 1 hafta dayan düzelecek” diyordu ama dayanamadım ben. O yüzden şimdiden çözüm aramaya başladım.

Kızlar 2 ayda göbek çıkar mı Erken mi yoksa bana çıkıyo gibi geliyo

Bence çıkıyo
Benim zaten vardı, şimdi bide daha da çıktı gibime geliyo.

Kendime not : Olmuyo ama böyle şiiiişşş hoooop sen daha 2 aylık bile olmadın kendine gel

Kızlar 34 bedenim,yemek yiyemiyorum ve daha 9 haftaligim ama resmen bı göbek oluştu bendebenim gibi olan var mı?

Beeen 49 kiloyum göbeğim var çok erken şişkinliktir diye düşünüyorum

Kızlar 2 ayda göbek çıkar mı Erken mi yoksa bana çıkıyo gibi geliyo
Bende de durum aynıı normalde geçen haftalarda kabız ve gazdan diyordum ama bu hafta sorun olmamasına ragmen karnım şiş baya baya, ilginç şekilde dakikalarca baktık kaldık eşimle bu arada bende 44 kiloyum o yüzden hemen anlaşıldı şişlik

Son düzenleme:
Bende 49 kiloyum ondan farkettirmeden çünkü karnım düzdür genelde ama tuhaf geldi

Herkese iyi pazarlar
Bir şey sormak istiyorum sizlere. Folik asit dışında başka birşey kullanıyor musunuz?
D vitamini başla dedi doktorum ama kullanan var mı? Varsa kaç damla kullanıyorsunuz günlük?
Merhaba

kendi doktorum şimdilik sadece folik asit ve omega 3 için regenesis max önerdi ki sanırım içinde d vitamini de var

fakat geçen gün sağlık ocağının hemşiresi aradı ve 12 haftayı doldur Gel Demir takviyesi ve bişey daha vereceğiz dedi (ikincisini tam anlamadım ) Sanırım devlet ücretsiz veriyormuş onu . Ben gidip alacağım ama kendi doktorum ne tavsiye ederse onunla devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…