2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Baş ağrısı yaşayan kelebekler ne yapıyorsunuz kendinize
Patates bağlıyorum alnima bir örtüyle çok iyi geliyor. 4 gündür geçmiyor benim dün annem yaptı azalttı şimdi daha iyiyim hala kafamda az önce yine sardım patateslerin soğuk olması lazım

Patates bağlıyorum alnima bir örtüyle çok iyi geliyor. 4 gündür geçmiyor benim dün annem yaptı azalttı şimdi daha iyiyim hala kafamda az önce yine sardım patateslerin soğuk olması lazım
Patateslerin üzerine karabiber dökerdi azar azar öyle bağlardı alnına ev arkadaşım Migreni vardı çok iyi gelirdi patates

Patateslerin üzerine karabiber dökerdi azar azar öyle bağlardı alnına ev arkadaşım Migreni vardı çok iyi gelirdi patates
Valla bu ağrıyla ben de diyorum acaba Migren mi diye . Ama burnum çok tikandi bir araştırdim artan östrojen burun tıkanıklığı yaparmış çok şaşırdım . Şükür iyi geldi

ufak bi kanamayla bizi korkuttu ama çok şükür durum normalmiş kalp atışını duyduk bugün 9+1 deyiz, keseyi de 5+2de görmüştük darısı kalp atışı bekleyen hamişlere

Benimde bugün bişeyim yoktu sürekli kendimi dinliyorum bi belirti arıyorum. inşallah iyiler canım biz evhamlanıyoruz
Galiba canım dün baya bi belirti yaşadım bugün pek bişeyim yok insallah ya bizimki ehvamdır sadece insallahh korkmamakta elde değil

Benimde yarın randevum var inş guzeldır herşey bu gün bulantı benimde daha iyiydi ama akşam yemekten sonra hafifte olsa başladı sırt ağrım ve karnım gerildiği için karın ağrısı gibi ağrıyor karnım baya çıktı benim anlamlandıramadım ama baya belli hamile olduğum 2. Ler böyle mi oluyor acaba sürekli yatma isteği var bu gün bir kez uyudum ama yorgunum göğüslerim halen çok acıyor ve ara ara batma oluyor birde 2 gündür kasık batması bende de oldu rahim büyüyor die sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…