- 8 Ocak 2021
- 1.111
- 1.426
- 48
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.421
Kabızlığım tam geçmiş gibiydi kızlar tekrar başladıof çok rahatsız ve şiş hissediyorum kendimi sizlerin durum nasıl
Ben de kendiminki en fazla sanıyordum 10 damla. sizin daha fazlaymış.arkadaş folik asitle kullanılmıyor demiş benim doktorum o konuda bir şey demedi folidoceye devam. siz de mi folik asitle kullanıyorsunuzD vitaminini en fazla kullanan benim galiba 20 damla kullanıyorum her gün
Ben folidoce ile beraber kullanıyorum d vitaminini(bir damla). Doktor önerdi. Hatta bir de omega 3 alıyorum (yetişkin alımı 3 adetken 2 adet alıyorum bulantı yapmasın diye)Ben de kendiminki en fazla sanıyordum 10 damla. sizin daha fazlaymış.arkadaş folik asitle kullanılmıyor demiş benim doktorum o konuda bir şey demedi folidoceye devam. siz de mi folik asitle kullanıyorsunuz
Gözümü açamıyorum ya içince öyle böyle değil midem bulansın kusarım dedim bıraktım en sonHım yani zaten genel halimiz belirtimiz halsizlikten ve uykuİlaç içmekte içmemekte sarhoş gibiyiz
Ama sen bilirsin tabi kuzum
Gümüş kapak kullanıp işe yaramayan duymadım canım herkes çok memnunKızlar çok çok çooook ama çooooook fazla göğüs ucu için bir öneri arıyorum? Daha aramaya araştırmaya başlamadım erken gerçi ama ben çok çektim oğlumda, o yüzden şimdiden yazayım sorayım dedim
Benim biraz da canımın çok tatlı olmasından sebep aslında, oğlum zamanında çok acı çekmiştim. Ağlıyordum yani. Aslında görünürde yara olmadı, kanamadı hiç ama bebek emerken sanki damarlarım çekiliyordu. O kadar canım acıyordu ki, dayanamayıp sağmaya başladım ve 6 ay günde en az 3-4 kez makine başına oturup sağıp verdim. O zamanlar doğumdan önce başlayıp Lansinoh krem kullanmıştım ama hiç işe yaramadı bende.
O yüzden aklıma gelmişken önerisi olan varsa alırım bi dal? Şimdiden uçları feci acıyooooooo bile
Geçenlerde instagramda gördüm lahana yaprağı sarıyorlarmış eskiden göğüslerine bir araştırın derim. İçindeki bir madde hem süt yapıyormuş hem de damarları rahatlatıyormuş. Gayet doğal ve denenebilecek bir yöntem.Kızlar çok çok çooook ama çooooook fazla göğüs ucu için bir öneri arıyorum? Daha aramaya araştırmaya başlamadım erken gerçi ama ben çok çektim oğlumda, o yüzden şimdiden yazayım sorayım dedim
Benim biraz da canımın çok tatlı olmasından sebep aslında, oğlum zamanında çok acı çekmiştim. Ağlıyordum yani. Aslında görünürde yara olmadı, kanamadı hiç ama bebek emerken sanki damarlarım çekiliyordu. O kadar canım acıyordu ki, dayanamayıp sağmaya başladım ve 6 ay günde en az 3-4 kez makine başına oturup sağıp verdim. O zamanlar doğumdan önce başlayıp Lansinoh krem kullanmıştım ama hiç işe yaramadı bende.
O yüzden aklıma gelmişken önerisi olan varsa alırım bi dal? Şimdiden uçları feci acıyooooooo bile
Gümüş kapak kullanıp işe yaramayan duymadım canım herkes çok memnun
Geçenlerde instagramda gördüm lahana yaprağı sarıyorlarmış eskiden göğüslerine bir araştırın derim. İçindeki bir madde hem süt yapıyormuş hem de damarları rahatlatıyormuş. Gayet doğal ve denenebilecek bir yöntem.
bende çatlak kremi araştırıyorum ama en iyi kremle yağla ilgili bile olumsuz yorum var
Ben ilaç işlerinde kağıdını muhakkak okurum orda da öyle bişey yazmıyor şaşırdımAma mesela benim doktorum öyle bişi demedi
Bulantı zaten gelip gitmiyor en azından bende gitmiyor
o yüzden bu 3 aylık süre sokana kadar içicem gibi duruyo ben
Zaten hamilelik için üretilmiş. Sen kendi doktorunu dinle boşver gerisini kuzum
Kafanda soru varsa ona sor
Mililitresi farklı olabilir kullandığınız ilaçların belki ondandır damla farkıBen de kendiminki en fazla sanıyordum 10 damla. sizin daha fazlaymış.arkadaş folik asitle kullanılmıyor demiş benim doktorum o konuda bir şey demedi folidoceye devam. siz de mi folik asitle kullanıyorsunuz
Göğüs kalkanı mı neydi onu kullandım krem yağ falan hikaye ben de oturur ağlardım kanadı çatladı falan en son çare o oldu bende uçları çamaşıra değmeyecek bide nemli kalacakmış kısacası bende kendı sütüm iyileştirmişti. Gümüş kapak dıorlar bir de ama kullanmadım hiç onu.Kızlar çok çok çooook ama çooooook fazla göğüs ucu için bir öneri arıyorum? Daha aramaya araştırmaya başlamadım erken gerçi ama ben çok çektim oğlumda, o yüzden şimdiden yazayım sorayım dedim
Beeen 49 kiloyum göbeğim var çok erken şişkinliktir diye düşünüyorumKızlar 34 bedenim,yemek yiyemiyorum ve daha 9 haftaligim ama resmen bı göbek oluştu bendebenim gibi olan var mı?
Göğüs kalkanı mı neydi onu kullandım krem yağ falan hikaye ben de oturur ağlardım kanadı çatladı falan en son çare o oldu bende uçları çamaşıra değmeyecek bide nemli kalacakmış kısacası bende kendı sütüm iyileştirmişti. Gümüş kapak dıorlar bir de ama kullanmadım hiç onu.
Ney yazmıyo kız anlamadımBen ilaç işlerinde kağıdını muhakkak okurum orda da öyle bişey yazmıyor şaşırdımyabancı kaynaklarda da araştırdım orda da yoktu
Ben hayatta kusamam zaten korkuyorumGözümü açamıyorum ya içince öyle böyle değil midem bulansın kusarım dedim bıraktım en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?