Aşılama / tüp bebek tedavileri sırasında yan etkiden tüpleri patlayıp ameliyatla alınmak zorunda kalan kadınlar var yumurtalıklar kaldığı sürece tüp olmadan da tüp bebek yapılıyor diye forumda okudum ama emin değilim yanlış yönlendirmek istemem isterseniz konu açın bilen birileri vardır

Çocuk sahibi olmak Allah vergisi tabi olduktan sonra illa ki bereketiyle gelir bakılır ama maddi manevi tüm şartların yerinde olması gerektiğini düşünenlerdenim bir haberde görmüştüm;
Prof.Dr. İlber Ortaylı, şöyle konuştu:
“Eşitsiz durumdaki çocukların pozitif görünenleri de ayrı bir problem. Dünyadaki ekonomik yapılanmanın, dünyadaki sınıfsal konunun farklılıklar getirdiği bir gerçek. Bedelini yine çocuklar ödüyor. Eşitsizlik dediğimiz zaman, zengin ve fakir diyoruz, halbuki aradan çok sular geçti. Artık kadınlar aktif üretim hayatına katılıyor. Zengini de fakiri de çocuğunu evde bırakıyor. Ben öğrencilerime, sabah kahvaltıyı birlikte yapamayacaksanız, iyi geceler diyemeyecekseniz, masal anlatamayacak ya da dua okuyamayacaksanız, akşam yarım saat konuşmayacaksanız çocuk doğurmayın diyorum. Kadın çok para kazanıyor çocuğuna istediğini alıyor ama yanında yok.”