2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Herkese iyi pazarlar
Bir şey sormak istiyorum sizlere. Folik asit dışında başka birşey kullanıyor musunuz?
D vitamini başla dedi doktorum ama kullanan var mı? Varsa kaç damla kullanıyorsunuz günlük?

Ben henüz başka bir şey kullanmıyorum. Folik asit ve bir de aspirin. Aspirini ise önceden olan düşüklerim sebebiyle tedbir için alıyorum.

Benimde D vitaminim alt sınırın çok az altında ama yinede verdi doktorum .Günde 4 damla kullanıyorum

Ben sadece folik asit alıyorum canım

Ben henüz başka bir şey kullanmıyorum. Folik asit ve bir de aspirin. Aspirini ise önceden olan düşüklerim sebebiyle tedbir için alıyorum.
Cevaplarınız için teşekkür ederim
Genelde 3. Aydan itibaren kullanılmaya başlıyor gebelerde. Önce başlamanın bir zararı olur mu diye kararsız kaldım. 3 damla ile başla dedi doktorum. İleriye dönük kemik sağlığın için iyi olur dedi.

Hayır bi gün kullanıp 2 gün ara sonra tekrar başlama sıkıntılı yazmış ben de dayanamadığım gün içiyordum sadece
Ama mesela benim doktorum öyle bişi demedi
Bulantı zaten gelip gitmiyor en azından bende gitmiyor
o yüzden bu 3 aylık süre sokana kadar içicem gibi duruyo ben
Zaten hamilelik için üretilmiş. Sen kendi doktorunu dinle boşver gerisini kuzum
Kafanda soru varsa ona sor

Benim d vitamini 4.5 çıkmıştı aşırı düşük doktor 3 aydan önce önermiyoruz dedi o yüzden folik asiti değişti d vitamini olan q folat adında folik asite geçtim 8.haftamda bir de inek sütü ve et yiyebilerek te düzelebileceğini söylemişti gün içinde de güneşlenmek gerekiyomuş kollar bacaklar ve yüzümüzden

Herkese iyi pazarlar
Bir şey sormak istiyorum sizlere. Folik asit dışında başka birşey kullanıyor musunuz?
D vitamini başla dedi doktorum ama kullanan var mı? Varsa kaç damla kullanıyorsunuz günlük?
coledan d vitamini 10 damla kullanıyorum. portakallı şurup gibi ya da başka bir meyve gibi tam şey edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…