2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Heee bende onu diyorum bende okumadım ama ona da doktor arkadaş demiş
zaten hamilelik halsizlık yapıyo ama bulantı daha fena bende uyku yapsın yeterki diyorum
Kusmaktan felan korkuyorum
Evet kusmak iğrenç ama kusmamak daha iğrenç emin ol ben ilkinde kusunca biraz rahatlıyordum şimdi kusamıyorum sürekli bulantı var bitmiyor

Benim de 2 hafta önce göğüs hassasiyetim aniden gitmişti, ertesi gün de kontrolüm vardı kalp atışı için. Kendime dünyayı zindan ettim ama gereksiz etmişim çünkü doktorum aynısını söyledi. Belirtiler bazen ortadan kalkar sonra tekrar olur, tekrar kalkar bunlar olur, hiçbir anlam ifade etmiyor dedi. Rahat olun

Bi kere yenen pişmiş sucuktan hiçbir şey olmaz sanmıyorum ama Kasım ın başıyım demiş hanımefendi anlamadım o ne demek.

Herkese iyi pazarlar
Bir şey sormak istiyorum sizlere. Folik asit dışında başka birşey kullanıyor musunuz?
D vitamini başla dedi doktorum ama kullanan var mı? Varsa kaç damla kullanıyorsunuz günlük?
Benim dayım da Afyon da kadın doğum uzmanı. O bana folidays önerdi ondan içiyorum. Kapsamlı bir takviye hepsi var içinde

Günaydın 7.haftamdayım ve bu hafta benim için hep endişeli olacak perşembeye kadar perşembe randevum var bi önceki gebeliğimde bebeğimin gelişimi 7 haftalık kalmıştı 9 haftalıkkende kürtaj olmuştum.

Canım benim benimde böyle bir haftam geçen hafta geçti çok zordu benim için hiç üzülme geçeçek gideçek bu hafta Allah’ın izniyle haftam geçti ama hala aklım bebişte yani bu durum hep böyle olacak sanırım

Bence dra gitmeye gerek yok gene de siz bilirsiniz. Drum tek korkman gereken şey kanama demişti. Ağrı kramp hersey normal bu süreçte dedi ama ben gene de dikkat ediyorum doğru dürüst is yapmiyorum

Benim dr kanama veya şiddetli ağrı olursa ara demişti.

Geçmiş olsun canım dinlensen yeterli olur bence ağrı azalmazsa eğer ozaman doktora gitmelisin bence

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Çok şükür dün dinlenmeden sonra size bahsettiğim hafif ağrım da geçti. Panik olmuştum, içimi rahatlattınız. Var olun. Hepinize sevgiler

Evet kusmak iğrenç ama kusmamak daha iğrenç emin ol ben ilkinde kusunca biraz rahatlıyordum şimdi kusamıyorum sürekli bulantı var bitmiyor
Evet cok dogru.ben 6 haftalik iken sabah kusmalarim basladi.bos mideye hep cikarib rahatlapilaf filan yediyimde seker yukseldiyinde nadiren gece cikarmasi oldu.9+2 de aniden gecdi sabah bulantisi.10+ da basladi ama bu kes kusamiyorum diye tum gun herseyi tiksiniyorum.bu midemi bastirir,o bastirir derken 1 hafta olmadan 2 kq almisim

Ssvd düşüneniniz var mı kızlar
Ben istiyordum aslında doktoruma sordum ama tavsiye etmiyorum iki sezeryandan sonra arada çok fark yok dedi.

Benim doktorum 16. Haftadan önce asla konuşmaz ya iki kızımda da 6 da söyledi hep erken öğrenenlere özeniyorum valla
Ben hamileliğin başında kullandım d vitaminim düşüktü günde 8 damla alıyordum
Kızlar ayak üşümesi yaşayan var mı? Benim felaket üşüyor
Ben.. Ayaklarım hep buz gibi ve çok üşüyorum normalde sıcağı hiç sevmem ama sürekli üşüme halindeyim bu aralar
Merhaba. Ben göğüs kalkanı kullanmıştım işime yaramıştı aslında. Ama yine de tek başına yeterli değil tabi ki ayva çekirdeğinden jel yapılıyor onun çok faydasını gördüm göğüs kalkanı ile birlikte. Dediğiniz gibi Lansinoh krem hiç bir işe yaramıyor ne yazık ki. Doğal yöntemler aradım hep mesela tahin yağı da kullandım o da iyi geldi

Bi kere yenen pişmiş sucuktan hiçbir şey olmaz sanmıyorum ama Kasım ın başıyım demiş hanımefendi anlamadım o ne demek.
Yani sizden 20 gun onceyim.sezeryan olacagimdan ekim annelinede soruyorum bazen.onlarin doktoru yasak demiş.benimki hic birseyi yasak etmemiş,sadece ilaclari cogaltdi

Kuzum lütfen aklına kötü şeyler getirip kendini üzme bebeğin iyi insallah

Benimde 8 hafta korkum vardi,sukur atlatdik ama gorduyum kadariyla bizler uslanmicaz 9 ayin hepsini boyle korkarak yasicaz.her defa titreyerek bakiyorum ekrana kalb atisi var mi diye.halbiki takdiri ilahi,verende Allah alanda diyib devam edersek rahlariz

Kuzum lütfen aklına kötü şeyler getirip kendini üzme bebeğin iyi insallah
İnşallah canım
Böyle durumlarda çok bilmek iyi değil diyorum valla kimisi 1 kere doktora gidiyor 2. Gidişinde doğuruyor .Allahım kalbimizi ferahlatsın İnşallah kötü düşüncelerden sıyrılalım hepiniz dualarımdasınız❤

Günaydın ben de öyleyim kayıplarım oldu şimdi çok sık kontrole gitmeme rağmen her gittiğimde bayılacak gibi oluyorum, sanırım hiçbir zaman rahatça kontrole gidemeyeceğim gidenlere de özeniyorumBenim de Cuma kontrol var, bebeğimi 5gün önce gördüm valla şimdiden çatlıyorum meraktan

Aynı durumdayız canım bende perşembeyi iple çekiyorum

gögüs yaralarından kızımda 3 ay cok cektım hatta yaralardan gogsumde sonrasınde kıtle olustu antıbıyotkler kullandım cok ama cok cektım suan anksıyete olustu sureklı gogus doktoruna gıdıp muayene falan oluorum o boyuta geldım . o surecte tek cozumum plastık gogus ucunu emzırme bıtınce takmak oldu kendı dutum gogsumu kurtumadıgı ıcın tekrar kanama olmadı ama suaralar gumus gogus uclarını goruorum allah nasıp ederse onlardn alacagım bende benım ıcınde buyuk problem

Günaydın. Bende aynıyım 7. Haftamdayım ve perşembe günü bebişi ve kalp atışını duymaya gideceğim. En son 2.5 hafta önce kese için gitmiştim. Zaman geçmek bilmiyor benimde kayıplarım var. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her gün. Inşallah sıkıntı olmadan atlatırız bu durumları iyi haberlerle döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…