- 21 Ağustos 2019
- 94
- 58
- 88
inşallah artış olacak:)Akşam tekrar vereceğim artış olur inşallah..opmazsa önümüzdeki baharlara bakalım hrpimiz☺
Inşallah: )inşallah artış olacak:)
Kızlar inşallah hakinizda hayırlısı olur ya vardır Rabbimin bir bildiği umudumuzu kaybetmeyinBenim şimdi çıktı. 0,18senin yine yüksekmiş. Benim bu kadar düşük olmasına rağmen idrarda silik pozitiflik oluyor. Allah'tan oraya umut bağlamadım:) hayırlısı olsun ikimiz için de. Kısmetimizde bu ay yokmuş
Bu arada senin olabilir bir hafta varken umutsuzluğa kapılma. Bir günde değişiyor değerler. O yüzden stres olmadan gununu bekle bence
Amin İnşallah... benim bekleyecek zamanım olmadığı için ilk adetle tekrardan tedavi başlayacak... hayırlısı hayırlı zamanda olsun:)Kızlar inşallah hakinizda hayırlısı olur ya vardır Rabbimin bir bildiği umudumuzu kaybetmeyin
Hayırlısı olsun canm beklemekten yorulduk cidden hepimiz rabbim büyük en yakın zamanda evlat nasip etsin rabbim sana ve tüm isteyen herkeseAmin İnşallah... benim bekleyecek zamanım olmadığı için ilk adetle tekrardan tedavi başlayacak... hayırlısı hayırlı zamanda olsun:)
seni bekliyoruz Toprak, inşallah güzel haberler alacağız senden. amin:)
Amin canım insallah olumlu olur son şansım çünkü eğer olmazsa tüp bebek için ugrasicam rabbim daha fazla uğraştırma dan hepimize versin inşallahAmin İnşallah... benim bekleyecek zamanım olmadığı için ilk adetle tekrardan tedavi başlayacak... hayırlısı hayırlı zamanda olsun:)
seni bekliyoruz Toprak, inşallah güzel haberler alacağız senden. amin:)
Amin canım inşallahHayırlısı olsun canm beklemekten yorulduk cidden hepimiz rabbim büyük en yakın zamanda evlat nasip etsin rabbim sana ve tüm isteyen herkese
Belirtilerin var mı canm acaba hamile kalanların veya kalmayanlarin belirtileri nelerAmin canım inşallah
Canım benim miğdem yanıyor nedenini anlamış değilim ne yesem geçmedi ara ara gelen kaşık ve bel ağrım var birde o kadar ama benim geç yumurtam çatladı yani adetin 4.gunu iğne kullanmaya başladım 17. Günü ise asilama oldum onun için belirtiye takılıyorum pekBelirtilerin var mı canm acaba hamile kalanların veya kalmayanlarin belirtileri neler
Bel ve kasık sızısı bende de varCanım benim miğdem yanıyor nedenini anlamış değilim ne yesem geçmedi ara ara gelen kaşık ve bel ağrım var birde o kadar ama benim geç yumurtam çatladı yani adetin 4.gunu iğne kullanmaya başladım 17. Günü ise asilama oldum onun için belirtiye takılıyorum pek
İnşallah canım inşallah tuttunmuslardirBel ve kasık sızısı bende de varbaşka da bi belirti yok midem yanio ama zaten sıkıntılı bnm o yüzden onu hamilelige yoramıyorum ... progesteron kullanio musun sen o mu yapio acaba ınşallah tutmusturda ondandır bu sıkıntılarımız
Arkadaşlar bence belirtilere çok takilip kafa yormayin kimisi belirtisiz hamileyken kimisi belirtildi regl oluyor.Bel ve kasık sızısı bende de varbaşka da bi belirti yok midem yanio ama zaten sıkıntılı bnm o yüzden onu hamilelige yoramıyorum ... progesteron kullanio musun sen o mu yapio acaba ınşallah tutmusturda ondandır bu sıkıntılarımız
ÇOK doğru söylüyosun ama istemsizce heryerde belirti arıyorum kendimde öyle ki bi belirti okuyunca ertesi gün yaşıyorumArkadaşlar bence belirtilere çok takilip kafa yormayin kimisi belirtisiz hamileyken kimisi belirtildi regl oluyor.
Hahaha valla bana da 31 önde gel dedi ama ben dayanamayıp aldım pazar günü yapicamDoktor 30unda gel ddi sanırım 15. Gün oluo o gün... evde test yapmaya hiç cesaretim yok çok yoruldum o tek çizgiden evde yapsam da yine de umudumu kaybedemiyorum o yüzden hastaneyi beklicem kesin sonuç olsun die
Benim ilk yapılan aşılama ile ikinci aşılama arasında dağlar kadar fark varArkadaşlar bence belirtilere çok takilip kafa yormayin kimisi belirtisiz hamileyken kimisi belirtildi regl oluyor.
Canım bugün berat kandili bol bol dua et insallah daha erken olduğu için çıkmamıştır sen yinede git pazartesi kan testi ver umudunu kaybetme Allah büyük inşallah emeklemiz boşa çıkmaz biran önce kavuşuruz hayallerinizeGunaydın herkese. Az evvel regli oldum, pazartesi test olacaktım ama luzumu yok artık sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?