- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #18.801
Ballı ıhlamur içebilirsiniz,ballı limon sıcak suyla tabi hepsini çok fazla olmadanMerhaba arkadaşlar ben felaket tellalı gibi oldum sürekli birşey çıkıyor bugün de grip oldum. Hamileyken ne gibi şeyler kullanabiliyoruz. Doktoruma yazdım ama daha görmedi.
Çok teşekkür ederim gözüme kadar vurdu gözyaşlarıma hakim olamıyorumBallı ıhlamur içebilirsiniz,ballı limon sıcak suyla tabi hepsini çok fazla olmadan
Karın sertleşmesi erken doğum habercisi midir? Benim de bugün çok sertleştiBen full yatış evde çok ağrım var çünkü sağolsun annem geldi hazırlıkları yaptı yıkadı ütüledi herşeyimizi
Benim ilk doğum 34.hafta olmuştu oyüzden hepimiz korkuyoruz, 2 haftadır yatıyorum ben kalkınca karnım çok sertleşiyor bildiğin yamuk karınla geziyorum
Benim doktorum öyle saymıyorKarın sertleşmesi erken doğum habercisi midir? Benim de bugün çok sertleşti
Bende anlamadım açıkçası bunu doktorların hepsi ayrı ayrı konuşuyor bu konuda benimde çok sertleşiyorKarın sertleşmesi erken doğum habercisi midir? Benim de bugün çok sertleşti
Karın sertleşmesi erken doğum habercisi midir? Benim de bugün çok sertleşti
Benmde pazar gününden beri vardı ama önemsememiştim dün acile gttm nts de ağrı ve 1 cm açıklık çıktı luan hastanede yatyrum. Tabiki herkesin bir değil ama dikkate alın ben almadm geç kaldmKarın sertleşmesi erken doğum habercisi midir? Benim de bugün çok sertleşti
Hayırlı uğurlu olsunElhamdülillah biz iyiyiz spinal anestezi oldu. 3kg tam küveze gerek kalmadıbenim için dua eden herkese çok teşekkür ederim
Ben günde 1 veya 2 bardak zencefil limon nane kekik ıhlamur tarçın karıştırıp içmiştim bal ekleyip ve iyi gelmişti grip olmuştum ama malzemeleri az tuttum ne olur ne olmaz diye bir de çok zorlanınca parol yedim öyle atlattım ha bir de süt işittim ılık süte azcık karabiber koydum içtim o da acaip iyi gelmiştiMerhaba arkadaşlar ben felaket tellalı gibi oldum sürekli birşey çıkıyor bugün de grip oldum. Hamileyken ne gibi şeyler kullanabiliyoruz. Doktoruma yazdım ama daha görmedi.
Yat yat biraz daha kalsın içerde sağlıkla doğsun inşallahBen full yatış evde çok ağrım var çünkü sağolsun annem geldi hazırlıkları yaptı yıkadı ütüledi herşeyimizi
Benim ilk doğum 34.hafta olmuştu oyüzden hepimiz korkuyoruz, 2 haftadır yatıyorum ben kalkınca karnım çok sertleşiyor bildiğin yamuk karınla geziyorum
Ben yorulunca oluyorum dinlenince geçiyo ama yürüyüş te yapmak lazım onlar hazırlıyo doğuma bizi tabi doğum hakkında bi sıkıntın yoksaKarın sertleşmesi erken doğum habercisi midir? Benim de bugün çok sertleşti
Ben hem covid oldum, 3 ay sonra da aşımı oldum; biontech. Çalışmalara göre olumsuz bir etkisi yok dedi doktorum, ona güvenip oldum. Bir etkisini görmedik, risk almaya değmez.Kizlar merhaba aramızda asi olan hamileler çoğunlukta mi kizom okula gidiyor sürekli hasta çocuk dr da kadın dogumcuda muhakkak ol dedi çok kararsız kaldım
16.haftadan beri var. Magnezyum kullanıyorum ama çok etki etmedi. Önemli olan ne kadar sıklıkta yaşadığın.Karın sertleşmesi erken doğum habercisi midir? Benim de bugün çok sertleşti
