2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
D vitaminini en fazla kullanan benim galiba 20 damla kullanıyorum her gün
Ben de kendiminki en fazla sanıyordum 10 damla. sizin daha fazlaymış.arkadaş folik asitle kullanılmıyor demiş benim doktorum o konuda bir şey demedi folidoceye devam. siz de mi folik asitle kullanıyorsunuz

Ayak üşümesinin sebebi Demir eksiklği olabilir benım sürekli soğuktur elim ayagım şuan Demir hapı sayesinde sıcacık ama gece uyumaya yakın titreme geliyor resmen sabah uyandığımda terlemiş oluyorum

Ben de kendiminki en fazla sanıyordum 10 damla. sizin daha fazlaymış.arkadaş folik asitle kullanılmıyor demiş benim doktorum o konuda bir şey demedi folidoceye devam. siz de mi folik asitle kullanıyorsunuz
Ben folidoce ile beraber kullanıyorum d vitaminini(bir damla). Doktor önerdi. Hatta bir de omega 3 alıyorum (yetişkin alımı 3 adetken 2 adet alıyorum bulantı yapmasın diye)

Kızlar çok çok çooook ama çooooook fazla göğüs ucu için bir öneri arıyorum? Daha aramaya araştırmaya başlamadım erken gerçi ama ben çok çektim oğlumda, o yüzden şimdiden yazayım sorayım dedim

Benim biraz da canımın çok tatlı olmasından sebep aslında, oğlum zamanında çok acı çekmiştim. Ağlıyordum yani. Aslında görünürde yara olmadı, kanamadı hiç ama bebek emerken sanki damarlarım çekiliyordu. O kadar canım acıyordu ki, dayanamayıp sağmaya başladım ve 6 ay günde en az 3-4 kez makine başına oturup sağıp verdim. O zamanlar doğumdan önce başlayıp Lansinoh krem kullanmıştım ama hiç işe yaramadı bende.

O yüzden aklıma gelmişken önerisi olan varsa alırım bi dal? Şimdiden uçları feci acıyooooooo bile

Gümüş kapak kullanıp işe yaramayan duymadım canım herkes çok memnun

Geçenlerde instagramda gördüm lahana yaprağı sarıyorlarmış eskiden göğüslerine bir araştırın derim. İçindeki bir madde hem süt yapıyormuş hem de damarları rahatlatıyormuş. Gayet doğal ve denenebilecek bir yöntem.
bende çatlak kremi araştırıyorum ama en iyi kremle yağla ilgili bile olumsuz yorum var

Gümüş kapak kullanıp işe yaramayan duymadım canım herkes çok memnun

Şu an aklımda olan bi o var , aynen. Çok duydum gördüm ben de.

Bunu ilk kez duydum

Ben ilaç işlerinde kağıdını muhakkak okurum orda da öyle bişey yazmıyor şaşırdım yabancı kaynaklarda da araştırdım orda da yoktu

Mililitresi farklı olabilir kullandığınız ilaçların belki ondandır damla farkı

Göğüs kalkanı mı neydi onu kullandım krem yağ falan hikaye ben de oturur ağlardım kanadı çatladı falan en son çare o oldu bende uçları çamaşıra değmeyecek bide nemli kalacakmış kısacası bende kendı sütüm iyileştirmişti. Gümüş kapak dıorlar bir de ama kullanmadım hiç onu.

Bu arada belki erken ama ben oda tasarımlarına baktım müthiş güzel şeyler buldum.Esim mimar ben seçicem o yapicak favorim jungle tema

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-11-22-26-46-497_com.android.chrome.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2021-04-11-22-25-38-127_com.android.chrome.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2021-04-11-22-24-59-137_com.android.chrome.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2021-04-11-22-23-09-363_com.android.chrome.webp
    12 KB · Görüntüleme: 64

Göğüs kalkanını da denemiştim ben Avent’ın. Ama o ve gümüş kapağın asıl amacı çamaşıra değmeyip hava alması uçların iyileşmesi için. Benim zaten görünürde yara çatlak kanama olmuyor ki. Ama uçlar feci acıyooooor, işte damarlar çekiliyor gibi aynı

Ben ilaç işlerinde kağıdını muhakkak okurum orda da öyle bişey yazmıyor şaşırdım yabancı kaynaklarda da araştırdım orda da yoktu
Ney yazmıyo kız anlamadım
bende okuyorum prospektüsü de onda yazıyo demedim ki
E doktor dedi zaten üzerine yapıştırılan banknotta yazıyo benim
Bana iyi geldi en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…