- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.501
KuZum bak buralarda araştırıp kendini strese sokma zaten burada herşeyin en kötüsü yazılıyorGelişimi gayet iyi dedi plasenta rahim ağzına yakınmış sorun değilmiş gibi sakince söyledi zaten ben de şimdi araştırdım kötü şeyler yazanlar çok var iyi şeyler de okudum ama hayırlısı inşallah bişey olmaz yatmam lazım dikkat edince geçebiliyormuş
Ağır kaldırma fazla iş yapma dedi çok açıklama yapmadı bilgi verdi sadece belki de stres yapmamam için fazla üstünde durmadı haftaya çağırdı kan idrar testleri yapılacakmış ne kadar stres yapmamaya çalışsak ta aklımızı kurcalıyo işte küçük şeyler bile inşallah geçer düzelir
Aynen bir de öyle pis bişey var kilo da alıyor insan ama dışardan bakınca iştah yok saçma sapan bi durumEvet cok dogru.ben 6 haftalik iken sabah kusmalarim basladi.bos mideye hep cikarib rahatlapilaf filan yediyimde seker yukseldiyinde nadiren gece cikarmasi oldu.9+2 de aniden gecdi sabah bulantisi.10+ da basladi ama bu kes kusamiyorum diye tum gun herseyi tiksiniyorum.bu midemi bastirir,o bastirir derken 1 hafta olmadan 2 kq almisim
Benim doktorum 1 ay sonraya randevu verdi. Riskliyse gidin tabi ama değilse sürekli gitmeye gerek yok ayda 1 yetiyor. Sadece son 2 ay kontrol sıklığı artarKızlar doktora ayda bir mi gidiyorsunuz? Benim iki haftayı geçti 9+5 iz gitsem mi bilemedim
Merak etmeyin büyük ihtimalle bi sıkıntı olmaz. 37.3 ateş bile sayılmıyor aslında :) çocuklarda bile 38 den sonra ilaç kullanın diyor doktorlar.Günaydın güzel anne adayları
Hafta sonu ateşlendim biraz (37.3) grip gibiydim buraya da yazmıştım. Yarın mutlaka doktora gidicem dua edin iyi şeyler söylesin çok ama çok korkuyorum.
Çevrenizee hamilelikte ateşlenen var mı bi sorun oluyor mu? İçim içimi yiyor ya bebeğe bir şey olduysa diye
günaydın geçmiş olsun öncellık le parol iç arada atesın cok yuksek degıl korkma suan herkeste bır grıp salgını var emın ol 1 lımonu sık su ıle karıstırıp ıc c vıtamını deposu hemde senı dınclestrr ıyı gelır . benımde ıcım hep korkularla dolu annelık boyle daha karnımızda baslıo evhamlarGünaydın güzel anne adayları
Hafta sonu ateşlendim biraz (37.3) grip gibiydim buraya da yazmıştım. Yarın mutlaka doktora gidicem dua edin iyi şeyler söylesin çok ama çok korkuyorum.
Çevrenizee hamilelikte ateşlenen var mı bi sorun oluyor mu? İçim içimi yiyor ya bebeğe bir şey olduysa diye
Bu gün 8+1 canımBende aynıyım kaç haftalık bebis
Arkadaslar dogru soyluyor,cok fazla buralarda arasdirma.ben daha once cok kaybim oldu,ama bunda bi problem yokdu,pes pese 2-3 gun hep formu acdigimda bebeyimi kayb etdim formu birakiyorum yazanlar cikdi onume,gecmisi dusundum stres oldum.uzaniyordum bi wc ye gideyim dedim.bi bakdim kocaman leke.o gunden her hafta doktordayim,ya sekerim cikiyo,ya tansiyon dusuyo,ya kese bozuluy.bir sure forumdan uzak durdum,kinadilar cunki beni.simdi sende fazla arasdirma,hersey guzel olacaq dusun .dinlen duzelir .az bilmek mutluluk getirir :)Aman kızlar dikkat edin bırakın işler yapılır sağlık olsun ben bi sorum yoktu 8.haftamda diye normal hayatıma devam ettim yordum kendimi biraz ama normal davranmayacakmışız daha dikkatli olmak gerekiyo bebeğimiz için onu anladım
Merak etmeyin büyük ihtimalle bi sıkıntı olmaz. 37.3 ateş bile sayılmıyor aslında :) çocuklarda bile 38 den sonra ilaç kullanın diyor doktorlar.
