2021 Mart ayı aşılama

Amin canım bir yerde de okumadım ben ama ne yesem içsem geçmiyor hiç miğdemin yanması 1 aşılamada hiç böyle birşey yasamamistim
Ayy hadi ınşallah o zaman belirtidir ya belki de ...ben sandm ki buradakilern dediklerini yaşamıyorum diye üzülüyorsun mide yanman inşallah bebiş içindir

Hadi inşallah haber ver mutlaka

Böyle aşılaması tutanları gördükçe kendim olmuş kdar seviniyorum verilen emeğin sabrın karşılığını bizde alırız inşallah. Sağlıklı huzurlu hamilelik geçirirsin inşallah bana umut oldun bende 8 martta aşılama oldum. 12. Gün idrar testi tamamen negatifti bütün moralim bozuldu yarın kan vermem lazım ama hiç umudum yok hayırlısı. Yazdıkların yinede biraz umut oldu sağol

İdrar testine gerçekten de güven olmuyor. İnşallah sende hamilesindir ama değilsende üzülme kaç kere yaptırdın bilmiyorum ama bütün doktorlar mutlaka 3 kere yaptırın diyorlar.

İdrar testine gerçekten de güven olmuyor. İnşallah sende hamilesindir ama değilsende üzülme kaç kere yaptırdın bilmiyorum ama bütün doktorlar mutlaka 3 kere yaptırın diyorlar.
Sağol cevabın için. Ben ilk kez yaptırdım. Peki adet aşılamadan kaç gün sonra olur bilginiz var mı

Ay canımm coook cok sevindim dualarımız seninle

Canım naptın merak ettim yarın büyük gün evde test fln yaptın mı ? Hadi hayırlısıyla güzel haberler ver

Canım naptın merak ettim yarın büyük gün evde test fln yaptın mı ? Hadi hayırlısıyla güzel haberler ver
Canım benim evde yaptığım sonuçlar hep aynı. Aşırı ötesi silik ikinci çizgi. Galiba adet oncesi dönemim olduğu için böyle çıkıyor ya da benim vücut az da olsa yalancı HCG üretiyor
Artık yarın testi yapıp normal hayatıma döneceğim

Bence mutlaka bi hastaneye git varsa gebelik bi bakılır artış oranına gereken bisey varsa yapılır belki

Hadi inşallah canım yarın test sonucunu öğrenince haber ver olmasa silikte olsa çıkmaz canım emin ol

Kan verdim sonuç bekliyorum. Sonucun %95 negatif olacağını biliyorum ama ona rağmen değerleri görünce negatifte üzülecegimi de biliyorum

Kan verdim sonuç bekliyorum. Sonucun %95 negatif olacağını biliyorum ama ona rağmen değerleri görünce negatifte üzülecegimi de biliyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bende sabah aldım sonucumu adetime 1 hafta varken yaptırdım 1.81 çıktı negatif galiba

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bende sabah aldım sonucumu adetime 1 hafta varken yaptırdım 1.81 çıktı negatif galiba
Benim şimdi çıktı. 0,18 senin yine yüksekmiş. Benim bu kadar düşük olmasına rağmen idrarda silik pozitiflik oluyor. Allah'tan oraya umut bağlamadım:) hayırlısı olsun ikimiz için de. Kısmetimizde bu ay yokmuş
Bu arada senin olabilir bir hafta varken umutsuzluğa kapılma. Bir günde değişiyor değerler. O yüzden stres olmadan gununu bekle bence

Son düzenleme:
Akşam tekrar vereceğim artış olur inşallah..opmazsa önümüzdeki baharlara bakalım hrpimiz☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…