Canm ben test yaptm sen yaptn miYok yapmadim cnm erken daha diye düşünüyorum aşılamada farklı olur belki testleri aldim duruyo
Ne cıktı canimCanm ben test yaptm sen yaptn mi
Canm ben test yaptm sevinsemmi uzulsem mi bilemedim cok silik belli etmeyecek sekilde bir cizgi cikti ama bakalm hayrlisiInsallah cnm sen fazla aldıysan yap bi tane benden bi gün önceydi senin
Benim iğne etkisi Geçmiş dün yaptim tek çizgiydi şimdi günümü bekleyip bi daha yapicam fotoğrafını atabilirmisinCanm ben test yaptm sevinsemmi uzulsem mi bilemedim cok silik belli etmeyecek sekilde bir cizgi cikti ama bakalm hayrlisi
Hic belli etmeyecek sekilde bir cizgi ciktiNe cıktı canim
Benim şimdi yazdım altına dosya ekle var canim ona bas ekle cevaplaya baş cnmCanm ben burdan foto atmasini bilmiyorm
Canm ben burdan foto atmasini bilmiyormBenim iğne etkisi Geçmiş dün yaptim tek çizgiydi şimdi günümü bekleyip bi daha yapicam fotoğrafını atabilirmisin
Ayy çok sevindim inşallah kanda da çıkarBu sabah idrar testi yaptım açıkcası beklemiyordum ama pozitif çıktı. Bugün birde kan testi vereceğim o zaman netleşir detayları kan testine göre yazarım. İnşallah sizlerde idrar testinde pozitif görürsünüz ve gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde ilerler ilk defa gördüm açıkcası şu an çok garibim.
Yaaa canım çok çok sevindim senin adına Allah'ım sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğin Allah'ım darısı burdaki bekleyen herkese böyle güzel sonuç almayı nasip ederBu sabah idrar testi yaptım açıkcası beklemiyordum ama pozitif çıktı. Bugün birde kan testi vereceğim o zaman netleşir detayları kan testine göre yazarım. İnşallah sizlerde idrar testinde pozitif görürsünüz ve gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde ilerler ilk defa gördüm açıkcası şu an çok garibim.
11. Gun canmPapilio23 bugün kaçıncı gün aşılamanın
Benim şimdi yazdım altına dosya ekle var canim ona bas ekle cevaplaya baş cnm
Harika bi haberBu sabah idrar testi yaptım açıkcası beklemiyordum ama pozitif çıktı. Bugün birde kan testi vereceğim o zaman netleşir detayları kan testine göre yazarım. İnşallah sizlerde idrar testinde pozitif görürsünüz ve gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde ilerler ilk defa gördüm açıkcası şu an çok garibim.
Canım yarın yine yap, daha belirginleşir de süper olur, ama ben var gibi gördüm, önemli olan daha da belirginleşerek devam etmesi.ins öyle olur
Erken gebelik testimi cnm biraz var gıbı
Amiiin gönlüne göre versin canm rabbimArkadaşlar merhabaBen de bugün tüp bebek merkezine gittim. Diğer ay adet olunca tüp bebeğe başlayacağız inşallah Mükemmel bir doktor buldum enerjimiz tuttu inşallah güzel bir tedavi olur ve kavuşuruz hayalimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?