Bunu bir aşama olarak düşünme, kimisi memeyle doyurabilirken biz mamadan destek alıyoruz. Hepsi güzel, hepsi keyifli, hepsi annelik
Aşama yanlış bir kelime olmuş canim cok haklısın, aslinda yazarken aşama gibi dusunmedim, o duyguyu yasayabilecek miyim manasinda yazmak istedim

ilk zamanlar cok takiyordum, cok uzuluyordum, simdi cok daha iyiyim

biraz tutsa bile yetecek. 1 ay geçti toplasan 7-8 kere emmistir belki en fazla

belki değişir sonra sonra, bekliyorum, deniyorum bakalim.. dediklerin cok doğru cnm

Mamada alıyordu değil mi seninki olsun cnm saglik olsun...hic emmiyor mu peki
Kanguru için çok erken otekinlerden alsanız baglamalı olanlardan
Evet mama destegimiz var ve sagiyorum iste. 1 aydir toplamda 7-8 kere tutturablmisimdr belki. Biri de dun aksam oldu iste, cok mutlu oldum tuttu emdi diye, bakalim denemeye devam
Benim emzirdim dediğime bakma 5 dk biri 5 dk biri sonrası çığlık kıyamet mama gelene kadar
Bizde direkt tutma problemi var, tutup cekmeye baslasa devami gelecek ama krizlere giriyoruz bir türlü başlayamiyor sinirden
Cok geçmiş olsun bnm de doğum da mıyomum alındı 5 gun oldu ama ınanılmaz ayrım sancım var sağa sola donmek yatmak kalkmak ıskence 3. Doğumum dıgerlerı böyle degıldı. Kaç gün sürdü sukıntılarınız nasıl gectı. Doğum anımda zordu bnm
Cidden zor, normal Sezaryen hikayeleri ile alakasi yok. Herkes sakince çıkar ameliyattan ben bağırarak çıktım. Şuan 30. Gün 15-20 gün arası iyi olmaya başladım, ama hic geçmeyecek sanmistim. Simdi cok şükür iyiyim, zamanla biraz da hareketle, kahve agri kesici, antibiyotiklerle geçti bir şekilde ama inanilmaz zorlandim gerçekten

İnsallah sizin de en kısa surede gecsin gitsin, çocuklarla zor ama olabldgnce dinlenin.
Ben suan daha özlemedim

belki bir sure sonra anca olur
Aaah canım benim büyük geçmiş olsun.. Bununla gitsin, tekrarı benzeri olmasın ve hatta olanı biteni acı ağrı kısımlarını unut inşallah.. Sadece güzel anılar kalsın hatırlayacağın.. Ve en önemlisi de şu an iyi olmanız
Dön aramıza, topla kendini
Sag ol kuzumm. Amin insallah. Döndüm canim döndüm, onu yazdıktan sonra epey gun gecti ve artik cok daha iyiyim

cok şükr suan iyiyiz, gecti gitti insallah