- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #10.501
Ay bende öyle ya hamilelik boyunca 2kere kustum .2side kayısıyı ağzıma attığım anda oluyor. Hamilelikte tek tiksindigim şey kayısı olduYok mümkün değil, yine 6 7 8. Haftalar da kucuk kucuk ısıra ısıra yiyebiliyordum şimdi imkansız. Ben gebeliğimin başından beri mide bulantısı çok çektim, ama hiç kusmamıştım.
Dun sabah artık kabızlıga dayanamadım ac karnına yemek istedim ama ne fayda sonunda istifra etmeyi de başardım kayısı sağolsun.
Kabızlık gerçekten cok zor. Hic bir zaman zaten harika calısan bagırsaklarım olmadı. Gebelikle ve demir ilac ları ile daha kötü durumda tabi su an. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aramızda hoşgeldin önce canım . Maşallah kuzularina Allah bağışlasınÇook zor günler geçti kayınvalide kayınpeder maaile baktık eşim ve ben öğretmeniz özel eğitim öğretmeni okullar açık olduğu müddetçe beraberiz onlarla aynı evde..
İsimleri Demir ve Berkin
Demir im özel bir çocuk zor süreçler yani
Bana genital bölge dahil lazer yaptırmanın bir zararı olmadığını söyledi doktorum. Sadece önermem hormonlardan dolayı tekrar çıkar verim alamazsın yaptırdığın lazerden dediİyi akşamlar kızlar Bi sorum olucak ya aslında tüm vücudum lazerli ama yüzümü bitirememiştim hamile kaldım devam etmek istiyorum sadece yüz
doktora soramadım o an aklıma gelmedi bilen varmı Bi sıkıntı olur mu bu aşamada
Bende de çok oluyo.Yerleri tirmaliorum ağrıdan bazen ki hiç başı ağrıyan biri değildim gebelikten önce.İstanbuldayim sıcak belki artiriodur direk ilgisi var mı bı bilgim yok ama İstanbul serin ve benim başım resmen catliyoGünaydın kızlar haftada bir baş ağrısı yaşıyorum artık parol içmek zorunda kalıyorum tansiyonuma bakıyorum normal sizde de oluyor mu sıcaklardan mı acaba Diyarbakır’da yaşıyorum
Doğru evet ama işte yüz bölgesi olunca insan rahatsız oluyo bilmiyorum napıcaksamBana genital bölge dahil lazer yaptırmanın bir zararı olmadığını söyledi doktorum. Sadece önermem hormonlardan dolayı tekrar çıkar verim alamazsın yaptırdığın lazerden dedi
Olur olur, miss gibi uyuyacak kuzularKızım dogdugunda o kadar cabuk uyanıyordu kı uyancak korkusu ile ben uyuyamıyoduminşallah minnaklar uykucu olur
Ahh yaaBende rüyamda kanamam olmuş acile gidiyrm Dr bakıyor diyoki ikiz ve erkek ben şok oluyorum halbuki bir Tane ve kıza benziyor dedi dr
Bende migren var ve evet ben de yaşıyorum bu aralar. Havalardan olma ihtimali yüksek bence.Günaydın kızlar haftada bir baş ağrısı yaşıyorum artık parol içmek zorunda kalıyorum tansiyonuma bakıyorum normal sizde de oluyor mu sıcaklardan mı acaba Diyarbakır’da yaşıyorum
Normalde başı yılda bir ağrıyan bir insanım ama hamilelikte migren bile tutuyor haftanın en az 2 günü ağrıyor başım tansiyonum normal bilmiyorum şeker sıcak falan mi etkliyorGünaydın kızlar haftada bir baş ağrısı yaşıyorum artık parol içmek zorunda kalıyorum tansiyonuma bakıyorum normal sizde de oluyor mu sıcaklardan mı acaba Diyarbakır’da yaşıyorum
Nasıl nerden erkek olduğu anlaşılıyor canım doktor geçen hafta kız gibi demistiCinsiyet erkekbaşka bişey anlamıyorum
Degere göre bakıyorlar canım alttaki. Üşenmedim eski mesajlarına baktım senınde dusundugun gıbı nub bnecede kız doktorda öyle demiş ama bu deger işide tutuyor dıyorlar merak ettım bak sımdıNasıl nerden erkek olduğu anlaşılıyor canım doktor geçen hafta kız gibi demistira
Beta d3geri 50 altı erkek üstü kız diyollaaa teorinin yalancısıyımNasıl nerden erkek olduğu anlaşılıyor canım doktor geçen hafta kız gibi demisti
Valla benim nub hariç bütün teoriler erkekti ama kız gibi dedi doktor sadcee nub tuttuDegere göre bakıyorlar canım alttaki. Üşenmedim eski mesajlarına baktım senınde dusundugun gıbı nub bnecede kız doktorda öyle demiş ama bu deger işide tutuyor dıyorlar merak ettım bak sımdıbenimde nub kız doktorda %90 kız dedi ondan merak ettım benım ıkılı testımde yok
Genelde tutuyor mu bu teoriBeta d3geri 50 altı erkek üstü kız diyollaaa teorinin yalancısıyım
Ama bende tuttu 40 ve erkek
Bende yaşadım arife ve bayram boyunca resmen zonklama ilaç almadım erkenden uyudum hormonlar benceOlur olur, miss gibi uyuyacak kuzular
Ahh yaadaha neler göreceğiz acaba
Bende migren var ve evet ben de yaşıyorum bu aralar. Havalardan olma ihtimali yüksek bence.
Tutmaya da vardır bilmiyorum ki genelde tutuyor diyorlarGenelde tutuyor mu bu teori
Tutmaya da vardır bilmiyorum ki genelde tutuyor diyorlar
[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?