- 13 Mart 2021
- 70
- 35
- 8
- 31
Erken yapmışsın canm ama bence ya 14 gün yapsaydın bari rabbim pozitife çevirsin inşallahGünaydın kızlar bugün 11 günü ve erken gebelik testi vardı elimde yaptım kocaman tek çizgiÇarşamba günü doktora gidicem tek düşündüğüm benim zaten Adetten sonra geç aşılama yapıldı daha erken belki diğe kendimi kandırmaya devam ediyorum hakkımız da hayırlısı neyse o olsun inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursun tez zamanda kızlar benim artık tüp bebek ama çok yoruldum devam edermiyim emin değilim
İnşallah canım inşallah merakima yenik düştüm yaptım yapmasaydim keşke ama dediğin gibi insallah pozitif olurErken yapmışsın canm ama bence ya 14 gün yapsaydın bari rabbim pozitife çevirsin inşallah
Allah'ım tez vakitte bizlere çifter çifter nasip etsin canım sıkma canını çok zor biliyorum ama herşeyde vardır bir hayırNegatif aldm bugün adetimi bekliyorum artık hayırlısı inşallah sizler pozitifi görürsünüz
Aynen canım herşeyin hayırlısı rabbim gönlümüze göre versinBoşuna aşılamayla uğraşmış gibi hissediyorum tüp bebek düşünüyorum artık ama maddi olarak yipratcagi için merkez arayışına giricem nasip hayırlısı
Benim biraz ümidim kırıldı. Neredeyse ağlıcaktım ama eşimin moralini bozmak istemiyorum, sanırım bir daha denemeyeceğim cunku olmaması, olacak umidinin kaybolması kadar incitmemişti beni. Dolu dolu regli oldum günlerdir, test yaptırmaya gerek oldugunu dusunmuyorum artık.Canım bugün berat kandili bol bol dua et insallah daha erken olduğu için çıkmamıştır sen yinede git pazartesi kan testi ver umudunu kaybetme Allah büyük inşallah emeklemiz boşa çıkmaz biran önce kavuşuruz hayallerinize
Ahh çok iyi anlıyorum seni inan çok zor bir durum çok yipraniyoruz ama biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kalmış birşey isyan etme sakın biraz ara ver bir dinlen hem fiziksel hem ruhsal olarak ama isyan etme sakınBenim biraz ümidim kırıldı. Neredeyse ağlıcaktım ama eşimin moralini bozmak istemiyorum, sanırım bir daha denemeyeceğim cunku olmaması, olacak umidinin kaybolması kadar incitmemişti beni. Dolu dolu regli oldum günlerdir, test yaptırmaya gerek oldugunu dusunmuyorum artık.
Bir kez de devlette sene rapor icin iyi olurbnede öyle yapmayı dusunuyorumAynen canım herşeyin hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin
Canım benim zaten devlet Hastanesi'nde öldü tedavim 2 denememdi ama oda olmadıBir kez de devlette sene rapor icin iyi olurbnede öyle yapmayı dusunuyorum
Hayirli olsun, sağlikla geçer hamileliğiniz inşallahKızlar benim sonuç pozitif
Cok teşekkür ederim aminHayirli olsun, sağlikla geçer hamileliğiniz inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar benim sonuç pozitif
Hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar benim sonuç pozitif
Amin canım sag ol :)Hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sag ol canım cok fazla gazım ve gögüs hassasiyetim vardı canım damar damardı gögüslerimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahneler yaşadınız biraz anlatır mısınız
Benim aşılama gününden sonra ki günden beri alt karında adet olacakmış gibi sancı var. Rahatsız etmiyor ama. Başka da hiç belirti yok. Daha önceki aşılamalarda görmediğim bişeydi. Buna benzer bişey oldu mu diye merak etmiştimSag ol canım cok fazla gazım ve gögüs hassasiyetim vardı canım damar damardı gögüslerim
Aynı durum bende de oldu canım beklemek hem zor hemde yorucu olsun sürekli meryem süresini okuBenim aşılama gününden sonra ki günden beri alt karında adet olacakmış gibi sancı var. Rahatsız etmiyor ama. Başka da hiç belirti yok. Daha önceki aşılamalarda görmediğim bişeydi. Buna benzer bişey oldu mu diye merak etmiştimbeklemek çok yorucu
Okuyorum canım teşekkür ederimAynı durum bende de oldu canım beklemek hem zor hemde yorucu olsun sürekli meryem süresini oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?