2021 Mart ayı aşılama

Kızlar inşallah hakinizda hayırlısı olur ya vardır Rabbimin bir bildiği umudumuzu kaybetmeyin

Kızlar inşallah hakinizda hayırlısı olur ya vardır Rabbimin bir bildiği umudumuzu kaybetmeyin
Amin İnşallah... benim bekleyecek zamanım olmadığı için ilk adetle tekrardan tedavi başlayacak... hayırlısı hayırlı zamanda olsun:)
seni bekliyoruz Toprak, inşallah güzel haberler alacağız senden. amin:)

Hayırlısı olsun canm beklemekten yorulduk cidden hepimiz rabbim büyük en yakın zamanda evlat nasip etsin rabbim sana ve tüm isteyen herkese

Amin canım insallah olumlu olur son şansım çünkü eğer olmazsa tüp bebek için ugrasicam rabbim daha fazla uğraştırma dan hepimize versin inşallah

Belirtilerin var mı canm acaba hamile kalanların veya kalmayanlarin belirtileri neler
Canım benim miğdem yanıyor nedenini anlamış değilim ne yesem geçmedi ara ara gelen kaşık ve bel ağrım var birde o kadar ama benim geç yumurtam çatladı yani adetin 4.gunu iğne kullanmaya başladım 17. Günü ise asilama oldum onun için belirtiye takılıyorum pek

Bel ve kasık sızısı bende de var başka da bi belirti yok midem yanio ama zaten sıkıntılı bnm o yüzden onu hamilelige yoramıyorum ... progesteron kullanio musun sen o mu yapio acaba ınşallah tutmusturda ondandır bu sıkıntılarımız

İnşallah canım inşallah tuttunmuslardir progestan fitil olarak kullanıyorum pazar günü aşılamanın 11 günü olucak test yapmak istiyorum ama kararsızım senin kaçıncı günün test yapıcak misin ?

Doktor 30unda gel ddi sanırım 15. Gün oluo o gün... evde test yapmaya hiç cesaretim yok çok yoruldum o tek çizgiden evde yapsam da yine de umudumu kaybedemiyorum o yüzden hastaneyi beklicem kesin sonuç olsun die

Arkadaşlar bence belirtilere çok takilip kafa yormayin kimisi belirtisiz hamileyken kimisi belirtildi regl oluyor.

Doktor 30unda gel ddi sanırım 15. Gün oluo o gün... evde test yapmaya hiç cesaretim yok çok yoruldum o tek çizgiden evde yapsam da yine de umudumu kaybedemiyorum o yüzden hastaneyi beklicem kesin sonuç olsun die
Hahaha valla bana da 31 önde gel dedi ama ben dayanamayıp aldım pazar günü yapicam inşallah tutunmuş olur bebislerimiz de uğraşmayız daha fazla

Arkadaşlar bence belirtilere çok takilip kafa yormayin kimisi belirtisiz hamileyken kimisi belirtildi regl oluyor.
Benim ilk yapılan aşılama ile ikinci aşılama arasında dağlar kadar fark var migdem bulaniyordu Kaşık ağrım vardı birde az az gelen lekelen var kendimce onu yerleşme kanaması olarak gördüm ama sonu hüsran olmuştu bu sefer hiç birşey yok diyebilirim sadece migdem yanıyor ve arada kasik ağrım var kısa süreli oda

Gunaydın herkese. Az evvel regli oldum, pazartesi test olacaktım ama luzumu yok artık sanıyorum.
Canım bugün berat kandili bol bol dua et insallah daha erken olduğu için çıkmamıştır sen yinede git pazartesi kan testi ver umudunu kaybetme Allah büyük inşallah emeklemiz boşa çıkmaz biran önce kavuşuruz hayallerinize

Merhaba kızlar aranızda duphaston kullanan var mı? Mide şikayetiniz oluyor mu kullanırken. Ben reflü oldum da acaba ondan mıdır?

Günaydın kızlar bugün 11 günü ve erken gebelik testi vardı elimde yaptım kocaman tek çizgi Çarşamba günü doktora gidicem tek düşündüğüm benim zaten Adetten sonra geç aşılama yapıldı daha erken belki diğe kendimi kandırmaya devam ediyorum hakkımız da hayırlısı neyse o olsun inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursun tez zamanda kızlar benim artık tüp bebek ama çok yoruldum devam edermiyim emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…