- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
12. Gundu bugün olsa çıkardı diye düşünüyorum neyse artık cuma regl olmasam tekrar yaparım canimAma erken cumayı bekle benimde negatif çıktı cumartesiyi bekliycem tekrar yapicam ümitsiz olma yinede 14.gün net oluyo sonuç
Ben bugün doktoru aramıştım aşılamadan sonraki gün sayilmaya baslaniyomus haberin olsun cinimm bugün 11.gün oluyo senin .. benim de 10.gun12. Gundu bugün olsa çıkardı diye düşünüyorum neyse artık cuma regl olmasam tekrar yaparım canim
Evet canm saymazsak 11 gün oluyor bakalım hayırlısıBen bugün doktoru aramıştım aşılamadan sonraki gün sayilmaya baslaniyomus haberin olsun cinimm bugün 11.gün oluyo senin .. benim de 10.gun
Rabbim ol derse olur cnm bunda olmazsa bidaha deneriz ıkimizde allah var gam yokEvet canm saymazsak 11 gün oluyor bakalım hayırlısı
Öyle tabi canım Rabbim hayırlısını versin inşallahRabbim ol derse olur cnm bunda olmazsa bidaha deneriz ıkimizde allah var gam yok
Sende her hangi ağrı falan varmi cnm benim göğüslerim şişti biraz hafifte ağrı varÖyle tabi canım Rabbim hayırlısını versin inşallah
Yok canım sadece ilk 2 gün kasık ağrım vardı şimdi bişey yok inşallah hamileliktendir seninSende her hangi ağrı falan varmi cnm benim göğüslerim şişti biraz hafifte ağrı var
Insallah canimYok canım sadece ilk 2 gün kasık ağrım vardı şimdi bişey yok inşallah hamileliktendir senin
Her gün test yapıyor musunInsallah canim
Yok vazgeçtim cuma yapcam bide cumartesi yaparım duruma göre kan vericemHer gün test yapıyor musun
Ben de regl olmazsam cuma yapicamYok vazgeçtim cuma yapcam bide cumartesi yaparım duruma göre kan vericem
Inşallah hamilesindir çok istiyorum herkes dogursunBen de regl olmazsam cuma yapicam
Ay canim insallah sen de hamilesindirInşallah hamilesindir çok istiyorum herkes dogursun
Aminn insallahAy canim insallah sen de hamilesindirAllah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
günaydın, benim eşimin bir önceki aşılamamızda sperm oranı çok düşüktü, doktorlar iki kez almasına rağmen hem ileri hareketli hem de normal sperm çok gelmemişti. tüp bebek tedavisi olduğumuz ve bir önceki aşılamamın hormonlarımın da yükselmemesinden dolayı başarısız olacağını düşündüğüm için çok önemsemedim ama eşim taktı o duruma. hiçbir ilaç almadan protein ağırlıklı sağlıklı beslendi, Omepa Q10 aldı, her gün yürüdük (5-6 km) ve stresten uzak kaldık, eşimin bu aşılamamızda yıkanmış ve ileri doğru hareketli spermi idealdi, doktor çok çok iyi dedi hatta. inş hayırlısıyla pozitif sonucu da alırız. amin:)Arkadaşlar merhaba, bu ay biz de aşılama yaptırmaya karar verdik ve dün iğne tedavisine başlandı. Eşimin sperm sonuçları normal çıktı fakat ben hareketlilik ve kalite otanının daha artması ve dolayısıyla olumlu sonuç alma ihtimalıni arttırması açısından eşime bu süreçte bu amaca hizmet eden bir ilaç almak istiyorum. Sizin bu süreçte eşinize kullandırdığınız bir hap veya uyguladıgınız, önerebileceğiniz kürler var mı?
günaydın, benim eşimin bir önceki aşılamamızda sperm oranı çok düşüktü, doktorlar iki kez almasına rağmen hem ileri hareketli hem de normal sperm çok gelmemişti. tüp bebek tedavisi olduğumuz ve bir önceki aşılamamın hormonlarımın da yükselmemesinden dolayı başarısız olacağını düşündüğüm için çok önemsemedim ama eşim taktı o duruma. hiçbir ilaç almadan protein ağırlıklı sağlıklı beslendi, Omepa Q10 aldı, her gün yürüdük (5-6 km) ve stresten uzak kaldık, eşimin bu aşılamamızda yıkanmış ve ileri doğru hareketli spermi idealdi, doktor çok çok iyi dedi hatta. inş hayırlısıyla pozitif sonucu da alırız. ami
günaydın, benim eşimin bir önceki aşılamamızda sperm oranı çok düşüktü, doktorlar iki kez almasına rağmen hem ileri hareketli hem de normal sperm çok gelmemişti. tüp bebek tedavisi olduğumuz ve bir önceki aşılamamın hormonlarımın da yükselmemesinden dolayı başarısız olacağını düşündüğüm için çok önemsemedim ama eşim taktı o duruma. hiçbir ilaç almadan protein ağırlıklı sağlıklı beslendi, Omepa Q10 aldı, her gün yürüdük (5-6 km) ve stresten uzak kaldık, eşimin bu aşılamamızda yıkanmış ve ileri doğru hareketli spermi idealdi, doktor çok çok iyi dedi hatta. inş hayırlısıyla pozitif sonucu da alırız. amin:)
Eğer bir ileri hareketliliğinde ve morfolojisinde sıkıntı yoksa ilaç kullanmanıza gerek yok dr vermediyse tabi ve kullanınlan ilaç hemen etki etmiyor sperm 3 ayda bir kendini yeniliyormuş öyle bir döngüsü varmış yani şuan alınacak bir ilaç hemen etki etmeyebilir ki bazı ilaçlar yan etki yapıp düşürüyormuş benim eşimde hareket problemi olduğu için konuyu araştırmıştık. Bize doğal yoldan artırmak için keçi boynuzu suyunu tavsiye etmişti ürolog onu tavsiye ederim ama o da en az 7 gün tam kullanımda etkisini gösteriyormuş. Birde yıkanmış sperm sayısı 5 milyon ve üstüyse sıkıntı yapmayın allahın izniyle olur.Arkadaşlar merhaba, bu ay biz de aşılama yaptırmaya karar verdik ve dün iğne tedavisine başlandı. Eşimin sperm sonuçları normal çıktı fakat ben hareketlilik ve kalite otanının daha artması ve dolayısıyla olumlu sonuç alma ihtimalıni arttırması açısından eşime bu süreçte bu amaca hizmet eden bir ilaç almak istiyorum. Sizin bu süreçte eşinize kullandırdığınız bir hap veya uyguladıgınız, önerebileceğiniz kürler var mı?
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Neden o kadar geç çıkıyor kan sonucu?Aşılama günü sayılmıyosa bugün 12. Gün sabah kan verdim dün evdeki test negatifti bide kanda negatifi göreyimde adete kadar içimde kalmasınsonuç 3gün sonra dedi ama netten bakarım yarın çıkar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?