• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar cuma günü leke geldi sonra daha bişey yok o günden beri sütüm azaldı ancak 4 5 saat emmezse doluyo göğüslerim aslında süt gelir emse ama emmiyo o zaman da ısırıyo napıcam bilmem mama aldık içmiyo

Bakici olacak canim
Benim gbi desene😟
Çok şükür bugün basmaya başladı diğer oğlumunda aktif ateşi vardı düşmüyordu acile götürdüm derecem bozukmış aklında olsun herkesin derece yüksek ölçüyormus bende neler düşündüm çok şükür bişey çıkmadı
Çok şükür cnm...bazen de evde çıkıyor hastaneye gdince düşüyor öyle de olabilir

Ben uyku eğitimine başlamıştım geçen ay, gündüz desteksiz uyuttum gece ağlayınca meme verdim doğal olarak çok zorladı süreç, cok ağlayınca 3.gün sonu pes ettim..kararlı ve tutarlı olmak lazım benim gibi yapmamak gerek o zmn güzel.sonuc alınıyor..
Şimdi ek.gida ile birlikte kaka, gaz sorunumuz başladı, gece sürekli uyanıyor gazi gelince ve meme istiyor bi kaç haftadır çok yoruyor beni gece milyon kez kalkıyoruz..keşke adam gibi eğitime uyup bu işi halletseydim böyle kötü gecelerde çok pişman oluyorum..
Yaaa pes mi ettin 😞 Mesajı şimdi okudum 😞

Bizim gece uykularımız kaçtı çok fenayım 3 gündür 🥲 artık 4 dişliyiz ve tripli
Alt 2 dişten sonra üst 2 diş mı çıkar bizim altlar yeni çıktı daha büyümediler ama sanki üstler de kaşınıyo uykuları sırma bi gecesi bi gecesine uymuyo
Yanı iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum. Şimdi geceleri milyon kez kalkıyoruz 🤦‍♀️
Aslında ben ağlatırım alışması için ama gerçekten sabır lazım ve evde başka kimse olmaması lazım karışıp duruyolar hepten karmaşık oluyo

Alt 2 dişten sonra üst 2 diş mı çıkar bizim altlar yeni çıktı daha büyümediler ama sanki üstler de kaşınıyo uykuları sırma bi gecesi bi gecesine uymuyo

Aslında ben ağlatırım alışması için ama gerçekten sabır lazım ve evde başka kimse olmaması lazım karışıp duruyolar hepten karmaşık oluyo
Bizim çıktı ne zamandır zorlanıyordu hemen patlamadı sürdü baya

Maşallah seninkide hızlı. Bizde de 6 dış var..gece uykusuna hiç belli olmuyor bir iyi bir kötü .iyi den kastım sadece iki üç kere kalkması🙄
Benimki baya baya sürünüyor..odanın dsina çıkıyor..tam emekleme de değil tam surunmede değil. Emekleme deniyor mu bilmiyorum ama baya yol katediyor maşallah 🧿 insan daha bı korkuyor minicik şeyi halıda görüp ağzına atma derdinde

Masallah 😊 dis icin masallah tabi 😊 uyku sizinde hep problem sanki dimi yanlis mi hatirliyorum 😕 bizim daha hic dis yok ya ben 1 yasinda bekliyorum bastan beri anneye ve ablaya cekerse diye 😁
Evet hep problemdi birkaç gün iyi oluyor ne güzel dinleniyorum sonra bi bakıyorum her saat kalkıyor. Dişler erken geldi valla geç gelsr iyi olurdu ama geldiler😅
Maşallah seninkide hızlı. Bizde de 6 dış var..gece uykusuna hiç belli olmuyor bir iyi bir kötü .iyi den kastım sadece iki üç kere kalkması🙄
Benimki baya baya sürünüyor..odanın dsina çıkıyor..tam emekleme de değil tam surunmede değil. Emekleme deniyor mu bilmiyorum ama baya yol katediyor maşallah 🧿 insan daha bı korkuyor minicik şeyi halıda görüp ağzına atma derdinde
Ooo 6 diş mi şimdi olmasın 😅 aynen iyiden kastım benimde o ama ara ara izin veriyor ona 😅 benimki hala ters gidiyo aslında dizinin üstünde duruyor ama dönerek her yere gitmeyr alıştı o daha kolayına geliyor sanırım 😂

Bu grupta bir sen bir ben 7 aydık uykuya hasretiz sanırım 😂.. ( birde sibelim84 vardı hatırladığım ama onunki uyuyordu yine sanki biraz) . geçen gün nasıl olduysa ilk uykusunu 4 saat kesintisiz uyudu benim bebek, sonra saat başı kalktı ama 4 saat uyudum yaa ertesi sabah bir mutluydum bi enerji doluydum. Tabi sadece bir kere oldu bu 🙈Anladımki benim tek sorunum kesintisiz 3-4 saat uyuyamamak. Bizimde 3. diş yolda , kendisi yok ama tribi çoktan geldi :)

Günaydın hanımlar, diş belirtisi midir bilmem, sacini kulağını çekip duruyor, gece uykularımız iyice kötü oldu uyanıyor 1 2 saat uyumuyor geri..huzursuz sürekli.. off bi çıkaydı şu disler

Bu grupta bir sen bir ben 7 aydık uykuya hasretiz sanırım 😂.. ( birde sibelim84 vardı hatırladığım ama onunki uyuyordu yine sanki biraz) . geçen gün nasıl olduysa ilk uykusunu 4 saat kesintisiz uyudu benim bebek, sonra saat başı kalktı ama 4 saat uyudum yaa ertesi sabah bir mutluydum bi enerji doluydum. Tabi sadece bir kere oldu bu 🙈Anladımki benim tek sorunum kesintisiz 3-4 saat uyuyamamak. Bizimde 3. diş yolda , kendisi yok ama tribi çoktan geldi :)
Ben de varım beni de alsaniza aranıza😔🤣🤣 iyi uyuyor dediğim gece iki üç kere kalkıyor...ben çoktan pes ettim yatağımda uyutuyorum emip uyuyor yorulmuyorum .ama eşim salonda ona üzülüyorum koltuk köşelerinde yatıyor zavallim

Back
X