2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
KuZum bak buralarda araştırıp kendini strese sokma zaten burada herşeyin en kötüsü yazılıyor
Evet arkadaşlıklar dostluklar da oluyo ama her hamilelik bambaşka insanların yazıları okuyup acaba bana da olur mu deme
Kendini de bebeğinde strese sokarsın
Bol bol dinlen dua et
Önce Allah’a sonra sana emanet

Evet herkesin vücudu hamileliği farklı inşallah düzelir duadan ve dinlenmekten başka yapacak bişey yok teşekkür ederim ❤

Günaydın güzel anne adayları
Hafta sonu ateşlendim biraz (37.3) grip gibiydim buraya da yazmıştım. Yarın mutlaka doktora gidicem dua edin iyi şeyler söylesin çok ama çok korkuyorum.
Çevrenizee hamilelikte ateşlenen var mı bi sorun oluyor mu? İçim içimi yiyor ya bebeğe bir şey olduysa diye

Aynen bir de öyle pis bişey var kilo da alıyor insan ama dışardan bakınca iştah yok saçma sapan bi durum

Merak etmeyin büyük ihtimalle bi sıkıntı olmaz. 37.3 ateş bile sayılmıyor aslında :) çocuklarda bile 38 den sonra ilaç kullanın diyor doktorlar.

günaydın geçmiş olsun öncellık le parol iç arada atesın cok yuksek degıl korkma suan herkeste bır grıp salgını var emın ol 1 lımonu sık su ıle karıstırıp ıc c vıtamını deposu hemde senı dınclestrr ıyı gelır . benımde ıcım hep korkularla dolu annelık boyle daha karnımızda baslıo evhamlar

Arkadaslar dogru soyluyor,cok fazla buralarda arasdirma.ben daha once cok kaybim oldu,ama bunda bi problem yokdu,pes pese 2-3 gun hep formu acdigimda bebeyimi kayb etdim formu birakiyorum yazanlar cikdi onume,gecmisi dusundum stres oldum.uzaniyordum bi wc ye gideyim dedim.bi bakdim kocaman leke.o gunden her hafta doktordayim,ya sekerim cikiyo,ya tansiyon dusuyo,ya kese bozuluy.bir sure forumdan uzak durdum,kinadilar cunki beni.simdi sende fazla arasdirma,hersey guzel olacaq dusun .dinlen duzelir .az bilmek mutluluk getirir :)

Merak etmeyin büyük ihtimalle bi sıkıntı olmaz. 37.3 ateş bile sayılmıyor aslında :) çocuklarda bile 38 den sonra ilaç kullanın diyor doktorlar.

Çok teşekkür ederim cevaplar için
Parol içtim iki kere pastil ılık limonlu ballı su içiyorum toplamaya çalışıyorum

Ben de ne olduğunu bilmediğim için araştırdım ama olumlu düşünücem daha erken haftalardayım yukarı çıkma ihtimali varmış dikkat edicem daha beterlerinden korusun allah hepimizi inşallah

Selam kızlar . Ben nıfty test için iki yerden fiyat aldım . Biri 3500 biri 4000 tl fiyat verdi. Dikkat etmemiz gereken birşey var mı bilen var mı? Ne fark vardır acaba firmalar arası
Bunlar hangi firmalar. Çok yüksek söylemişler. Ben Ankarada 2500-3000 aralığında fiyatlar duydum.

Ah su sivilceler biktirdi beni.bi kac gundur ozel bolgemde elime yuvarlak deyiyordu,dun sıkdim patladi,bu gun burnumun agrisiyla oyandim,işik tutub bakdim icine kocaman beyaz,zar zor patlatdim.bu filtiller sivilceleri cogaltdi anliyorumda bari normal yerler ciksalar

Bunlar hangi firmalar. Çok yüksek söylemişler. Ben Ankarada 2500-3000 aralığında fiyatlar duydum.
Merhaba canım. Eurofins 4000 ve Panorama 3500 bu iki firmanın fiyatları bunlar. Ben daha önce mol gebelik geçirdiğim için çok ağır süreçler atlattım özel bir durumdayım riskliyim , tüm kromozomları inceleyecek bir firma tercih ettik. Onda mikrodelesyonlar yok . Artık hayırlısı inş doğru karar vermişimdir. Normal gebelikler için daha farklı firmalar daha uyguna gelebilir. Onları tercih edebilirsiniz.

Geçmiş olsun bende 9 haftama girdim, geçen hafta 6 haftalık gözüktü. Yarın tekrar bakacağız. Bir haftada değişen birşey oldu mu diye. Bende 42 oldum. Çok yoruldum. Bu seferde olmazsa daha da yaptırmayacağım. Beden beyin psikoloji kalmadı.

Merhaba, aramiza hos geldin, saglikla kavusalim insallah yavrularimiza
Bazen tedirgin oluyorum ama neden bulanmıyor diye resmen buzdolabını açıp kendimi zorluyorum ama bulanmayıncada bulanmıyor geçiyor belkide
Ahahsha niye zorluyon kiz kendini yoktur bir sey, rahat ol
Yok daha o kadar buyuk diyil,kasimin basi,ama ben kendimi fazla dinliyorum bu surecde,en ufak deyisiklik tedirgin ediyor.nar yasakli meyveymis ilk haftalarda yeni oyrendim
Yasakli yiyecek degil, cok tüketildiğinde ancak sorun yaratabilir, böyle şeyleri okuyup stres yapmayin her seyi lutfen, 1 tane nar yemekten bsy olmaz, abartmamak onemli ne olursa olsun.
Gümüş göğüs kapaklarını herkes oneriyor, ben de almayi düşünüyorum, bana yaramadi diyen duymadim daha

Bizim de acıbadem doğum paketimiz var. Ama özeldeki doktorları da karşılıyor paketler. Yani ücreti ödeyip başvuru yapıp yüzde 80ini geri ödeme alıyoruz sonrasında. İsterseniz bir sorun tekrar sigortaya.

Merhaba arkadaslar 10+0 gunle bugun kontrole gittik. Artik cok sukur bebek görünümünü almıştı kıpır kipirdi maşallah. Tabi bunda sabah yedigim Nutella ekmeğin etkisi var midir bilmem:)) bu arada bende 1 kilo almisim güya diyetisyene başladım. Henuz icraate gecemedim.iki hafta sonra ikili taramaya gireceğiz kismetse

Anladım, çok geçmiş olsun. İçinizi ferah tutun bu kez çabucak güzel sonuçlar gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…