Çok teşekkür ederim deneyeceğimBen günde 1 veya 2 bardak zencefil limon nane kekik ıhlamur tarçın karıştırıp içmiştim bal ekleyip ve iyi gelmişti grip olmuştum ama malzemeleri az tuttum ne olur ne olmaz diye bir de çok zorlanınca parol yedim öyle atlattım ha bir de süt işittim ılık süte azcık karabiber koydum içtim o da acaip iyi gelmişti
Yat yat biraz daha kalsın içerde sağlıkla doğsun inşallah
Ben yorulunca oluyorum dinlenince geçiyo ama yürüyüş te yapmak lazım onlar hazırlıyo doğuma bizi tabi doğum hakkında bi sıkıntın yoksa
Rica ederim hemen toparlarsın inşallah çekilmiyo hastalık ya hiç sevmiyorumÇok teşekkür ederim deneyeceğim
Umarım iyi bir dr bulurum baskaBence yaptırın son zamanlarda sıkıntı olmasın. Başka doktora gidin neyden korkuyorsa kanal tedavisi bile yaptık ama o anesteziler zaten az adrenalin olduğu için uyuşukluğu bile uzun sürmüyor yarım saatte falan geçiyor.
Ben olmadım cnm covidde geçirdim emzirme döneminde olacağım nasipseKizlar merhaba aramızda asi olan hamileler çoğunlukta mi kizom okula gidiyor sürekli hasta çocuk dr da kadın dogumcuda muhakkak ol dedi çok kararsız kaldım
Ihlamur bol mandalin portakalMerhaba arkadaşlar ben felaket tellalı gibi oldum sürekli birşey çıkıyor bugün de grip oldum. Hamileyken ne gibi şeyler kullanabiliyoruz. Doktoruma yazdım ama daha görmedi.
Doktoruma sordum evet ama çok sık olur ve gecmezse dediKarın sertleşmesi erken doğum habercisi midir? Benim de bugün çok sertleşti
Geçmiş olsun insallah zamanını bekler bebisBenmde pazar gününden beri vardı ama önemsememiştim dün acile gttm nts de ağrı ve 1 cm açıklık çıktı luan hastanede yatyrum. Tabiki herkesin bir değil ama dikkate alın ben almadm geç kaldm
Valla çalışırken bile hasta olmadım son zamanlar böyle oldu hiç sevmiyorumRica ederim hemen toparlarsın inşallah çekilmiyo hastalık ya hiç sevmiyorum
Bebegin ters pozisyonda mi duruyor cnm genelde agri yapiyor bu durumKaburgası ağrıyan varmi sağ kaburgam inanılmaz ağrıyor ya hareket etmek yatmak işkence oldu
Merhaba, ben 13 hastalıkken covid oldum 31. Haftada da tek doz sinovac oldum. 2 dr a sorduk ikisi de ol dedi en azından tek doz (hastalık geçirdiğim için). Sinovac olma sebebim de inaktif aşı olması yıllardır hamilelere kullanılan bir aşı yöntemi olması. Herhangi bir yan etkim olması kafam rahatladı hatta. Umarım sağlıkla atlatırız şu süreci hepimizKizlar merhaba aramızda asi olan hamileler çoğunlukta mi kizom okula gidiyor sürekli hasta çocuk dr da kadın dogumcuda muhakkak ol dedi çok kararsız kaldım
Dr Biontech önerdi olduk ablamla ikimizdede kol ağeısı bile yaşamadık yan etkilerinden korkmuştum tetanozda 1hafta ağrıdıydı bunda nie olmadı şaştım etrafımda herkesin 2dozdan 1inde ağrı yaşadı hamile aşı olmamış insan ölümleri çok olmaya başladı 1.doz koruyuculuğu yokmuş aşı oldum korona olmucam die bişi yok illaki oldumu olcaz en azından hafif atlatcaz bence olKizlar merhaba aramızda asi olan hamileler çoğunlukta mi kizom okula gidiyor sürekli hasta çocuk dr da kadın dogumcuda muhakkak ol dedi çok kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?