2021 Mart ayı aşılama

Ama erken cumayı bekle benimde negatif çıktı cumartesiyi bekliycem tekrar yapicam ümitsiz olma yinede 14.gün net oluyo sonuç
12. Gundu bugün olsa çıkardı diye düşünüyorum neyse artık cuma regl olmasam tekrar yaparım canim

12. Gundu bugün olsa çıkardı diye düşünüyorum neyse artık cuma regl olmasam tekrar yaparım canim
Ben bugün doktoru aramıştım aşılamadan sonraki gün sayilmaya baslaniyomus haberin olsun cinimm bugün 11.gün oluyo senin .. benim de 10.gun

Arkadaşlar merhaba, bu ay biz de aşılama yaptırmaya karar verdik ve dün iğne tedavisine başlandı. Eşimin sperm sonuçları normal çıktı fakat ben hareketlilik ve kalite otanının daha artması ve dolayısıyla olumlu sonuç alma ihtimalıni arttırması açısından eşime bu süreçte bu amaca hizmet eden bir ilaç almak istiyorum. Sizin bu süreçte eşinize kullandırdığınız bir hap veya uyguladıgınız, önerebileceğiniz kürler var mı?

günaydın, benim eşimin bir önceki aşılamamızda sperm oranı çok düşüktü, doktorlar iki kez almasına rağmen hem ileri hareketli hem de normal sperm çok gelmemişti. tüp bebek tedavisi olduğumuz ve bir önceki aşılamamın hormonlarımın da yükselmemesinden dolayı başarısız olacağını düşündüğüm için çok önemsemedim ama eşim taktı o duruma. hiçbir ilaç almadan protein ağırlıklı sağlıklı beslendi, Omepa Q10 aldı, her gün yürüdük (5-6 km) ve stresten uzak kaldık, eşimin bu aşılamamızda yıkanmış ve ileri doğru hareketli spermi idealdi, doktor çok çok iyi dedi hatta. inş hayırlısıyla pozitif sonucu da alırız. amin:)

Sizin adınıza çok sevindim. Yaşam şekli herşeyi çok etkiliyor gerçekten. Bu aralar biz de tam olarak sizin anlattığınız gibi yaşıyoruz aslında umarım bizim için de bir faydası olur. Inşallah iyi haberlerinizi alırız.

Eğer bir ileri hareketliliğinde ve morfolojisinde sıkıntı yoksa ilaç kullanmanıza gerek yok dr vermediyse tabi ve kullanınlan ilaç hemen etki etmiyor sperm 3 ayda bir kendini yeniliyormuş öyle bir döngüsü varmış yani şuan alınacak bir ilaç hemen etki etmeyebilir ki bazı ilaçlar yan etki yapıp düşürüyormuş benim eşimde hareket problemi olduğu için konuyu araştırmıştık. Bize doğal yoldan artırmak için keçi boynuzu suyunu tavsiye etmişti ürolog onu tavsiye ederim ama o da en az 7 gün tam kullanımda etkisini gösteriyormuş. Birde yıkanmış sperm sayısı 5 milyon ve üstüyse sıkıntı yapmayın allahın izniyle olur.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Neden o kadar geç çıkıyor kan sonucu?

Kızlar cuma günü aşılamanın 11. Günü kan testi yaptırsam çok mu erken olur? Çok merak ediyorum pazartesi yapmam lazım normalde ama geçmiyor sanki günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…