Teşekkür ederim. Şimdiye dek kasılma dışında bir sıkıntı yaşamadım. Geçen haftalar çok kasılmam olmuştu, progestandan sonra baya azaldı. Henüz ayrıntılı ultrasona girmedim, Temmuz sonunda gireceğim inşallah. Miyomlarımı geçen ay gittiğim perinatolog farketti. Kendi doktorum (rahim filmimi de çekmişti) bu hafta söyledi daha. İki ayrı doktora gidiyorum ama normal doktorum bilmiyor perinatologa da gittiğimi, söylemedim.
Çok teşekkürler. Geçen ay farkedildi rahim içi miyomlarım. Geçen ay eşten de bebekten de uzaktaydılar zararsız konumdaydılar. Plesanta şu an biraz daha yana kaymış ama bu defa da miyomun üstüne yerleşmiş. Bu daha da üste çıkacak merak etme dedi doktor. Ama tabi insan merak ediyor ister istemez. Pazartesi de perinatologla randevum var bakalım o ne diyecek. Senin plesanta da inşallah üste çıkmaya başlamıştır canım, dualarım kendimle beraber tümiyi haber bekleyenlerle.
Kasılmamı ultrasonda gördü, rahimde kasılman var sen hissediyor musun dedi ama ben hissetmiyordum., karnım vs normaldi. Sanırım kasılma hareketini görüyorlar ultrasonda. Çünkü geçen ay perinatologa gittiğimde de ultrason sonrası, ultrasona başladığımızda vardı kasılmanız sonra geçti demişti.
Çok çok geçmiş olsun canım benim, Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin