2021 Mart ayı aşılama

Erken yapmışsın canm ama bence ya 14 gün yapsaydın bari rabbim pozitife çevirsin inşallah

Negatif aldm bugün adetimi bekliyorum artık hayırlısı inşallah sizler pozitifi görürsünüz
Allah'ım tez vakitte bizlere çifter çifter nasip etsin canım sıkma canını çok zor biliyorum ama herşeyde vardır bir hayır Bende ümitli değilim ya artık bekliyorum yinede Çarşamba gününü

Boşuna aşılamayla uğraşmış gibi hissediyorum tüp bebek düşünüyorum artık ama maddi olarak yipratcagi için merkez arayışına giricem nasip hayırlısı

Benim biraz ümidim kırıldı. Neredeyse ağlıcaktım ama eşimin moralini bozmak istemiyorum, sanırım bir daha denemeyeceğim cunku olmaması, olacak umidinin kaybolması kadar incitmemişti beni. Dolu dolu regli oldum günlerdir, test yaptırmaya gerek oldugunu dusunmuyorum artık.

Ahh çok iyi anlıyorum seni inan çok zor bir durum çok yipraniyoruz ama biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kalmış birşey isyan etme sakın biraz ara ver bir dinlen hem fiziksel hem ruhsal olarak ama isyan etme sakın 2saat önce bende regli oldum carsamba günü hastaneye gidip sadece evraklarimı alıp eve gelicem ara vericem bende Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin canım inşallah bizde birgün tüm bu emeklerimizin karşılığını alicaz inşallah rabbim daha fazla aratmasın

Sag ol canım cok fazla gazım ve gögüs hassasiyetim vardı canım damar damardı gögüslerim
Benim aşılama gününden sonra ki günden beri alt karında adet olacakmış gibi sancı var. Rahatsız etmiyor ama. Başka da hiç belirti yok. Daha önceki aşılamalarda görmediğim bişeydi. Buna benzer bişey oldu mu diye merak etmiştim beklemek çok yorucu

Aynı durum bende de oldu canım beklemek hem zor hemde yorucu olsun sürekli meryem süresini oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…