2021 Mart ayı aşılama

Merhaba bugun tekrar idrar testi yaptım silik çizgi ama kanda negatif çıktı böyle birşey yaşayan var.mi

Merhaba arkadaşlar ben de bir kere tüp benek denemesi yaptırdım olmadı şimdi tıp fakültesinde aşılama sürecine başladım iğneleri vuruluyorum umudum yok ama ben tüp benek raporu için başvurdum

Bende adetimi bekliyorum mart ayında aşılamam olucak ama nasıldır nedir hiç bilmiyorum heyecanda çok neler olucak ne biticek tecrübesi olanlar tavsiyesi olanlar iletirse süper olur 😊

Merhaba arkadaşlar ben de bir kere tüp benek denemesi yaptırdım olmadı şimdi tıp fakültesinde aşılama sürecine başladım iğneleri vuruluyorum umudum yok ama ben tüp benek raporu için başvurdum
Umudunu kaybetme hep olur diye dusun bnde senin gibiym dusunmemeye calisiyorm tevvekul allhtn umudunu kaybetme canm bnm

Hakkınızda hayırlısı inşallah bu vesile olur

Hepinize hayirli aksamlar kizlar bende dun asilama yaptirdim insallah guzel sonuc alirim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun inşallah

bende de klomen ile gebelik oluşmadı malesef doktorum aşılama yapalım mart ayında dedi. adeti bekliyorum. inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız kızlar

bende de klomen ile gebelik oluşmadı malesef doktorum aşılama yapalım mart ayında dedi. adeti bekliyorum. inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız kızlar
Hadi hayirlisi insallh canm bende mart ayinda aslama olcam birbirimize destek oluruz cnm insallh olumlu conuclar aliriz ayin sonunda

hadi inşallah canım. sizde herhangi bir sorun var mı? benim tek tüpüm tıkalı. eşimde sorun yok
Yok cnm tuplerim acik sorunum yok esimde de her hangi bir sorun yok doktoru. Onermedi aslnda asilamayi 3 yıl oldu ben kendim istedim tedaviyi biraksm bile pismn olmayayim yapmadm diye sifa nasip kismet rabbimden rabm kucgmizi bos birkmasin

Nasip cnm tutmasa havuc ve incir kurune baslayacm insllh rabbim gerek birkmaz emeklerimiz bosa gitmez
Yok cnm tuplerim acik sorunum yok esimde de her hangi bir sorun yok doktoru. Onermedi aslnda asilamayi 3 yıl oldu ben kendim istedim tedaviyi biraksm bile pismn olmayayim yapmadm diye sifa nasip kismet rabbimden rabbim kucgmizi bos birkmasin Nasip cnm tutmasa havuc ve incir kurune baslayacm insllh rabbim gerek birkmaz emeklerimiz bosa gitmez

Back
X