- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.401
Evet eşimle gün sayıyoruzgeçici bi dönem zaten yakında azalarak biter umarım
Neden Sıkıntılıymış ben bı hafta kadar kullanıp bıraktımKızlar çok bulantım var genelde akşamları oluyor dayanmaya çalışıyorum prilam kullanıp bırakmak sıkıntılı yazmış bi doktor kafam karıştı biraz
Ben sadece folik asit alıyorum canımHerkese iyi pazarlar
Bir şey sormak istiyorum sizlere. Folik asit dışında başka birşey kullanıyor musunuz?
D vitamini başla dedi doktorum ama kullanan var mı? Varsa kaç damla kullanıyorsunuz günlük?
neden sıkıntı olsun ki bende kullanıyorumNeden Sıkıntılıymış ben bı hafta kadar kullanıp bıraktım
Herkese iyi pazarlar
Bir şey sormak istiyorum sizlere. Folik asit dışında başka birşey kullanıyor musunuz?
D vitamini başla dedi doktorum ama kullanan var mı? Varsa kaç damla kullanıyorsunuz günlük?
D vitaminim düşük çıktığı için 4 damla devit vermişti ilk doktor ama daha sonra gittiğim doktor gerekli görmedi ilk 12 hafta sadece folik asit sonra folik asiti kesip diğer vitaminlere geçicez dedi herkesin değeri farklıdır ama sizinki daha düşükse başlayabilir belki
Benimde D vitaminim alt sınırın çok az altında ama yinede verdi doktorum .Günde 4 damla kullanıyorum
Ben sadece folik asit alıyorum canım
Cevaplarınız için teşekkür ederimBen henüz başka bir şey kullanmıyorum. Folik asit ve bir de aspirin. Aspirini ise önceden olan düşüklerim sebebiyle tedbir için alıyorum.
Neden sıkıntılıymış benim doktorum da hiçbir zararı yok dediKızlar çok bulantım var genelde akşamları oluyor dayanmaya çalışıyorum prilam kullanıp bırakmak sıkıntılı yazmış bi doktor kafam karıştı biraz
Ben kullanıyorum d vitamini günde bir damlaHerkese iyi pazarlar
Ama mesela benim doktorum öyle bişi demediHayır bi gün kullanıp 2 gün ara sonra tekrar başlama sıkıntılı yazmış ben de dayanamadığım gün içiyordum sadece
Bebeğini gördün mü kalbini duydun muHayır bi gün kullanıp 2 gün ara sonra tekrar başlama sıkıntılı yazmış ben de dayanamadığım gün içiyordum sadece
Benim d vitamini 4.5 çıkmıştı aşırı düşük doktor 3 aydan önce önermiyoruz dedi o yüzden folik asiti değişti d vitamini olan q folat adında folik asite geçtim 8.haftamda bir de inek sütü ve et yiyebilerek te düzelebileceğini söylemişti gün içinde de güneşlenmek gerekiyomuş kollar bacaklar ve yüzümüzdenCevaplarınız için teşekkür ederim
Genelde 3. Aydan itibaren kullanılmaya başlıyor gebelerde. Önce başlamanın bir zararı olur mu diye kararsız kaldım. 3 damla ile başla dedi doktorum. İleriye dönük kemik sağlığın için iyi olur dedi.
coledan d vitamini 10 damla kullanıyorum. portakallı şurup gibi ya da başka bir meyve gibi tam şey edemedimHerkese iyi pazarlar
Benim genelde ayaklarım yanıyoKızlar ayak üşümesi yaşayan var mı? Benim felaket üşüyor
Ben genel olarak komple yanıyorumKızlar ayak üşümesi yaşayan var mı? Benim felaket üşüyor
Kızlar ayak üşümesi yaşayan var mı? Benim felaket üşüyor
Benim hep olmuyor bulantım değişiyor o yüzden sürekli kullanmak istemiyordum bi de çok uyku yapıyor bende prilamBebeğini gördün mü kalbini duydun mu
Hım yani zaten genel halimiz belirtimiz halsizlikten ve uykuEvet geçen hafta gördüm ve duydum
Benim hep olmuyor bulantım değişiyor o yüzden sürekli kullanmak istemiyordum bi de çok uyku yapıyor bende prilam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?