Çok teşekkür ederim cevaplar içingünaydın geçmiş olsun öncellık le parol iç arada atesın cok yuksek degıl korkma suan herkeste bır grıp salgını var emın ol 1 lımonu sık su ıle karıstırıp ıc c vıtamını deposu hemde senı dınclestrr ıyı gelır . benımde ıcım hep korkularla dolu annelık boyle daha karnımızda baslıo evhamlar
Ben de ne olduğunu bilmediğim için araştırdım ama olumlu düşünücem daha erken haftalardayım yukarı çıkma ihtimali varmış dikkat edicem daha beterlerinden korusun allah hepimizi inşallahArkadaslar dogru soyluyor,cok fazla buralarda arasdirma.ben daha once cok kaybim oldu,ama bunda bi problem yokdu,pes pese 2-3 gun hep formu acdigimda bebeyimi kayb etdim formu birakiyorum yazanlar cikdi onume,gecmisi dusundum stres oldum.uzaniyordum bi wc ye gideyim dedim.bi bakdim kocaman leke.o gunden her hafta doktordayim,ya sekerim cikiyo,ya tansiyon dusuyo,ya kese bozuluy.bir sure forumdan uzak durdum,kinadilar cunki beni.simdi sende fazla arasdirma,hersey guzel olacaq dusun .dinlen duzelir .az bilmek mutluluk getirir :)
Bunlar hangi firmalar. Çok yüksek söylemişler. Ben Ankarada 2500-3000 aralığında fiyatlar duydum.Selam kızlar . Ben nıfty test için iki yerden fiyat aldım . Biri 3500 biri 4000 tl fiyat verdi. Dikkat etmemiz gereken birşey var mı bilen var mı? Ne fark vardır acaba firmalar arası
Merhaba canım. Eurofins 4000 ve Panorama 3500 bu iki firmanın fiyatları bunlar. Ben daha önce mol gebelik geçirdiğim için çok ağır süreçler atlattım özel bir durumdayım riskliyim , tüm kromozomları inceleyecek bir firma tercih ettik. Onda mikrodelesyonlar yok . Artık hayırlısı inş doğru karar vermişimdir. Normal gebelikler için daha farklı firmalar daha uyguna gelebilir. Onları tercih edebilirsiniz.Bunlar hangi firmalar. Çok yüksek söylemişler. Ben Ankarada 2500-3000 aralığında fiyatlar duydum.
Geçmiş olsunBende aynı durumdayım canım yarın akşam 7de anestezili kürtaj olucam.9haftalığım ama bebeğim 6.haftafa gelişimi durmuş. Diğer hamişler siz moral bozmayın ben tam 6.haftamda çok ağır bir stres yaşadım eşim ölümden döndü. O korkuyla sanırım olanlar oldu. Sizler inşallah sağlıkla alırsınız kucaklarınıza... Benim 2 yavrum var zaten çok şükür. Rabbim hiç olmayanların kucaklarını doldursun öncelikleYaşım 37 sanırım tekrar düşünmek içinde geç kalıyorum. Nasip.
Merhaba, aramiza hos geldin, saglikla kavusalim insallah yavrularimizaHerkese merhabaaaaaa
Yaklaşık 3 haftadır “aralık anneleri”nde yazışıyorum, doğum aralığa denk geliyor diye düşündüğümden. Bugün öğrendim ki kasım annesi olacakmışım (inşallah)
Öncelikle listeye eklenmek için gerekli bilgileri vereyim
Hamiş : pufpuff
Beklenen doğum : 20 kasım
Kaçıncı çocuk : 2
Kese görme : 4+5
Kalp atışı : 6+4
Sevgili @ygmygm hatta listeye herkesin hangi şehirden katıldığını da mı yazsak? Hem aynı şehirden olanlar bilgi paylaşımı yapmak isterse kolaylık olur
Kısaca kendimden de bahsedeyim
İstanbul’da yaşıyorum. 2014 haziran doğumlu bir oğlum var (biz ona köfte diyoruz) Şimdiki minnoşum da pattis (patates) olacak inşallahOğlumdan önce 2 tane boş gebelik sebebi ile düşüğüm var. O yüzden kalp atışı kırmızı çizgimdi, duyana dek listeye falan ekletmemiştim kendimi de aralık annelerinde..
