2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ay benimdeeee akşama yapıcam valla
bize menü belli artık yarına köfte yaparızz spagettiyle
şimdi sen böyle söyleyince benimde canım çekti mayıs annelerindeki kızlarda böyle söylerlerdi
bu Nası nick ya bari brokoli falan yapaydın ismine bakınca yazdığına odaklanamıorum ahahahah
Ben de akşama bolonez soslu kıymalı makarna yapacağım
oyyy o da güzelll
ben evlendigimiz günden beri hiiiic yemek yapmadım.Hep eşim yaptı.Yemek yapmak hobisi adamınben zaten uçmaktan pek evde olamiodum e güzel yemek yaptığımda söylenemez ama eşim on on on numara yemek yaparr
seni şanslııııı maşallah de kız

ben evlendigimiz günden beri hiiiic yemek yapmadım.Hep eşim yaptı.Yemek yapmak hobisi adamınben zaten uçmaktan pek evde olamiodum e güzel yemek yaptığımda söylenemez ama eşim on on on numara yemek yaparr
hahahah bizde de böyle ben yapmamak değil yapamamak daha doğrusu

Aaay ne güzel.. Yemek ve yemizlik yapmaktan nefret ederim.. evliliğe dair bana uymayan 2 şey sadece bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…