2021 Mart ayı aşılama

Bnm bugün ikinci günüm sadece ni harekette ağrıo başka da ağrı yok sizi yok eskiden çatlatma ignesinden sonra agrim çok olurdu yanlış mı yaptm iğneyi anlamadm ki
Hiç öyle düşünmeyin doğru yapmışsınızdır. Ben ilk başlarda kolumdan yaptırıyordum göbekten korkuma. Ağrı olmaz belki de normali budur olumsuz düşünmeyin hiç

Herkes merhaba kısaca sürecimden bahsedeceğim ilk önce. Bu ay tam bir yıl oldu çocuk isteğimiz. 29 yaşındayım. Bebek düşünmeden önce gerekli tüm tahlillerimi yaptırmıştım herhangi bir sıkıntım çıkmamıştı. Bir 4 ay kadar sonra eşim gitti dr a onun ileri sprem hareketliliği biraz düşük çıktı ilaç vs verdiler sınıra geldi daha sonra yaklaşık 3 aylık tedaviden sonra dr u aşılama deneyebilirsiniz demiş. Bizde yaptıralım diye ben adetimin 3. Günü dr gittim araştırma hastanesinde saçma sapan bir yerdi benim prolatin 40 çıktı bu değerler çocuk olmaz 5 ay korun dedi bir ilaç verdi yolladı eşimin sorunundan bile bahsetmeden. Bunun üzerine araştırma yaptık başkent üniversitesi hastanesi Hulusi Zeyneloğlu na gitmeye karar verdik. Gittik testler yapıldı bişey çıkmadı yine hsg için gün verildi hsg sonucuna göre 2 ay daha müddet verdi dr ama yine olmayınca 19 Şubatta aşılama tedavisine başladık. Gonal f 450 kullandım muayneler oldu arada en son 25 şubatta gittim 12 mm olmuş yumurtalar bir tahlilim yüksek çıktı için cuma tekrar e2 diye bir değer için tahlil istedi. Bu arada şehir dışından gittik geldik. E2 sonucum dahada yükseldiği için 27 sinde çatlama iğnesi vurmamı söylediler. En yumurtalar kaç mm di bilmiyorum yani. 1 mart sabahı eşim tahlil verdi bende yaklaşık 39 saat 30. Dakikada aşılama oldum. O gün kasıklarım çok ağrıdı ertesi günüde baya ağrıdı. Yaklaşık 3-4gün böyle devam etti sonra bir ağrım vs kalmadı göğüs şişliğim indi ben hep olmadı diyordum. 9. Unu günü olması lazım bacaklarım ağrıdı kasığıma doğru o günden sonra adet belirtileri başladı ve umudum tamamen bitti. Ateşim çıkıyordu arada özellikle akşam ve geceleri. Son 4-5 gündür sabah 5-6 gibi idrara çıkmaya başladım hiç adetim olmucak gibi. Ama herşey adet belirtisi ben adet olmadan bir iki gün önce ishal olurum onu oldum. 15 inde sabah ani göğüs ağrısı ve idarara sıkışık uyadım dün her an olcak gibiydim bu sabah uyandığımda çok rahattım bir tek tuvaletim vardı neyse ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı tabi şaşırdım sonra kan tahlili yaptırdım onunda sonucu güzel çıktı. Uzun oldu biraz ama inşallah isteyen uğraşan herkese nasip olur sağlıklı bir şekilde devam etsin kucaklarımıza alalım inşallah

Şunu yazmayı unutmuşum bende adet öncesi akıntı olurdu ama bu sefer sadece progesteronu kullandıktan bir iki saat sonra oldu onun dışında olmadı. Bir iki kere sadece hafif sarımtırak akıntı gördüm.

Şunu yazmayı unutmuşum bende adet öncesi akıntı olurdu ama bu sefer sadece progesteronu kullandıktan bir iki saat sonra oldu onun dışında olmadı. Bir iki kere sadece hafif sarımtırak akıntı gördüm.
Rabbim kucağına almayı da nasip eylesin zor bi süreç inşallah bizde olumlu sonuçlar alırız

Hayırlı olsun canım kaçıncı günde yaptın testini değerin kaç çıktı

Canımm çok sevindim Allahım hayırlı etsin kucağına aldırsın inşallah ben sana şeyi sorayım, ben de aşılama yaptırdım 6. Günü bugün ama dediğin gibi ilk 2-3 gün göğüslerim ağrıdı karnım filan ağrıdı sonra geçti, ne göğüs ağrısı kaldı ne bir şey, tüm umutlarım sönüyor yavaş yavaş, sende de böyle olmuş muydu, kaşık ağrısı 9. Günü başladı demişsin öncesinde olmamış mıydı

Hayırlı olsun canım kaçıncı günde yaptın testini değerin kaç çıktı
16. Günden yaptım 850 değerde dr progesterona devam etme dedi bu arada. Teşekkür ederim inşallah sizlerinde olur. Bu arada size nacizane tavsiyem test yapmak için acele etmeyin moralinizi bozmayın. Ben önceki aylarda hamilemiyim acaba diyip bir kaç defa adet öncesi test yaptım çok gereksiz bir şeymiş bu seferde test yapmak içimden gelmedi ama hamileymişim bu işler garip gerçekten.

Çok çok Amin canım Hayırlı olsun inşallah güzel devam eder gebeliğin darısı bizlere inşallah

Yok hayır olmadı bir tek 9. Günde oldu bir kaç saat sonra o da bitti biraz karın ağrısı kaldı o da ara ara devam ediyor bugün var kasık ağrısı o da biraz ayakta kaldım hastane işlerinden ondandır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…