Sat 22 şubattı..
3 martta rahim filmi çektirdim..
Ayrıca pco’luyum..
5 mart itibariyle denemelere başladık tekrardan..
30 martta kanda 588 değer ile gebeliği öğrendim..
İlk kontrolüm 1 nisandaydı, o gün keseyi gördük..
İkinci kontrolüm bugündü.. Çok şükür kalp atışını da duyduk
Fazla uzattım galibaŞimdilik bu kadar.. İnşallah hepimiz sağlıkla ilerleyebiliriz arkadaşlar.. Oğlum zamanından haziran anneleri arkadaşlarımızla 8 senedir hâlâ görüşüyoruz her gün yazışıyoruz.. Çok güzel bağlar kuruluyor burda aynı dönem anneleri ile.. Çok güzel bir şey bu.. Darısı bizlere
Ahahsha niye zorluyon kiz kendiniBazen tedirgin oluyorum ama neden bulanmıyor diye resmen buzdolabını açıp kendimi zorluyorumama bulanmayıncada bulanmıyor geçiyor belkide
Yasakli yiyecek degil, cok tüketildiğinde ancak sorun yaratabilir, böyle şeyleri okuyup stres yapmayin her seyi lutfen, 1 tane nar yemekten bsy olmaz, abartmamak onemli ne olursa olsun.Yok daha o kadar buyuk diyil,kasimin basi,ama ben kendimi fazla dinliyorum bu surecde,en ufak deyisiklik tedirgin ediyor.nar yasakli meyveymis ilk haftalarda yeni oyrendim
Gümüş göğüs kapaklarını herkes oneriyor, ben de almayi düşünüyorum, bana yaramadi diyen duymadim dahaKızlar çok çok çooook ama çooooook fazla göğüs ucu için bir öneri arıyorum? Daha aramaya araştırmaya başlamadım erken gerçi ama ben çok çektim oğlumda, o yüzden şimdiden yazayım sorayım dedim
Benim biraz da canımın çok tatlı olmasından sebep aslında, oğlum zamanında çok acı çekmiştim. Ağlıyordum yani. Aslında görünürde yara olmadı, kanamadı hiç ama bebek emerken sanki damarlarım çekiliyordu. O kadar canım acıyordu ki, dayanamayıp sağmaya başladım ve 6 ay günde en az 3-4 kez makine başına oturup sağıp verdim. O zamanlar doğumdan önce başlayıp Lansinoh krem kullanmıştım ama hiç işe yaramadı bende.
O yüzden aklıma gelmişken önerisi olan varsa alırım bi dal? Şimdiden uçları feci acıyooooooo bile
Bizim de acıbadem doğum paketimiz var. Ama özeldeki doktorları da karşılıyor paketler. Yani ücreti ödeyip başvuru yapıp yüzde 80ini geri ödeme alıyoruz sonrasında. İsterseniz bir sorun tekrar sigortaya.Kızlar 1 hafta 10 gündür malum perisanliktan (mide bulantısı, halsizlik) girememiştim. Bugün bi nebze olsun iyiydim bi gireyim dedim maşallah baya sayfa oluşmuş lakin hepsini tek tek okuyamadım kusura bakmayın. Sizlerden ricam ankarada iyi bir doktor ve özel hastane tavsiyesi istiyorum varsa bilen eden. Gebelik planlı olunca özel sağlık sigortası yaptırıp doğum paketi almıştım. O yüzden özel muayenehaneleri (klinik) malesef karşılamıyor.. Bu arada sincan, etimesgut uzak. Tercihen keçiören veya çankaya olabilir
Anladım, çok geçmiş olsun. İçinizi ferah tutun bu kez çabucak güzel sonuçlar gelsinMerhaba canım. Eurofins 4000 ve Panorama 3500 bu iki firmanın fiyatları bunlar. Ben daha önce mol gebelik geçirdiğim için çok ağır süreçler atlattım özel bir durumdayım riskliyim , tüm kromozomları inceleyecek bir firma tercih ettik. Onda mikrodelesyonlar yok . Artık hayırlısı inş doğru karar vermişimdir. Normal gebelikler için daha farklı firmalar daha uyguna gelebilir. Onları tercih edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?