2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Çok geçmiş olsun bi sorun yoktur umarım. Ben de prilam içiyorum ama zirve yaptı bulantım sanırım hap da etki etmemeye başladı ilacın etkisi geçmeye başlayınca daha da kötü oluyorum bitmedi gitti şu bulantılar

Yasaklıyor doktorlar zaten benim de başım ağrıyor tansiyonum bi kez yükseldi ya tansiyonum yüksek kesin diyorum evde alet de yok halbuki sinüzitim var öyle ağrıyor biliyorum yani

Aaaah aaah sorma.. Elde değil ki, hemen bakıveriyoruz işte google’dan

Baş ağrısı bende de oluyor. Sürekli telefon ya da bilgisayara bakmaktan başım ağrıyor.

Ama işin ilginç yanı hamile kalmadan önce parol içmeden kendime gelemiyordum. Şimdi kendi kendine geçiyor

Canım geçen sene yaptirmistim 1 sene doldu eşim tekrar yeniletti bu sene 2. yılım. Aradan yanlış hatırlamıyorsam 1 ay geçti eşim ayriyetten tekrar aradi sigortayı doğum paketi ekletti..

kızlar günaydın aksamdan berı cok fecı mide agrım var kesıolar midemı resmen alt karnımada agrı gırıyor ama mıdem cok fena var mı önerınız doktor randevum yarın ama ıcım hzuursuz oldu suan

kızlar günaydın aksamdan berı cok fecı mide agrım var kesıolar midemı resmen alt karnımada agrı gırıyor ama mıdem cok fena var mı önerınız doktor randevum yarın ama ıcım hzuursuz oldu suan
Ben de öyleyim mide ağrım 2 3 gün karnıma da vurdu. 1 bardak ılık suya bir kaşık bal ekleyip içtim rahatlattı.bir iki tane kayısı da yedim.karın ağrım geçti ama mide ağrım 2 gündür yine tekrarladı.yemek yiyince azalıyor gibi

Kızlar günaydın bu sabah boğaz ağrısı be burun akıntısı ile uyandım ıhlamur içsem sorun olur mu

sankı delıolar midemı ısteyım masada zor oturuorum nane lımon ıctım muz yedım yok gecmıo cok agrıo

Şükür sorun olmamasına sevindim canım maşallah. Benimde bir oğlum var ikinci olucak inşallah güzel geçiyor

Kızlar günaydın bu sabah boğaz ağrısı be burun akıntısı ile uyandım ıhlamur içsem sorun olur mu
Boğaz ağrısı için tereyağı yutabilirsen iyi gelir yumuşatıyor. Bir de burda bi arkadaşa daha önermiştim tuzlu suyla gargara da boğazı temizliyor bence burnuna da çekersen burnu da açıyor genzi temizliyor. Ihlamuru bilmiyorum ama sıcak su ya da ballı sıcak su içsen daha iyi olur belki

Ne güzel maşallah diyelim de nazar değmesin Hamilelik sana yaramış demek ki insalalh böyle devam eder
Yasaklıyor doktorlar zaten benim de başım ağrıyor tansiyonum bi kez yükseldi ya tansiyonum yüksek kesin diyorum evde alet de yok halbuki sinüzitim var öyle ağrıyor biliyorum yani
Benim pek agirmaz genelde iki gün gecmeyince tedirgin oldum. Geçmiş olsun sinüzit de çok zor eşimde var ordan biliyorum
Canım ultrason kağıdında yazmıyor. Doktor söylüyor veya sen istersen "hocam dakika da kalbi ne kadar atıyor" dersen cevap verir
Teşekür ederim canım haftamız ilerledi artık 12+3 te gidecem olmaz herhalde

Bende sinir oluyorum bu duruma ,tam sedyedeyim kontrolum olucak o esnada ölcülüyor,zaten heyecanlıyız ,sonra ölçemezler mi
Benim gittiğim hastanede gebe okulu var doktor oraya gönderiyor orda ölçüyorlar yada istedigimiz zaman gidip ölçtürebiliyoruz
Ihlamur nane limon bal içebilirsin sorun olmaz

Nane limon arttırır mide ağrısını gastritiniz mi var acaba
bence de nane limon arttırır mide ağrısını kuru şeyler yemek lazım mide asidini emecek. Kraker, leblebi gibi ama en iyisi leblebi. Bir de gaz olduysa sıcak tutun rahatlatır çünkü gaz da çok ağrı yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…